Connect with us
Banner Image Banner Image

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ένας «καυτός» Ιανουάριος…

Την τρίτη ημέρα της χριστουγεννιάτικης άδειάς τους, η οποία εκπνέει στις 26 Δεκεμβρίου, διανύουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Στέργιος Αναστασιάδης

Ένας «καυτός» Ιανουάριος…

Με την επιστροφή τους στις προπονήσεις ωστόσο, οι “ασπρόμαυροι” είναι εκ των πραγμάτων υποχρεωμένοι να ανεβάσουν άμεσα “στροφές” προκειμένου να είναι έτοιμοι από όλες τις πλευρές με την έλευση του 2021, από τη στιγμή που ο μήνας Ιανουάριος αναμένεται να είναι κάτι περισσότερο από καθοριστικός στη “μάχη” του τίτλου.

Ωστόσο, όσο απαιτητικό είναι το πρόγραμμα του Δικεφάλου μέσα στον Γενάρη άλλο τόσο είναι και του Ολυμπιακού, με τον ΠΑΟΚ να καλείται σε πρώτη φάση να “περάσει” αλώβητος από Αλκαζάρ και Περιστέρι και να κάμψουν την αντίσταση του Βόλου στην Τούμπα, προκειμένου – στην χειρότερη περίπτωση – να παραμείνει η διαφορά των πέντε βαθμών που τον χωρίζει από τον Ολυμπιακό, πριν το μεταξύ τους ντέρμπι στην Τούμπα στις 13 Ιανουαρίου, εφόσον δηλαδή οι Πειραιώτες δεν χάσουν βαθμούς στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο “Γ. Καραϊσκάκης” και στα “κολλητά” εκτός έδρας παιχνίδια με Αστέρα Τρίπολης και Παναιτωλικό.

Σημαντική υπενθύμιση; Το ότι οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν και στο “Γ. Καραϊσκάκης” στις 27 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής.

Συνοπτικά το πρόγραμμα ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού τον μήνα Ιανουάριο:

ΠΑΟΚ

3/1/21: Λάρισα – ΠΑΟΚ
7/1/21: Ατρόμητος – ΠΑΟΚ
10/1/21: ΠΑΟΚ – Βόλος
13/1/21: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός
17/1/21: ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 
24/1/21: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ
27/1/21: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
31/1/21: ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

3/1/21: Ολυμπιακός – ΑΕΚ
6/1/21: Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός
9/1/21: Παναιτωλικός – Ολυμπιακός
13/1/21: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός
17/1/21: Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα
24/1/21: Ατρόμητος – Ολυμπιακός
27/1/21: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
31/1/21: Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκη με ανατροπή η Κηφισιά

Ακόμα μια ήττα για τον Βόλο Elabet

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με το γκολ του Ουρτάδο μόλις στο 4ο λεπτό, η Κηφισιά έκανε την ανατροπή, κι επικράτησε του Βόλου Elabet με 1-3.

Η ομάδα του Λέτο ισοφάρισε με τον Χριστόπουλο στο 27, και με μεγάλο πρωταγωνιστή στο τέλος τον Σαγκάλ, ο οποίος σκόραρε δις, στο 72 και το 90, πήρε τη νίκη.

Η Κηφισιά πλέον βρίσκεται στην 7η θέση και τους 14 βαθμούς, ενώ οι γηπεδούχοι παραμένουν ουραγοί, χωρίς βαθμό.

ΒΟΛΟΣ Elabet (Χουάν Κάρλος Γαρίδο): Σιαμπάνης, Κάτσικας, Κάργας, Λεκούς (75΄Γκαμπριέλ), Μύγας, Νεγιού, Κόμπα (77΄Χαραλαμπόγλου), Γρόσδης (77΄Γκονζάλες), Τζόκα (62΄Ρεγκίς), Ουρτάδο (70΄Μπαρέ), Λάμπρου.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Σεμπάστιαν Λέτο): Ραμίρεζ, Μάνσο, Ζολιμπουά, Βαν Άιμα, Αποστολάκης (92΄Ούγκο Σόουζα), Ρουκουνάκης, Γιάγκνε, Σαγκάλ (92΄Θεοδωρίδης) Πόμπο (86΄ Μπερνάρντο Σόουζα), Εμπουλά (62΄Ζέρσον Σόουζα), Χριστόπουλος (62΄Κυριόπουλος).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποστολή με Κώστογλου-Αζούζ!

Ο ΠΑΟΚ Β ταξιδεύει στον Πύργο για την 10η αγωνιστική της Super League 2

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τον ΠΑΣ Πύργου αντιμετωπίζει αύριο Κυριακή στις 15:00 ο ΠΑΟΚ Β εκτός έδρας για την 10η αγωνιστική της Super League 2. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν με 9 πόντους.

Οι παίκτες του Ντάνι Πονζ, προπονήθηκαν σήμερα Σάββατο πρωί στη Σουρωτή. και κατόπιν αναχώρησαν για την πόλη της Πελοποννήσου.

Την αποστολή του Ισπανού προπονητή απαρτίζουν οι:

Νικολακούλης, Τσιντσόλης, Αβράμπος, Απιατσιόνακ, Κωττάς, Σιδεράς, Πασαχίδης, Τσιότας, Ντούνγκα, Βυρσωκινός, Λεωνιδόπουλος, Ελευθεριάδης, Ίκομπονγκ, Γκιόκα, Παπαγεωργίου, Μπιασότο, Αζούζ, Τσιφούτης, Καραγκέα, Κώστογλου, Σιφναίος, Γραββάνης, Στύλος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αγχωτική νίκη για τον Πανσερραϊκό

Δύσκολο τρίποντο για τους Σερραίους

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Πανσερραϊκός επικράτησε του Απόλλωνα Καλαμαριάς με 2-1, σε ένα παιχνίδι το οποίο διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών, αντί για τη Θεσσαλονίκη.

Τα «λιοντάρια» ήταν ανώτερα καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, χρειάστηκε να φθάσουν στο 83ο λεπτό ωστόσο, για να πάρουν το τρίποντο.

Οι Σερραίοι προηγήθηκαν με τον Τορέιρα στο 43ο λεπτό, μετά από ενέργεια του Τσέλιου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, κι ενώ οι τελικές μέχρι εκείνο το σημείο ήταν 11-0, ο Απόλλων ισοφάρισε σε 1-1, χάρη σε αυτογκόλ του Αλιατίδη.

Τη νίκη για τον Πανσερραϊκό έδωσε τελικά ο Κωτσόπουλος με καρφωτή κεφαλιά, μετά από σέντρα του Τσέλιου από δεξιά.

Οι νικητές σκαρφάλωσαν στην 6η θέση με 13 βαθμούς, ενώ ο Απόλλων έμεινε χαμηλά, στους 8.

Οι συνθέσεις:

Πανσερραϊκός (Γεωργιάδης): Τιναλίνι, Γεωργιάδης, Αλιατίδης, Ηλιάδης, Βασιλάκος (77′ Αρμουγκόμ), Μορέιρα, Τσέλιος, Μασκανάκης (59′ Ζορζίνιο), Αδάμ (46′ Βερνάρδος), Τεϊσέιρα(90+3' Βαρσάμης), Κωτσόπουλος.

Απόλλων Καλαμαριάς (Νόλης-Κάκογλου*): Τρίγκατζης, Αθανασίου (84′ Σπανδωνίδης), Πέρεζ (65′ λ.τ Ράντιτς), Τσιμπούκας, Τσαπακίδης, Προύντζος, Καραμπέρης, Τομάζ (56′ Καπρόφ), Ρίζος (65′ Γανόπουλος), Κεδίκογλου (84′ Μοσχόπουλος), Κυριακίδης.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ