Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Οι τρεις όροι του Ζαγοράκη για την προεδρία της ΕΠΟ»

Σύμφωνα με την κοινή λογική, η υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη για την προεδρία της ΕΠΟ έπρεπε να σημάνει… πόλεμο στα Μέσα του Ολυμπιακού, βάσει της προϋπηρεσίας του στον ΠΑΟΚ, τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως παράγοντας.

Στέργιος Αναστασιάδης

«Οι τρεις όροι του Ζαγοράκη για την προεδρία της ΕΠΟ»

Ωστόσο, από την πρώτη κιόλας ημέρα που το όνομα του νυν ευρωβουλευτή ακούστηκε για την προεδρία της ΕΠΟ, τα Μέσα των Πειραιωτών διατηρούν μία θετική στάση προς το πρόσωπό του, με την εφημερίδα “Κόκκινος Πρωταθλητής – Γαύρος – Γάτα” να φιλοξενεί και σήμερα ρεπορτάζ για το θέμα.

Συγκεκριμένα, στο οπισθόφυλλο αναφέρεται: “Οι τρεις όροι του Ζαγοράκη για την προεδρία της Ομοσπονδίας: 1). Να βάλει πρόσωπα δικής του επιλογής σε θέση κλειδιά. 2) Να υλοποιηθούν οι αλλαγές της Ολιστικής Μελέτης 3) Να έχει τον πρώτο λόγο στις Εθνικές ομάδες”.

Ενδιαφέρον  όμως παρουσιάζει και χθεσινό άρθρο “δημοσιογράφου” της ίδιας εφημερίδας, στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρεται: 

“Όπως και να έχει και για να δούμε την «μεγάλη εικόνα» πίσω από την είδηση, όλα δείχνουν πως η υπόθεση Ζαγοράκη έφτασε στο τέρμα της μετά από διάφορες κινήσεις της κυβέρνησης πού απέδειξε ότι είχε τον τρόπο να τιθασεύσει τις φιλοδοξίες των βλαχοπροέδρων. Τρόπο πού λογικά έχει σχέση με την κυβερνητική πίεση στα «αφανή» αφεντικά τους”. 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Με επιστροφές στην αναμέτρηση με τον Αρη

Η αποστολή των «ερυθρόλευκων»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (23/4) η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού (24/4, 19:30) αγώνα με τον Άρη στο «Βικελίδης» για την 7η αγωνιστική των play off.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Φορτούνη, Κάρμο και Ροντινέι οι οποίοι πήραν «ανάσες» στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ενώ εκτός έμειναν οι Ρέτσος και Όρτα, καθώς και οι Αλεξανδρόπουλος και Ρίτσαρντς.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Άρη: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Ορτέγκα, Βέζο, Κάρμο, Κίνι, Ροντινέι, Ντόη, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ιμπόρα, Μαρτίνς, Καρβάλιο, Έσε, Ποντένσε, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Μασούρας, Γιόβετιτς και Ναβάρο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι διαδοχικές απουσίες της πιο παραγωγικής γραμμής

Τα γκολ που προσφέρουν οι παίκτες πίσω από το φορ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα στερηθεί των υπηρεσιών του Αντρίγια Ζίβκοβιτς λόγω καρτών. Το τελευταίο διάστημα, ο ΠΑΟΚ έχει συνεχώς τουλάχιστον μια απουσία στη μεσοεπιθετική του γραμμή, που είναι και η πλέον παραγωγική. Στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ απουσίασε ο Τάισον. Στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπριζ έλειπε ο Μουργκ ενώ στην εντός έδρας αναμέτρηση με τους Βέλγους ο Κωνσταντέλιας δεν ήταν σε θέση να ξεκινήσει λόγω ίωσης.

Ο ΠΑΟΚ μετρά 122 γκολ με τα 61 να έχουν έρθει από τους πέντε μεσοεπιθετικούς του, που έχουν πετύχει το 50%  των ασπρόμαυρων τερμάτων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Μπαίνουν με Παναθηναϊκό Στάνκοβιτς και Γκατσίνοβιτς

Οι επιστροφές για τον Ματίας Αλμέιδα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην OPAP Arena με τους Τσίτσαν Στάνκοβιτς και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς να προπονούνται και να θέτουν εαυτούς στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα. Η Ένωση δεν γνωστοποίησε αποστολή, με τους Ροντόλφο Πισάρο και Αρόλντ Μουκουντί να παραμένουν εκτός.

Στη διάθεση του Αλμέιδα έχουν τεθεί από τη Δευτέρα οι Λιβάι Γκαρσία και Πέτρος Μάνταλος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ