Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η διαδρομή μέχρι την απόφαση για νέα επένδυση στη Νέα Μεσημβρία

Το σκεπτικό κάτω από το οποίο πάρθηκαν οι νέες αποφάσεις

Αντώνης Τσακαλέας

Η διαδρομή μέχρι την απόφαση για νέα επένδυση στη Νέα Μεσημβρία

Ο παρομοιάσουμε τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ με παγόβουνο, ο Χρήστος Τζόλης και όλα όσα λέγονται ακούγονται και γράφονται γύρω από το όνομά του, είναι μόνο η κορυφή. Ο Δικέφαλος του βορρά άρχισε σιγά – σιγά (ίσως και καθυστερημένα) να δρέπει τους καρπούς μιας προσπάθειας προσπάθειας που δεν είναι καθόλου εύκολη και απαιτεί μεθοδολογία, νοοτροπία και προγραμματισμό.

Η απόφαση για την βελτίωση των εγκαταστάσεων στη Νέα Μεσημβρία δεν πάρθηκε μέσα σε μια μέρα. Είναι από αποτέλεσμα των εσωτερικών συζητήσεων που έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό, σε συνάρτηση με τη συγκέντρωση όλων των στοιχείων που απαιτούνται για να παρθεί μια τέτοια απόφαση.

Ο Ιβάν Σαββίδης πήρε στα χέρια του τον φάκελλο στον οποίο καταγράφηκαν όλα όσα υπάρχουν τη δεδομένη χρονική στιγμή αλλά και όλα όσα θα έπρεπε να γίνουν για την ακόμα καλύτερη προετοιμασία των ποδοσφαιριστών που «φοιτούν» στις ακαδημίες.

Ταλέντα υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν και το ζητούμενο για μια ακαδημία όπως ο ΠΑΟΚ είναι να μπορέσει, μέσα από συζητήσεις, μελέτες και φυσικά πολλή δουλειά, να κάνει ο,τι μπορεί ώστε να δώσει τα καλύτερα δυνατά εχέγγυα στα ταλέντα του προκειμένου να αναπτυχθούν.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στους δρόμους για την αποχώρηση Κούγια (vid)

Πανηγυρισμοί για την αλλαγή σελίδας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πριν λίγη ώρα έγινε γνωστό πως ο Αλέξης Κούγιας μεταβίβασε τις μετοχές της ΑΕΛ που ο ίδιος κατείχε.

Ο νέος ιδιοκτήτης των Θεσσαλών είναι ο Αχιλλέας Νταβέλης, με τον κόσμο της ομάδας να βγαίνει στους δρόμους για να πανηγυρίσει αυτή την εξέλιξη.

Οι οπαδοί της ΑΕΛ βγήκαν σε πλατεία της πόλης δημιουργώντας συνθήκες γιορτής για την αλλαγή σελίδας της ομάδας, καθώς δεν ήταν λίγες οι φορές που είχαν έρθει σε κόντρα με τον Αλέξη Κούγια για τον τρόπο που ασκούσε διοίκηση, όσο και για τους χαρακτηρισμούς του προς μια μερίδα του κόσμου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρελθόν από την ΑΕΛ ο Κούγιας

Μετά από εφτά χρόνια που είχε την ομάδα στα χέρια του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σε νέα εποχή ύστερα από εφτά χρόνια μπαίνει η ΑΕΛ, καθώς ο Αλέξης Κούγιας μεταβίβασε τις μετοχές της ομάδας.

Η ΑΕΛ έχει πλέον νέο ιδιοκτήτη, με τις μετοχές να περνούν στα χέρια του Αχιλλέα Νταβέλη, πρόεδρο του ομίλου Animus και της 21admedia.

Τις επόμενες μέρες μάλιστα θα υπάρξει και κοινή συνέντευξη τύπου των δύο αντρών για να αναπτύξουν το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Preseason

Λουτσέσκου: «Δεν είστε εδώ για να κάνετε σόου»

Οι ατάκες του Ρουμάνου στους παίκτες του για την επιθετική τακτική

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν επιτρέπει σε καμία περίπτωση να επαναπαυτούν οι ποδοσφαιριστές του, δίνοντας τους διαρκώς οδηγίες για το πως θέλει να κινούνται στον αγωνιστικό χώρο.

«You must score. You are not here for the show… You don’t relax before you score» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Ρουμάνου προς τους παίκτες του Δικεφάλου. «Πρέπει να σκοράρετε. Δεν είστε εδώ για να κάνετε σόου...Δεν μπορείτε να επαναπαυτείτε αν δεν σκοράρετε» δηλαδή, όπως μεταφράζονται αυτά.

Έτσι θέλει ο Λουτσέσκου να γίνεται η δουλειά όσο αφορά την επιθετική τακτική. Σε μια προπόνηση πάντως που είναι αφιερωμένη γενικά στην τακτική με τον προπονητή του ΠΑΟΚ να δείχνει εμμονή με την διαγώνια κάλυψη για αυτούς που αμύνονται όταν χάνεται η μπάλα.

Ουσιαστικά δηλαδή, θέλει οι παίκτες του να μάθουν να ανακτούν γρήγορα την μπάλα όταν χάνεται η κατοχή και γενικά να αμύνονται σωστά. Συμμετέχει μάλιστα και ο ίδιος στην εκτέλεση των ασκήσεων μιλώντας ακατάπαυστα στους παίκτες του για να του περάσει αυτά που θέλει.

Αποστολή Άπελντοορν: PAOK24

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Blog

Trending