Connect with us
Banner Image Banner Image

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τζόλης ο MVP

Ο Χρήστος Τζόλης ήταν πρώτος και με διαφορά στις προτιμήσεις των φίλων του ΠΑΟΚ, κερδίζοντας εύκολα τους Α. Ζίβκοβιτς και Ελ Καντουρί στην ψηφοφορία για τον MVP του Νοεμβρίου.

Νίκος Μοσχοβίτης

Τζόλης ο MVP

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ στην ιστοσελίδα της:

“Το όνομά του έχει πάψει να προκαλεί έκπληξη και ν’ αποτελεί είδηση. Μέσα σε λιγότερο από έξι μήνες κατάφερε να κάνει τις αρχικές συστάσεις, ν’ αναγκάσει τους πάντες ν’ ασχοληθούν μαζί του, να κληθεί στην Εθνική και να καθιερωθεί ως βασική επιλογή. Κυρίες και κύριοι ο Χρήστος Τζόλης είναι ο BOX MVP Νοεμβρίου.

Ο Covid-19 έφερε πολλές αλλαγές στο ποδόσφαιρο. Η συρρίκνωση των οικονομικών εσόδων έβαλε φρένο στις πολλές και ακριβές μεταγραφές, με αποτέλεσμα οι ομάδες να στρέψουν περισσότερο την προσοχή τους στα δικά τους παιδιά. Κι αν στο εξωτερικό αυτό ήταν κάτι συνηθισμένο, το οποίο πολλές φορές ζηλεύαμε πλέον έχουμε τη χαρά να το ζούμε.

Ας είμαστε ειλικρινής. Πάντα θέλαμε να έχουμε τον δικό μας Χάαλαντ, τον δικό μας Άνσου Φάτι ή κάποιον άλλο πιτσιρικά που παρακολουθούμε στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ε, λοιπόν πλέον έχουμε το δικό μας Golden Boy.

Ο Χρήστος Τζόλης έκανε το ντεμπούτο του με την Α’ Ομάδα προς το τέλος της περασμένης σεζόν. Μέχρι σήμερα μετράει 31 συμμετοχές, 1919 λεπτά, εννιά γκολ και πέντε ασίστ και σταδιακά μετατρέπεται από ταλαντούχο παιδί της Ακαδημίας σε πρωταγωνιστή που σε αρκετές περιπτώσεις έδειξε το σθενος να… κουβαλήσει την ομάδα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Νοέμβριος. Σε έξι παιχνίδια ο Τζόλης μέτρησε τρία γκολ και δύο ασίστ. Εντυπωσιακότερο όλων το γεγονός ότι στα δύο παιχνίδια με την Αϊντχόβεν, τα πιο δύσκολα του μήνα σκόραρε και σέρβιρε και στα δύο.

Στην ψηφοφορία για τον BOX MVP Νοεμβρίου ο νεαρός συγκέντρωσε το 63,49% των ψήφων του κοινού και πήρε τον ατομικό τίτλο, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον εξαιρετικό Αντρίγια Ζίβκοβιτς και στην τρίτη τον πολύτιμο Ομάρ Ελ Καντουρί .

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρόβλημα… τέλος για τους κατόχους διαρκείας!

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και πότε “ανοίγει” ξανά το σύστημα για το φιλικό με την Παρτιζάν στην Τούμπα!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τη δυνατότητα να προμηθευτούν χωρίς πρόβλημα το εισιτήριό τους για το φιλικό με την Παρτιζάν στην Τούμπα το επόμενο Σάββατο (14/11), θα έχουν από αύριο το πρωί στις 10:00 οι κάτοχοι διαρκείας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το "κενό" που υπήρχε στο σύστημα και δημιουργούσε το πρόβλημα έπαψε να υφίσταται και έτσι όλοι οι κάτοχοι διαρκείας θα μπορούν να εξασφαλίζουν κανονικά μέσω της Ticketmaster την παρουσία τους στο φιλικό με την Παρτιζάν, σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία του ανταλλακτικού κόστους του ενός ευρώ.

Υπενθυμίζεται πως για το φιλικό με τους "ασπρόμαυρους" του Βελιγραδίου δεν είναι υποχρεωτική η χρήση του gov wallet, με τον κόσμο του ΠΑΟΚ να μπορεί να εισέλθει στην Τούμπα με το qr code του εισιτηρίου, όπως ενημέρωσε χθες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Απίστευτο: Στη ζώνη του υποβιβασμού η Γιουνάιτεντ μετά από 40 χρόνια!

Δεν έχει τέλος η κατρακύλα των “Κόκκινων Διαβολων”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σπουδαία νίκη πανηγύρισε σήμερα στο γήπεδό της η Νότιγχαμ Φόρεστ, κερδίζοντας τη Μάντσεστερ Σίτι με 3-1!

Με αυτό το αποτέλεσμα, η Φόρεστ έφτασε τους εννέα βαθμούς και ανέβηκε στην 16η θέση, αφήνοντας τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην 18η με 7 μόλις βαθμούς!

Μάλιστα, η παρουσία των "Κόκκινων Διαβόλων" στην ζώνη του υποβιβασμού είχε να συμβεί από το μακρινό 1986, με τον αυριανό αγώνα κόντρα στην Άστον Βίλα στο "Ολντ Τράφορντ" να αποκτάει έτσι ακόμα μεγαλύτερη σημασία για την ομάδα του Κάρικ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η τελευταία πριν το ντέρμπι! (vid)

Το βίντεο του PAOK TV από τη σημερινή προπόνηση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με τον Τομ Λουσέ να προπονείται και να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή, ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του Κυριακάτικου ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανήρτησε στο κανάλι της στο youtube, στιγμιότυπα από το σημερινό πρόγραμμα, το πρωί του Σαββάτου

https://www.youtube.com/watch?v=B1KDjpvmyA8

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ