Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ίσως βρούμε τον τρόπο να μείνω στον Απόλλωνα»

Με δηλώσεις του στο περιοδικό του Απόλλωνα Λεμεσού, ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ αναφέρθηκε στο πως βρέθηκε στην Κύπρο και εξέφρασε τη διαθεση του να παραμείνει εκεί και μετά το καλοκαίρι…

Νίκος Μοσχοβίτης

«Ίσως βρούμε τον τρόπο να μείνω στον Απόλλωνα»

Ο Μπίσεσβαρ ανέφερε, μεταξύ άλλων…

Για την ανανέωση του συμβόλαιου του με τον ΠΑΟΚ:
«Όταν νιώθω χαρούμενος σ’ έναν τόπο, θα παραμείνω εκεί. Επίσης, σ’ εκείνη τη φάση της καριέρας μου το να παραμείνω στον ΠΑΟΚ ήταν καλό, γιατί ένιωθα τότε ότι θα μπορούσα να είμαι χρήσιμος στην ομάδα. Ξέρεις, στο ποδόσφαιρο όλα αλλάζουν σ’ ένα χρόνο. Για εμένα ήταν η καλύτερη επιλογή, όπως και για την οικογένειά μου. Τα παιδιά μου πήγαιναν σχολείο και είχαμε βρει ένα ήρεμο τόπο. Για εμένα ήταν φυσιολογικό ν’ ανανεώσω τη συνεργασία μου με τον ΠΑΟΚ».

Για το αν οι εμφανίσεις του στον Απόλλωνα είναι μια απάντηση:
«Όχι. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι μου αρέσει το ποδόσφαιρο. Η ομάδα με βοήθησε πολύ έτσι ώστε να προσαρμοστώ γρήγορα. Ήθελα ν’ απολαύσω το ποδόσφαιρο. Πάντα, είτε στην Ελλάδα είτε εκτός Ελλάδας, πρέπει να πουν κάτι. Εγώ ήθελα απλώς να δείξω ότι μου αρέσει να παίζω ποδόσφαιρο. Δεν ακούω κανένα, μόνο την οικογένειά μου. Αν αντιληφθώ ότι δεν είμαι αρκετά καλός, τότε ίσως είναι ώρα για να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Μέχρι και σήμερα, όμως, δεν μπορώ να το πω αυτό. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα και αυτό για εμένα είναι το πιο σημαντικό. Όπου κι αν πηγαίνω, αυτό που θέλω είναι να βοηθώ την ομάδα που αγωνίζομαι».

Για όσα συνέβησαν για να έρθει ο δανεισμός του:
«Αυτό που γνωρίζω ότι είναι πως δεν έπαιζα σε όλα τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ και ο τεχνικός διευθυντής είχε ρωτήσει τι συμβαίνει με τον «Μπίσε» και δεν αγωνίζεται. Ο μάνατζέρ μου του είπε πως ο προπονητής δεν με χρησιμοποιεί και ίσως να πρέπει να αλλάξω… παραστάσεις. Ακολούθως, ο προπονητής μ’ ενημέρωσε πως δεν με χρειάζεται πια.

Από εκείνη τη στιγμή όλα έγιναν γρήγορα και είπα γιατί όχι; Είχα δει στιγμιότυπα από ένα παιχνίδι της ομάδας, γνώριζα κάποιους ποδοσφαιριστές από το Ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ είδα και τις ηλικίες των παικτών που βρίσκονται στο ρόστερ, που είναι επίσης σημαντικό για εμένα, γιατί βλέπεις πώς είναι μια ομάδα κι αν είναι πιεσμένη ή είναι ευκολότερα τα πράγματα.

Έτσι, ήρθα εδώ και μου άρεσαν αυτά που είδα, όπως οι καλές αθλητικές εγκαταστάσεις και το προπονητικό κέντρο, που ήταν επίσης σημαντικά για εμένα».

Για το αν θα ήθελε να παραμείνει στον Απόλλωνα:
«Αν με θέλουν να παραμείνω, τότε θα πρέπει να το πουν. Δεν γνωρίζω, ωστόσο, αν θα παραμείνω. Μέχρι στιγμής μου αρέσει εδώ. Θα δούμε στο τέλος τι θα γίνει. Ακόμα, όμως, κι αν δεν κερδίσουμε το πρωτάθλημα, ίσως βρούμε τον τρόπο για να παραμείνω εδώ. Ποτέ δεν ξέρεις. Έτσι είναι».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Επιστροφές ενόψει ΠΑΟΚ

Παίρνει τις αποφάσεις του ο Φατίχ Τερίμ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Όπως ο ΠΑΟΚ, έτσι και ο Παναθηναϊκός ανεβάζει στροφές με φόντο το ντέρμπι της Κυριακής (18:00).

Πλέον, ο Φατίχ Τερίμ έχει στη διάθεσή τους και τους διεθνείς, που επέστρεψαν στην Αθήνα και ξεκίνησαν τη δουλειά.

Χθες, ακολούθησαν αποθεραπεία οι Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Ζέκα, Ακαϊντίν, ενώ οι Μάγκνουσον και Πάλμερ – Μπράουν έκαναν το δικό τους πρόγραμμα, καθώς αμφώτεροι παραμένουν στα... pits.

Σήμερα αναμένεται να μπουν στο πρόγραμμα και οι Σπόραρ, Τσέριν και Βέρμπιτς, με τον Τερίμ να καταλήγει στις τελικές του επιλογές ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Σερί υψηλών απαιτήσεων

Διαδοχικά παιχνίδια που κρίνουν πολλά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του έχουν ξεκινήσει ξανά τη δουλειά με φόντο ένα άκρως απαιτητικό διάστημα σε όλα τα επίπεδα.

Οι “ασπρόμαυροι” θα μπουν και πάλι σε λογική αγώνων, καθώς στο “κάδρο” μπαίνουν τα πλέι οφ και στην πορεία και το Europa Conference League. Αρχικά, στις 31 του Μάρτη θα ακολουθήσει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και μετά, σειρά έχει ένας μήνας… “καυτός”!

Ο Απρίλιος θα είναι ένας πολύ-πολύ σημαντικός μήνας για τον Λουτσέσκου και τους παίκτες του, καθώς εκτός από μεγάλες “μάχες” στα πλέι οφ, θα υπάρξουν και τα δύο παιχνίδια με την Κλαμπ Μπριζ στο UECL, ενώ ήδη έχει αναβληθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που επρόκειτο -βάσει προγράμματος- να πέσει ανάμεσα στα δύο ματς με τους Βέλγους.

Πώς διαμορφώνεται το πρόγραμμα μέχρι το τέλος του Απρίλη; Δείτε τα παιχνίδια που περιλαμβάνει ο μήνας:

31/3 Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

3/4 ΠΑΟΚ – Λαμία

7/4 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

11/4 Κλαμπ Μπριζ – ΠΑΟΚ (UECL)

18/4 ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ (UECL)

21/4 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

24/4 Λαμία – ΠΑΟΚ

28/4 ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ημέρα του Γιώργου Σαββίδη

Κεντρικό πρόσωπο και ευχές

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μία ημέρα μετά τα γενέθλια του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος είχε χθες τα γενέθλιά του, σειρά παίρνει σήμερα ο Γιώργος Σαββίδης.

Ο μεγάλος γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κλείνει σήμερα το 32ο έτος της ηλικίας του, καθώς γεννήθηκε στις 28 Μαρτίου του 1991.

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ έστειλε τις δικές του ευχές στον Γιώργο Σαββίδη, αναφέροντας:

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ, εύχεται στο επίλεκτο μέλος του Σωματείου μας, και συμπαραστάτη όλων των τμημάτων μας, Γιώργο Σαββίδη, χρόνια πολλά για τα 33α γενέθλιά του.

Μία ζωή γεμάτη υγεία, ευτυχία, και πολλές «ασπρόμαυρες» επιτυχίες!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ