Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο στόχαστρο ο Φερέιρα για τα παράπονα του

«Ήξερε τι θα αντιμετωπίσει όταν θα ερχόταν στην Παλμέιρας» το σχόλιο Βραζιλιάνου δημοσιογράφου κατά του πρώην τεχνικού του ΠΑΟΚ.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Στο στόχαστρο ο Φερέιρα για τα παράπονα του

Έντονη είναι η κριτική που ασκείται τις τελευταίες ώρες στον Αμπέλ Φερέιρα με αφορμή τα παράπονα που έκανε ο τεχνικός της Παλμέιρας για τα συνεχόμενα παιχνίδια που καλείται να δώσει η ομάδα του.

«Δεν ξέρω πόσες ομάδες το αντιμετωπίζουν αυτό. Παίζουν, ακολουθεί ημέρα αποθεραπείας και την τρίτη ημέρα παίζουν ξανά. Δεν συμβαίνει πουθενά αλλού αυτό. Μόνο στη Βραζιλία. Οι άνθρωποι που οργανώνουν τα παιχνίδια θα πρέπει να βρουν το κουράγιο να πάρουν αποφάσεις. Κάποιες φορές είναι δύσκολο, αλλά θα είναι για το καλό όλων. Ούτε εγώ είμαι τέλειος. Και εγώ κάνω λάθη, αλλά θέλω να βοηθήσω το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο καταθέτοντας την άποψη μου. Δεν μπορώ να παίρνω εγώ αποφάσεις. Δεν είμαι ο μοναδικός προπονητής που μιλάει γι΄αυτό το θέμα. Είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα, αλλά κανείς στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο δεν ασχολείται με αυτό».

Η τοποθέτηση του πρώην τεχνικού του ΠΑΟΚ προκάλεσε αντιδράσεις από πλευράς Βραζιλιάνων δημοσιογράφων που έβαλαν στο στόχαστρο τον προπονητή της Παλμέιρας.

«Ήξερε πώς έχει η κατάσταση, δεν ήταν κάτι νέο. Ένας άνθρωπος που έρχεται εδώ, πρέπει να ξέρει ακριβώς τι έχει να αντιμετωπίσει. Κάνει παράπονα μετά από ήττα της ομάδας του. Γιατί δεν τα έκανε όταν κατέκτησε τον τίτλο; Να έλεγε κερδίσαμε τον τίτλο, αλλά τα καταφέραμε παρά το επιβαρυμένο πρόγραμμα που έχουμε» ανέφερε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος Μάουρο Σέζαρ Περέιρα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελικός Κυπέλλου: «Κλειδώνει» το Πανθεσσαλικό, ερωτηματικό ο κόσμος

Η σύσκεψη της ΕΠΟ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με ανακοίνωση της η ΕΠΟ γνωστοποίησε πως αύριο Πέμπτη (28/3) θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στα γραφεία της ομοσπονδίας για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο Πανθεσσαλικό στην οποία θα βρεθούν εκπρόσωποι Παναθηναϊκού και Αρη αλλά και ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Σύσκεψη για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson (18 Μαΐου, Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου) θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 στις 12 μ.μ. στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων.

Θα παραστούν, ο δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος, από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας ο διευθυντής κ. Γιώργος Ντιζές και ο υποδιευθυντής κ. Θανάσης Κουλούρης, από τις φιναλίστ ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος και ο αντιπρόεδρος Λεωνίδας Μπουτσικάρης και από τον Άρη ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Θόδωρος Καρυπίδης και ο αντιπρόεδρος και νομικός σύμβουλος Παναγιώτης Μπιλίρης».

Αυτό που προκύπτει πλέον είναι πως  «κλείδωσε», ουσιαστικά, η διεξαγωγή του τελικού του στο Πανθεσσαλικό, αλλά παραμένει ανοιχτό το αν θα  υπάρχουν φίλαθλοι στις κερκίδες...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ – Μπριζ: Η «παρουσίαση» των ευρω-σκόρερ

Η λίστα με τους πρώτους σε γκολ κάθε ομάδας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η σελίδα του Conference League παρουσίασε τους πρώτες σκόρερ κάθε μιας από τις ομάδες που βρίσκονται στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Για την Κλαμπ Μπριζ, από 4 γκολ έχουν πετύχει οι Βανάκεν, Τιάγκο και Σκοβ Ολσεν. Για τον ΠΑΟΚ, Κουλιεράκης και Ζίβκβιτς έχουν από τρία, με την ΟΥΕΦΑ να μην πιστώνει στον Κρητικό κεντρικό αμυντικός το σουτ με το οποίο έκανε το 2-0 στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Euro 2024: Οι ασπρόμαυροι που «βλέπουν» Γερμανία

Ο σίγουρος Ζίβκοβιτς και οι δυο που ελπίζουν

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η ολοκλήρωση της διαδικασίας των μπαράζ για το Euro 2024 φέρνει και την ολοκλήρωση του «χάρτη» με τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν σε ελληνικές ομάδες και θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στα γήπεδα της Γερμανίας για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Για τον ΠΑΟΚ, σίγουρη θεωρείται η παρουσία του Αντρίγια Ζίβκοβιτς που είναι βασικό και αναντικατάστατο μέλος της εθνικής Σερβίας τα τελευταία χρόνια.

Ακολουθούν δυο ποδοσφαιριστές που ελπίζουν να βρεθούν στις κλήσεις των προπονητών τους. Ο πρώτος είναι ο Τόμας Κεντζιόρα που βρισκόταν στην εθνική Πολωνίας μέχρι και τη φάση των ομίλων αλλά δεν κλήθηκε για τους αγώνες μπαράζ. Ο δεύτερος είναι ο Ντομινίκ Κοτάρσκι που πρόσφατα κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική ανδρών της Κροατίας.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που ανήκουν σε ομάδες της Σούπερ Λιγκ και έχουν ή ελπίζουν σε θέση στο ρόστερ των εθνικών τους ομάδων για το Euro 2024

 

Σλοβενία: Αντράζ Σπόραρ, Μπένιαμιν Βέρμπιτς, Άνταμ Τσέριν (Παναθηναϊκός)
Κροατία: Ντομαγκόι Βίντα (ΑΕΚ), Ντομινίκ Κοτάρσκι (ΠΑΟΚ)
Σερβία: Αντρίγια Ζίβκοβιτς (ΠΑΟΚ), Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς (ΑΕΚ), Φίλιπ Μλαντένοβιτς, Φίλιπ Τζούρισιτς, Νεμάνια Μαξίμοβιτς (Παναθηναϊκός)
Τουρκία: Σαμέτ Ακαϊντίν (Παναθηναϊκός)
Γεωργία: Λέβαν Σενγκέλια (Παναιτωλικός)
Τσεχία: Γιακούμπ Μπράμπετς (Άρης)
Πολωνία: Νταμιάν Σιμάνσκι (ΑΕΚ), Τόμας Κεντζιόρα (ΠΑΟΚ), Μπαρτολομέι Ντραγκόφσκι (Παναθηναϊκός), Σαντιάγκο Έσε (Ολυμπιακός)
Ουγγαρία: Λάζλο Κλαϊνχάισλερ (Παναθηναϊκός)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ