Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λάρισα-ΠΑΣ Γιάννινα: Αίτηση για αφαίρεση βαθμών

ΑΕΛ και ΠΑΣ Γιάννινα καλούνται να κλείσουν τις εκκρεμότητές τους με τους Αραμπατζή και Πίτου Γκαρσία αντίστοιχα, καθώς σε αντίθετη περίπτωση κινδυνεύουν με αφαίρεση βαθμών.

Αγάπη Γαβριηλίδου

Λάρισα-ΠΑΣ Γιάννινα: Αίτηση για αφαίρεση βαθμών

Οι συνολικά έξι υποθέσεις που έχει να εξετάσει το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ είναι οι:
 
1. Αίτηση του πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή JEAN WANGA κατά της ΠΑΕ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ .

2.Αίτηση του πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή KWAME PELE FRIMPONG κατά της ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΟ CITY 1931 .

3.Αίτηση του πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΜΗΝΑ ΙΩΣΗΠΟΥ κατά της ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΟ CITY 1931

4.Αίτηση του πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ κατά της ΠΑΕ ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ .

5.Αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΜΙGUEL SEBASTIAN GARCIA κατά της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966.

6.Αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΦΩΤΙΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΛΙΔΗ κατά της ΠΑΕ ΟΦΙ 1970 .

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Aπόψε είμαστε όλοι συμπαίκτες»

Ομάδα και κόσμος καλούνται να παίξουν σήμερα… μεγάλη μπάλα!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Όπως και το βράδυ της 14ης Μαρτίου κόντρα στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ έτσι και σήμερα κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ, οι ποδοσφαιριστές του Ράζβαν Λουτσέσκου στον αγωνιστικό χώρο και οι χιλιάδες φίλοι του ΠΑΟΚ στις κερκίδες, πρέπει να είναι... ένα προκειμένου λίγο πριν ή λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο Δικέφαλος να "γράψει" την πλέον ένδοξη σελίδα της ευρωπαϊκής ιστορίας του.

Οι πόρτες της Τούμπας θα ανοίξουν στις 19:00, το... ραντεβού με τους "4" του Europa Conference League είναι στις 22:00 και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έγραψε χθες:

"Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να γράψει ιστορία στο χορτάρι κι οι φίλαθλοί του στις εξέδρες. Το ραντεβού έχει οριστεί για το βράδυ της Πέμπτης (18.04) στις 22:00, στο σπίτι μας, στο γήπεδο της Τούμπας. Ένα σπουδαίο βράδυ, στο οποίο πρέπει να είμαστε όλοι συμπαίκτες.

17.04.2024H ομάδα μας χρειάζεται δίπλα της για την ανατροπή, με τη φωνή, το πάθος μας και την ενέργειά μας και θα μας χρειαστεί δίπλα της και στα ημιτελικά.

Δεν πετάμε αντικείμενα, δεν χρησιμοποιούμε συσκευές laser, δεν ανάβουμε πυρσούς και βεγγαλικά, δεν σηκώνουμε πανό με πολιτικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο. Δεν δίνουμε καμία αφορμή σε κανέναν να μας τιμωρήσει και να στερήσει από την ομάδα τη δύναμη της γεμάτης Τούμπας!

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 19:00. Παρακαλούμε όλους τους φιλάθλους να έρθουν όσο το δυνατόν νωρίτερα στο γήπεδο, προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού στο περιβάλλοντα χώρο το γηπέδου και να μην ταλαιπωρηθεί κανείς κατά την είσοδό του στις κερκίδες.

Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση έχουν εξαντληθεί. Κανένας φίλαθλος δεν πρέπει να προσεγγίσει το γήπεδο χωρίς να έχει ονομαστικό εισιτήριο. Θα υπάρχουν έλεγχοι από την ελληνική αστυνομία κι υπάρχει κίνδυνος επιβολής προστίμου στους παραβάτες. Βάσει νομοθεσίας δεν ισχύει η δωρεάν είσοδος στο γήπεδο, σε παιδιά κάθε ηλικίας. Κάθε φίλαθλος θα πρέπει να προσέρχεται στο γήπεδο έχοντας μαζί του, πέρα από το ονομαστικό του εισιτήριο κι ένα έγγραφο ταυτοπροσωπίας.

Μαζί μπορούμε να πετύχουμε όλους τους στόχους! Πάμε!".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Απόψε γράφεται ιστορία!

Στις 22:00 στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ και ο κόσμος του έχουν ραντεβού με τους “4” της Ευρώπης!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

H μεγάλη ημέρα έφτασε! Σήμερα το βράδυ στις 22:00, στην κατάμεστη Τούμπα, ο ΠΑΟΚ και ο κόσμος του έχουν ραντεβού με την ιστορία!

Απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ, η οποία "κουβαλάει" τη νίκη της στο "Γιαν Μπρέιντελ" με 1-0, ο Δικέφαλος καλείται να γράψει την ενδοξότερη - μέχρι την επόμενη - σελίδα στο ευρωπαϊκό "βιβλίο" του, στην τρίτη "απόπειρα" του να δώσει το "παρών" σε ημιτελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης!

Στις 20 Μαρτίου 1974, "έπεσε" πάνω στην πανίσχυρη Μίλαν του Τζιάνι Ριβέρα και το ταξίδι σταμάτησε στους "8" του Κυπέλλου Κυπελλούχων. Στις 14 Απριλίου 2022 δε, "έπεσε" πάνω στη Μαρσέιγ και στον Στιβ Ματαντά, που πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του.

Αυτή τη φορά, όπως και κόντρα στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ, ο ΠΑΟΚ καλείται να τα κάνει όλα... τέλεια και να φτάσει δύο βήματα μακριά από τον τελικό της 29ης Μαΐου στη Νέα Φιλαδέλφεια, έχοντας αποδείξει πως διαθέτει ό,τι χρειάζεται για να συνεχίσει μέχρι τέλους το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι του!

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλοι παίζουμε στην Τούμπα!

Το PAOK24 News ήταν για ακόμη ένα βράδυ κοντά σας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

«Χορταστική» η ζωντανή εκπομπή του PAOK24 News by GAS24 το βράδυ της Τετάρτης.

Στ. Κόλκας, Δ. Τσορμπατζόγλου, Σ. Αναστασιάδης με ρεπορτάζ, σχόλια και αναλύσεις για όλα τα θέματα της «ασπρόμαυρης» επικαιρότητας και κυρίως το μεγάλο παιχνίδι που έχει μπροστά του ο «Δικέφαλος του Βορρά» κόντρα στη Μπριζ.

Δείτε την εκπομπή στο παρακάτω βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=S07_yWYkL9Y

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ