Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

H διαχείριση Γκαρσία στο παγωμένο Περιστέρι

Το χτεσινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι συνδυάστηκε με την πρώτη παρουσία του Μπάμπα σε αποστολή.

Attackερ

H διαχείριση Γκαρσία στο παγωμένο Περιστέρι

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου, ωστόσο, δεν πήρε τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά σε επίσημη αναμέτρηση.

Το παγωμένο σκηνικό λόγω της… Μήδειας και της κακοκαιρίας που έχει φέρει στην Αττική, επηρέασε και τις επιλογές του Γκαρσία.

Το πολύ κρύο αυξάνει τον κίνδυνο τραυματισμών και ο προπονητής του ΠΑΟΚ όχι μόνο δε χρησιμοποίησε τον Μπάμπα για να του δώσει τα πρώτα του λεπτά, απόφαση βέβαια που συνδυαζόταν και με την πορεία της αναμέτρησης, αλλά το ίδιο έκανε και με τον Καγκάβα.

Και τον Ιάπωνα σούπερ σταρ άργησε να τον ρίξει στο παιχνίδι, δίνοντας του λιγότερα αγωνιστικά λεπτά, μειώνοντας τον κίνδυνο να συμβεί οτιδήποτε στους παίκτες του που δεν έχουν παιχνίδια και ρυθμό στα πόδια τους.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Live Streaming: Η συνέντευξη Τύπου των Λουτσέσκου-Βιεϊρίνια

Ζωντανά οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ κινείται σε ρυθμούς Ευρώπης και ο Ραζβάν Λουτσέσκου με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια θα τοποθετηθούν για όλα στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, με φόντο το μεγάλο παιχνίδι με την Κλαμπ Μπριζ.

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις τους μέσα από το PAOKTV:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο δρόμο για τη Θεσσαλονίκη η Μπριζ (pics)

Άφιξη, Τούμπα και γεμάτο πρόγραμμα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Κλαμπ Μπριζ κινείται σε ρυθμούς ΠΑΟΚ και Europa Conference League από σήμερα.

Οι Βέλγοι, αναχωρούν αυτή την ώρα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη κι όπως φαίνεται από τα social media τους, μπήκαν στο αεροπλάνο με καλή διάθεση και χαμόγελα.

Το πρόγραμμα είναι γεμάτο για την Κλαμπ Μπριζ σήμερα, καθώς θα βρεθεί στην Τούμπα στις 19:00 για μία τελευταία προπόνηση, με το πρώτο τέταρτο να είναι ανοιχτό για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ενώ στις 18:00 θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

To… pregame του ΠΑΟΚ-Κλαμπ Μπριζ

Έτσι θα κυλήσει το πρόγραμμα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ κινείται σε ρυθμούς Europa Conference League και σήμερα, θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για το μεγάλο παιχνίδι.

Οι "ασπρόμαυροι" θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία, με το πρόγραμμα να είναι ανοιχτό για 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Νωρίτερα, στις 12:00, στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας θα διεξαχθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τον Αντρέ Βιεϊρίνια να απαντούν σε όλες τις ερωτήσεις.

Η Κλαμπ Μπριζ θα βρεθεί στην Τούμπα στις 19:00, με το πρώτο τέταρτο να είναι ανοιχτό για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ενώ στις 18:00 θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου των Βέλγων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ