Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φημολογία για Άρη και… Μπεν! (pic)

Συνεχίζει ο Άρης καθώς φαίνεται την προσπάθειά του να ενισχύσει την επιθετική γραμμή του.

Στέργιος Αναστασιάδης

Φημολογία για Άρη και… Μπεν! (pic)

Αφού… ρώτησε για τον Πρίγιοβιτς – την απάντηση δεν μάθαμε ακόμα – αλλά και για τον… Μπαράλες, έχοντας παράλληλα στη λίστα του τον Γκερέρο της… Νότιγχαμ Φόρεστ, το τελευταίο όνομα που έχει προκύψει είναι ο Μοχάμεντ Μπεν του Ερυθρού Αστέρα!

Ναι, σωστά σκεφτήκατε. Πρόκειται για τον 31χρονο πλέον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού, τον οποίο οι Πειραιώτες αγόρασαν από τη Βέροια το 2015 και τον δάνεισαν σε Λεβαδειακό και Πανιώνιο, πριν τον παραχωρήσουν στον Ερυθρό Αστέρα τον Ιανουάριο του 2018!

Τον ποδοσφαιριστή γνωρίζει βέβαια πολύ καλά ο Θόδωρος Καρυπίδης λόγω της συνύπαρξής τους στη Βέροια, με το πιθανό κόστος της μεταγραφής να μην μοιάζει ωστόσο… προσιτό για τις δυνατότητες του Άρη.

Βέβαια, από τη στιγμή που προηγήθηκε η ιστορία με τον Ματέο Γκαρσία, τον οποίο αρχικά θα έπαιρνε ο Ολυμπιακός για χάρη του Άρη όπως παραδέχθηκε η ίδια η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ αλλά τελικά απόκτησε ο Άρης χωρίς… μεσολαβητές έναντι 1,3 εκ. ευρώ, δεν αποκλείεται ο μεγαλομέτοχος του να κάνει άλλη μία υπέρβαση προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα του, έχοντας ενδεχομένως και στο πίσω μέρος του μυαλού του τη λύση του Γκερέρο από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, από την οποία ήδη έχει αποκτήσει την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο τον Νικόλα Ιωάννου.

Αξίζει δε να σημειωθεί το εξής: Ο εκπρόσωπος του Μπεν, Τάσος Παπαδόπουλος, βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός όπως αποκάλυψε ο ίδιος με σχετική φωτογραφία στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει πως η επίσκεψή του έχει να κάνει με τον Μπεν. Άλλωστε, το γραφείο που ανήκει ο Τάσος Παπαδόπουλος, εκπροσωπεί ουκ ολίγους ποδοσφαιριστές…

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κέρδισε τη Λαμία ο Ολυμπιακός

Λίγες ημέρες πριν τον ημιτελικό με την Άστον Βίλα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με το μυαλό να... ταξιδεύει ήδη στο Μπέρμιγχαμ και τον ημιτελικό με την Αστον Βίλα και με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του, ο Ολυμπιακός επικράτησε 4-1 της Λαμίας στο «Γ. Καραϊσκάκης», σε αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική των play-off της Super League.

Ο Τσικίνιο στο 24΄, ο Ναβάρο στο 27΄, ο Ποντένσε στο 52΄ και ο Αλεξανδρόπουλος στο 93΄ πέτυχαν τα γκολ των «ερυθρολεύκων», που διατηρούν τις λιγοστές ελπίδες τους για τον τίτλο.

Ο Τόσιτς στο 64΄ μείωσε για την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου, που στο τελευταίο ημίωρο θα μπορούσε να βρει κι άλλα γκολ.

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Κίτρινες: Αμπι - Τερεζίου

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Πασχαλάκης, Τσικίνιο (58΄ Αλεξανδρόπουλος), Ορτα (84΄ Ελ Αραμπί), Βέζο, Κίνι, Μασούρας (73΄ Μαρτίνς), Ρίτσαρντς, Ναβάρο (73΄ Ελ Κααμπί), Εσε, Ρέτσος (58΄ Αμπι), Ποντένσε

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Σίντκλεϊ, Σιμόν (58΄ Τόσιτς), Τζανετόπουλος, Γιαννούτσος, Νούνιες (46΄ Τερεζίου), Τζανδάρης, Τσιλούλης, Μαρτίνεθ (75΄ Τσούκαλος), Λέικ (84΄ Τσιλιανίδης), Κοντονίκος (46΄ Βασιλαντωνόπουλος)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Ζωντανή ενημέρωση μέσα από το PAOK24

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την ΑΕΚ, σε ένα παιχνίδι που ενδέχεται να καθορίσει την υπόθεση "τίτλος".

Το PAOK24 σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη του ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Stoximan Super League.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έτσι ξεκινάει η ΑΕΚ στην Τούμπα

Οι επιλογές του Αλμέιδα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Ματίας Αλμέιδα πορεύεται με ενδεκάδα… Παναθηναϊκού και στο ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ.

Ο Αθανασιάδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Ρότα, Βίντα, Κάλενς και Χατζισαφί τετράδα στην άμυνα, με τους Σιμάνσκι και Γιόνσον να είναι στον άξονα, τον Ελίασον δεξιά στην επίθεση, τον Πινέδα αριστερά και τον Αραούχο πίσω από τον Πόνσε.

Στον πάγκο για την ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Μήτογλου, Γκατσίνοβιτς, Μάνταλος, Λιούμπισιτς, Άμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Τσούμπερ και Πάολο Φερνάντες

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ