Connect with us

ΑΣ

«Ευρώπη και… κορωνοϊός κόστισαν 20 εκάτ.ευρώ»

Το μέλος του Α.Σ. ΠΑΟΚ και του «Χρυσού Δικέφαλου» τόνισε ότι ο περσινός ευρωπαϊκός αποκλεισμός, σε συνδυασμό με την πανδημία, κόστισε περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ.

Νίκος Μοσχοβίτης

«Ευρώπη και… κορωνοϊός κόστισαν 20 εκάτ.ευρώ»

Αναλυτικά όσα δήλωσε…

Για την νέα Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου και την Γ.Σ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
«Λόγω και της κατάστασης ήμασταν πολύ περιορισμένοι, σε άλλη αίθουσα οι δημοσιογράφοι και σε άλλη εμείς και ενημερώνονται μέσω ίντερνετ. Τα λεφτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, αλλά τώρα πια έχει καταλάβει ο κ. Σαββίδης που βάζει τα λεφτά. Θα χρησιμοποιήσω μια παλιά του δήλωση που είχε πει «και την Μπαρτσελόνα να φέρω εδώ, δεν θα πάρω πρωτάθλημα» πριν τις κατακτήσεις Κυπέλλων και πρωταθλήματος. Έχει μπει πια στο νόημα παρά το γεγονός ότι παραμένει στο Ροστόφ, όπως μας είπαν οι διοικητικοί συνεργάτες του είναι σε καθημερινή επαφή μαζί τους. Δεν είναι το τέλειο, αλλά σε όλα υπάρχει ένα… αλλά. Και τα λεφτά είναι πολλά για αυτά που έχουμε κατακτήσει, που είναι λίγα για το όνομα του ΠΑΟΚ σαν σύλλογος και σαν εταιρεία. Μια που περάσαμε την τελευταία διετία με συνεχείς παρεμβολές εξωαγωνιστικές, ότι δεν μπορούμε να φανταστούμε τι μας περιμένει τα επόμενα χρόνια, με τον ΠΑΟΚ να συνεχίζει αυτή την σθεναρή αντίσταση και ενδυνάμωση απέναντι τους. Όλα είναι αλληλένδετα, για παράδειγμα η ΑΕΚ μετά από το γήπεδο που γκρέμισε επί Γρανίτσα το 2003 τώρα θα τελειώσει το γήπεδο της.

Έγιναν όλα όσα πρέπει με τα… εσωθεσμικά χρήματα και όχι όπως στον ΠΑΟΚ που ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος έχει πει ότι θα το κάνει το γήπεδο με τα δικά του λεφτά. Μόνο η διαφορά που υπάρχει στα έσοδα από την σεζόν 2018-19 στην σεζόν 2019-20, φαίνεται ειδικά από τον αγώνα με τον Άγιαξ αλλά και μετά με τον αποκλεισμό από την Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Μόνο αυτό συν τον κορονοϊό που ήρθε το Μάρτιο της ίδιας σεζόν, κόστισε 19 με 20 εκατομμύρια ευρώ. Από τα 45 εκατομμύρια πήγαμε στα 26. Χωρίς εισπράξεις και Ευρώπη, συν την πανδημία, είναι πολύ μεγάλη η διαφορά. Οι αποκλεισμοί ακόμα και από τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ κοστίζουν. Φαντάζεστε αυτά τα 19 εκατομμύρια διαφορά δεν είναι μόνο τα έσοδα που έλειψαν λόγω της έλλειψης κόσμου αλλά είναι και ο αποκλεισμός από την Ευρώπη. Έγιναν πωλήσεις αλλά αυτό στοίχισε αγωνιστικά, το ένα φέρνει το άλλο και αναγκάζεται ο Σαββίδης να συμπληρώνει λεφτά συνέχεια».

Για την νέα Τούμπα και το Καυτανζόγλειο:
«Το Καυτανζόγλειο είναι δημοσίου δικαίου, αυτή την στιγμή τα χρήματα που απαιτούνται. Πόσα δίνουν στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός; Αυτά που ζητάει το Καυτανζόγλειο είναι παραπάνω. Το ΟΑΚΑ ξέρετε ότι δεν είναι νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου, αλλά ιδιωτικού δικαίου. Φανταστείτε ότι το δημοσίου δικαίου Καυτανζόγλειο ζητάει πολλά περισσότερα από ότι το ΟΑΚΑ που είναι ιδιωτικού δικαίου φορέας. Αν θα χρειαστεί να γίνει φέτος η μετάκομιση, γύρω στις 15 – 20 Ιουλίου είναι το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι και το πρωτάθλημα το νέο θα ξεκινήσει νωρίτερα, ίσως αρχές Αυγούστου. Άρα θα πρέπει 15 με 20 Ιουλίου πρέπει να είμαστε έτοιμοι να δώσουμε ευρωπαϊκούς ή ελληνικούς αγώνες, αν αποφασιστεί να γίνει τόσο άμεσα μετακόμιση. Η διάθεση υπάρχει για μετακόμιση, αλλά δεν υπάρχει καμία υπόσχεση. Πρέπει να είναι εξασφαλισμένη η ΠΑΕ ότι θα μπορεί να παίξει στο Καυτανζόγλειο στις 15 με 20 Ιουλίου. Είναι ικανοποιητικές οι ταχύτητες για την Νέα Τούμπα παρά τα προβλήματα λογω της πανδημίας».

Για τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ:
«Προτού πάμε εκεί, για μένα προσωπικά είναι κάπως θετικό στο θέμα της ΠΑΕ είναι ότι επενδύθηκαν παραπάνω χρήματα στις ακαδημίες και αυτή την στιγμή έχει την δυνατότητα έστω και σε μια πεντάδα παιδιών που βγήκαν από την παραγωγική διαδικασία των ακαδημιών του ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι αυτό δεν διαφημίζεται πολύ ή που μπορεί να λεχθεί, να υπερτονιστεί αλλά από την άλλη το κρατάνε κρυφό οι δημοσιογράφοι. Για να μην πάρουν τα μυαλά τους αέρα οι παίκτες και χαθούν. Δεν το ξέρω ακριβώς το ποσό που δίνει ο Σαββίδης κάθε χρόνο για τις ακαδημίες. Όταν δίνονται 3-4 εκατομμύρια ευρώ για μια μεταγραφή στην ομάδα, άρα δεν είναι ψίχουλα τα 2,8 εκατομμύρια ευρώ που δίνει ο Σαββίδης για τις ακαδημίες;».

Για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ:
«Έπρεπε να γίνει κάτι για να ταρακουνηθεί το τμήμα. Έγιναν καλές επιλογές παικτών και το ρόστερ είναι καλό. Αγώνα με τον αγώνα πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να πάρουμε νίκες, όπως έγινε με τον Κολοσσό. Την τελευταία τριετία ο ΠΑΟΚ έχει χάσει τουλάχιστον 10 ματς όπως κέρδισε στην Ρόδο. Αν είχαμε νίκες αντί για ήττες σε αυτά τα ματς θα ήταν καλύτερες οι σεζόν».

Πηγή: Focus FM

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

«Όλοι μαζί για μία σπουδαία πρόκριση!»

Το ανοιχτό κάλεσμα του ΑΣ ΠΑΟΚ στον κόσμο του Δικεφάλου!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ανοιχτό κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ να βρεθεί μαζικά αύριο το βράδυ (20:30) στο Ποσειδώνιο, προκειμένου να στηρίξει την ανδρική ομάδα πόλο στον δεύτερο προημιτελικό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, απεύθυνε ο ΑΣ ΠΑΟΚ.

"Το τμήμα Πόλο ανδρών του ΠΑΟΚ Domus Ergo, κάνει ανοιχτό κάλεσμα στον Κόσμο του Δικεφάλου, να στηρίξει την ομάδα, την Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 20:30, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, στον δεύτερο προημιτελικό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι παίκτες του Δικεφάλου, μετά το «μπρέικ» στο πρώτο παιχνίδι, απέχουν μία νίκη μακριά από την πρόκριση στους ημιτελικούς της Α1 Πόλο ανδρών.

Όλοι μαζί για μία σπουδαία πρόκριση" έγραψε χαρακτηριστικά ο ΑΣ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα του!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Μελετιάδης: «Ο ΠΑΟΚ είναι εδώ για να είναι πρώτος»

Ο προπονητής του Δικεφάλου μιλάει για τη μεγάλη επιτυχία των κορασίδων μπάσκετ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πρωταθλήτριες στην ΕΚΑΣΘ οι κορασίδες μπάσκετ του ΠΑΟΚ που έκαναν το 3 στα 3 στο Final-4.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Ευρυπίδης Μελετιάδης, στις δηλώσεις του ανέφερε:

«Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη χρονιά, διότι 10 από τα 14 κορίτσια είναι μικρότερες, έχουμε με διαφορά το νεανικότερο ρόστερ.

Ήθελε πάρα πολύ προσπάθεια, υπομονή και επιμονή, ώστε να μπουν στις αρχές του πρωταθλητισμού και του μπάσκετ που πρέπει να παίξουμε, αλλά τα καταφέραμε.

Όπως είπαμε, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι εδώ για να είναι πρώτος, και όχι για να συμπληρώνει. Υπομονή, επιμονή, ταπεινότητα, κάτω το κεφάλι, και συνεχίζουμε. Ευχαριστώ τα κορίτσια μου!».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΑΣ: Σε ρυθμούς “τελικού” ο ΠΑΟΚ

Καλούν τον κόσμο να δώσει δυναμικό “παρών” τα κορίτσια του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ Morris μετράει αντίστροφα για τον -σπουδαίο- νοκ άουτ προημιτελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό, με φόντο την πρόκριση.

Τα "ασπρόμαυρα" κορίτσια κινούνται σε ρυθμούς ντέρμπι, συνεχίζοντας τη δουλειά για να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση.

Ο Θαλής Θεοδωρίδης και οι συνεργάτες του, δουλεύουν σε όλους τους τομείς, με την τακτική να είναι σε πρώτο πλάνο, ενώ όλοι περιμένουν και από τον κόσμο να δώσει δυναμικό "παρών" στους Νέους Επιβάτες, για να πανηγυρίσουν μαζί την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Το μεγάλο παιχνίδι θα γίνει αύριο στο γήπεδο των Νέων Επιβατών και θα ξεκινήσει στις 16:00, με την είσοδο να είναι ελεύθερη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ