Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χωρίς μυαλό και με παιδικά λάθη στην άμυνα

Ο ΠΑΟΚ για ακόμα μία φορά δεν φάνηκε συνεπής και σοβαρός εντός των 4 γραμμών και έτσι γνώρισε την ήττα από τον Ατρόμητο με 3-2, ενώ στο 82ο λεπτό είχε πάρει προβάδισμα με γκολ του Ουάρντα.

Ηλίας Καπράλος

Χωρίς μυαλό και με παιδικά λάθη στην άμυνα

Αναλυτικά η απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ:

Πασχαλάκης: Στο πρώτο ημίχρονο είχε την μεγάλη επέμβαση, ενώ στο δεύτερο εκτέθηκε από την άμυνα του σε τρεις μεγάλες φάσεις.

Γιαννούλης: Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλός και είχε συνεργασίες με τον Τζόλη. Στο δεύτερο παρά κάποια ανεβάσματα, είχε πολλά και μεγάλα λάθη. Είναι αυτός που δίνει έτοιμη την μπάλα στον Μουνίθ στο πρώτο γκολ του Ατρόμητου, ενώ χάνει σε πρώτη φάση και τον Χριστοδουλόπουλο και στο δεύτερο γκολ όταν συγκρούεται με τον Μιχαηλίδη. Από τις χειρότερες εμφανίσεις του φέτος.

Μιχαηλίδης: Πολλά λάθη και πολλές επιπόλαιες ενέργειες. Χάνει τον Σόλομον στο πρώτο ημίχρονο, ενώ και στο δεύτερο γκολ του Ατρόμητου χάνει σε δεύτερη φάση τον Χριστοδουλόπουλο και στην αρχή της φάσης . Μέτριος και σήμερα ο Έλληνας στόπερ.

Ίνγκασον: Στα γκολ σήμερα δεν είχε ευθύνη. Παρόλα αυτά και αυτός δεν ήταν σταθερός στις επεμβάσεις του και στα μαρκαρίσματά του.

Βιεϊρίνια: Από τους λίγους της σημερινής αναμέτρησης που δεν έχασαν την ψυχραιμία τους και δεν έκαναν εύκολα λάθη. Κράτησε τη θέση του, δεν απειλήθηκε ο ΠΑΟΚ από την μεριά του, ενώ και επιθετικά είχε σωστά ανεβάσματα, αλλά δεν πήρε βοήθεια από κανένα συμπαίκτη του.

Ντόουγκλας Αουγκούστο: Και σήμερα σε άλλο γήπεδο ο Βραζιλιάνος. Επιθετικά δεν ανέβασε την ομάδα από την πίσω ζώνη, ενώ και αμυντικά ήταν απών! Στο πρώτο γκολ δεν πηγαίνει προς τον Μουνίθ. Στο δεύτερο δεν έμεινε στην κάλυψη της πάσας, ενώ και στο τρίτο γκολ δεν είχε επιστροφές.

Σβαμπ: Ξεκίνησε καλά το πρώτο ημίχρονο και είχε σωστές μεταβιβάσεις, αλλά έπαιξε ρόλο και στην σωστή ανάπτυξη του ΠΑΟΚ. Από εκεί και μετά έσπασε. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχε ένταση, ούτε τρεξίματα και έτσι έκοψε και την φόρα του ΠΑΟΚ από το 60ο λεπτό και έπειτα.

Μουργκ: Εδώ και 2 μήνες ο Αυστριακός είναι εκτός γηπέδου. Ότι ενέργεια έκανε μέσα στο γήπεδο ήταν λάθος. Ακόμα και σε στατική φάση δεν μπόρεσε να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Η μεγάλη του στιγμή θα μπορούσε να κλειδώσει το παιχνίδι, αλλά ήταν αργός και έτσι δεν πρόλαβε τον Μανδά. Πραγματικά είναι απορίας άξιο, πώς έπαιξε και σήμερα βασικός στην ομάδα.

Τζόλης: Ναι μεν είχε σωστές ενέργειες. Ναι μεν είχε ασίστ και απείλησε από την μεριά του πολλάκις στο πρώτο ημίχρονο, αλλά η φάση του πέναλτι, μπαίνει στον παρονομαστή της σημερινής του αξιολόγησης. Δεν ξέρουμε για ποιο λόγο πήρε την εκτέλεση από τον Βιεϊρίνια, τον Σβαμπ ή τον Ζίφκοβιτς, αλλά το γεγονός ότι αστόχησε σημαίνει πολλά. Παρόλα αυτά ίσως αδικαιολόγητα αντικαταστάθηκε.

Ζίφκοβιτς: Πέραν της ταχύτητας του δεν έδειξε κάτι άλλο μέσα στο παιχνίδι. Κλεισμένος καλά και με πολλά νεύρα δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα από την μεριά του και έτσι όταν μπήκε ακόμα και ο Ουάρντα φάνηκε η διαφορά. Κακό βράδυ για τον Σέρβο που ειδικά για την ποιότητα του περιμένεις πολλά.

Σβιντέρσκι: Ναι μεν ο σκόρερ της ομάδας, αλλά! Ο Πολωνός ήταν μέσα στις φάσεις, είχε συμμετοχή στο παιχνίδι της ομάδας, αλλά έχασε και δύο μεγάλες ευκαιρίες που έπρεπε να είχε πετύχει το γκολ και να καθαρίσει το παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ. Δικαίως βγήκε στο τέλος καθώς δεν μπορούσε να δώσει κάτι περισσότερο στην ομάδα.

Λάμπρου: Μπήκε νωρίς σαν πρώτη αλλαγή στη θέση του απειλητικού Τζόλη. Πέραν της φάσης με το κερδισμένο κόρνερ δεν έκανε τίποτα απολύτως. Είχε κακές αντιδράσεις, κακές αποφάσεις στην προσωπική ενέργεια και ο ΠΑΟΚ δεν πήρε τίποτα από την αλλαγή του.

Ουάρντα: Με το σημερινό Ζίφκοβιτς φάνηκε σαν όαση. Κράτησε μπάλα, σκόραρε και μία-δυο φορές συνεργάστηκε σωστά με τον Βιεϊρίνια.

Ελ Καντουρί: Σίγουρα έδωσε περισσότερα από τους Μουργκ και Σβαμπ, αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να κρατήσει την ηρεμία στο κέντρο στα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε.

Κρμεντσικ: Είχε μία επαφή με την μπάλα όσο αγωνίστηκε και δεν μπορεί να κριθεί για την απόδοσή του. Μπορεί να μπήκε για να γεμίσει την περιοχή, αλλά η μπάλα δεν έφτασε εκεί, όσο έπαιξε.

Νινούα: Έγραψε μία ασίστ στο δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ, αλλά δεν μπόρεσε να προσφέρει τίποτα στην κανονική ροή του αγώνα. Κακά κοντρόλ και καθόλου τρεξίματα, παρότι ήταν φρέσκος στο γήπεδο.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«98 χρόνια αξιοπρέπειας, ανεξαρτησίας, τιμής και περηφάνιας»

Το μήνυμα του Θόδωρου Ζαγοράκη…

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το δικό του μήνυμα θέλησε να στείλει ο Θόδωρος Ζαγοράκης, για τα σημερινά 98α γενέθλια του ΠΑΟΚ!

«Ο καθένας μας έγινε ΠΑΟΚ για έναν διαφορετικό λόγο, από ένα διαφορετικό ερέθισμα. Αυτό είναι το μεγαλύτερο προσόν του Συλλόγου. Ο, τι ενώνει διαφορετικά όνειρα κι ελπίδες, αντικρουόμενες αντιλήψεις, κοινωνικές τάξεις… Και το κάνει με τρόπο εμφατικό.

Ο δικός μας ΠΑΟΚ κάποιες στιγμές έχασε χρόνο, πνιγμένος στον κακό του εαυτό. Σώθηκε και ξεπέρασε τον μόνο αντίπαλο που μπορεί να τον κερδίσει: την εσωστρέφεια. 98 χρόνια αξιοπρέπειας, ανεξαρτησίας, τιμής και περηφάνιας! Χρόνια Πολλά, ΠΑΟΚ!» έγραψε χαρακτηριστικά ο πρώην αρχηγός και πρόεδρος του Δικεφάλου, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διπλή «μάχη» για τους «μικρούς» του ΠΑΟΚ!

Αγωνιστικές υποχρεώσεις για την Κ15 και την Κ19 των «ασπρόμαυρων».

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με δύο παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα η αγωνιστική δράση για τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, οι οποίες συνεχίζουν την προσπάθειά του στα πρωταθλήματα υποδομών της Super League.

Πρώτη στο γήπεδο ρίχνεται η Κ15, η οποία φιλοξενείται από τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 14:00 στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Ηπείρου στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης του πέμπτου ομίλου του πρωταθλήματος της Super League. Οι «ασπρόμαυροι» παραμένουν στο... ρετιρέ του ομίλου, χωρίς να έχουν ουσιαστικά αντίπαλο, αφού απέχουν 26 βαθμούς από τον δεύτερο ΠΑΣ Γιάννινα που μετράει 25 βαθμούς.

Αγωνιστική υποχρέωση έχει σήμερα και η Κ19,η οποία παραμένει στο -1  από τον Ολυμπιακό, ο οποίος κατέχει για την ώρα την πρωτιά στον βαθμολογικό πίνακα. Η ομάδα του Πέτρου Τσιαπακίδη υποδέχεται τον ΟΦΗ στις 16:30 στο αθλητικό κέντρο Λώλας για την εξ αναβολής 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Πέντε αγωνιστικές απομένουν μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος της Κ19, με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό να είναι οι διεκδικητές του τίτλου και να έχουν μάλιστα να δώσουν ένα ακόμη παιχνίδι μεταξύ τους στην Θεσσαλονίκη, το οποίο μπορεί να καθορίσει ποια ομάδα θα σηκώσει την κούπα του πρωταθλητή.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο youtuber-οπαδός της Αϊντραχτ ήρθε για τρίτη φορά στην Τούμπα! (vid)

Όσα κατέγραψε από την «καυτή» Τούμπα αλλά και η αρνητική εμπειρία του από το Βέλγιο.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο βίντεο που δημιούργησε για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Αϊντραχτ στη Φρανκφούρτη στις 30 Νοεμβρίου, Γερμανός youtuber έδωσε την υπόσχεση πως εάν αυτό συγκέντρωνε έναν συγκεκριμένο αριθμό “like”, τότε θα έκανε το ταξίδι Φρανκφούρτη – Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει από κοντά το ντέρμπι του Δικεφάλου με τον Ολυμπιακό!

Ο στόχος επετεύχθη, ο οπαδός της Αϊντραχτ τήρησε την υπόσχεσή του και βρέθηκε στην Τούμπα, όπου και παρακολούθησε από τη Θύρα 6 το ντέρμπι, καταγράφοντας με την κάμερά του τα γκολ της αναμέτρησης, την “ασπρόμαυρη” κερκίδα και της αντιδράσεις της, αλλά και κάνοντας τα δικά του σχόλια πριν, κατά την εξέλιξη του παιχνιδιού και μετά το τέλος του. Η ιστορία όμως δεν τελειώνει εκεί, καθώς ο Φρέντστερ, όπως είναι το όνομά του, ταξίδεψε εκ νέου στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ.

Μάλιστα, εξομολογήθηκε στην κάμερα πως είχε αγοράσει κανονικά εισιτήριο για το πρώτο παιχνίδι στο Βέλγιο, ταξιδεύοντας οδικώς από τη Γερμανία, ωστόσο δεν κατάφερε να μπει στο γήπεδο καθώς το εισιτήριό του ήταν πλαστό (!)

https://www.youtube.com/watch?v=k33Xu6gmntg

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ