Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

FORZA με νέες αποκαλύψεις!

Η FORZA κυκλοφορεί το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου (και όλο το Σαββατοκύριακο) με μια σημαντική έρευνα και αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τον ΠΑΟΚ, ειδήσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο, πλούσιο αθλητικό παρασκήνιο, προτάσεις για το στοίχημα και απόψεις κορυφαίων δημοσιογράφων.

Νίκος Μοσχοβίτης

FORZA με νέες αποκαλύψεις!

Η FORZA πρωτοπορεί με σεβασμό στους αναγνώστες της και προσφορές που δεν αντιγράφονται

Η κορυφαία σε πωλήσεις και αναγνωσιμότητα εφημερίδα στη Βόρεια Ελλάδα, αλλάζει το επίπεδο της ενημέρωσης και της αντίληψης που υπάρχει για τον αθλητικό Τύπο

Η επιθυμία σας για online ανάγνωση της FORZA και της FORZA Plus, έγινε πραγματικότητα. Οι φίλοι αναγνώστες που δεν έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε σημεία πώλησης εφημερίδων, έχουν την δυνατότητα πρόσβασης στην ύλη της εφημερίδας, ηλεκτρονικά μέσα από το www.forzaonline.gr

Το σκάνδαλο Αυγενάκη με την ΕΕΑ: Η αντίδραση του ΠΑΟΚ, η… διαβούλευση, το αίτημα και οι συσχετισμοί στη Super League. 

Inside Stories: Τι ψάχνει ο Ουάρντα, τα… γιαπωνέζικα του ΠΑΟΚ, τα τηλέφωνα του Μάριο Μπράνκο, ποιος έψαξε τον Μίσιτς, τι γίνεται με Ίνγκασον, τα συνηθισμένα… αναδιαρθρωμένα σκάνδαλα του υπουργού, το deal για τον Μπάμπα

Αντρέ Βιεϊρίνια: Ο «κάπτεν» για πάντα εδώ

Οι υποσχέσεις του Ραμάν Μπάμπα: Το πρώτο check

Τάσος Δουβίκας: Η ιστορία αυτού που “γυάλισε” στον ΠΑΟΚ

Ροντρίγκο Σοάρες: Ο “αθόρυβος”, που κάνει θόρυβο

Football Analysis:  Tι άλλαξε στον ΠΑΟΚ 

Αρθρογραφούν στη FORZA: Κώστας Βασιλόπουλος, Γιώργος Κουβεντίδης, Σταύρος Κόλκας, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, Κλεάνθης Βαλαρούτσος, Σωτήρης Μήλιος, Γιάννης Λαγογιάννης, Βαγγέλης Βούλγαρης, Σταύρος Σουντουλίδης, Θόδωρος Χαστάς

Γιάννης Ψαρράς, Αντώνης Μαυρέας και Στέλιος Ηλιάδης σχολιάζουν την επικαιρότητα στη FORZA

Ρετρό Ιστορίες: Η αφιλόξενη Τρίπολη, όπου άλλαξε η ιστορία

Κ19: Μια χρονιά, δίχως γυρισμό

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Βιεϊρίνια παίζει… μπάσκετ – Όλη η ΠΑΕ δίπλα στην ΚΑΕ

Παρασκήνιο από την Courtside: Οι παλιές φιλίες, τα… ΑΦΜ και η ΕΟΚ, το σχέδιο της Ευρωλίγκας, το στεγνό καθάρισμα του προέδρου, οι σκέψεις του Λυκογιάννη

ΒΟΛΕΙ

Restart με έναν Παρτιζάνο

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Άγγιξε το θαύμα – Η αφιέρωση στον Ιβάν

Τετ-α-τετ με τη Θωμαή Βαρδαλή: “Ακατανόητος ο διαχωρισμός”

Ο Σαρανταλήθειας εξακολουθεί να σοβαρολογεί κάνοντας χιούμορ, το Στραγάλι έχει καυτό ρεπορτάζ διαιτησίας κι ο Αδιάκριτος βλέπει τη φουρτούνα που έρχεται. 

Διαβάστε στην FORZA, ρεπορτάζ, παρασκήνιο και αναλύσεις για όλα τμήματα του Α.Σ. ΠΑΟΚ, αφιερώματα στις ασπρόμαυρες ακαδημίες, θέματα που θα φωτίσουν άγνωστες πτυχές του ρεπορτάζ

Η κορυφαία εφημερίδα της Βόρειας Ελλάδας παρουσιάζει παρασκηνιακές αποκαλύψεις, προτάσεις διασκέδασης, ρεπορτάζ για το αυτοκίνητο και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και θέματα της Super League και της ΕΠΟ με την υπογραφή του Κώστα Πλιάτσικα

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φουλ επίθεση ετοιμάζει ενόψει ΠΑΟΚ ο Τερίμ!

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία των Πρασίνων – Η πιθανή ενδεκάδα!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με μεσημεριανή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον Kυριακάτικο αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση και rondo, αφιέρωσαν το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης σε τακτική μέσα από παιχνίδι στο μισό γήπεδο και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα. Αποφόρτιση ακολούθησαν οι Σπόραρ, Σένκεφελντ, ενώ το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Αναφορικά με την 11άδα του «τριφυλλιού», τα «Πράσινα» ρεπορτάζ αναφέρουν ότι θα την αποτελούν οι Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Μλαντένοβιτς, Αράο, Γεντβάι, Ρούμπεν, Τσέριν, Μπακασέτας, Παλάσιος, Μπερνάρ και Ιωαννίδης, ενώ ανοιχτό είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να παίξει ο Χουάνκαρ αντί του Μλαντένοβιτς και να μπει ένα εξτρέμ, για να ξεκουραστεί ο Μπακασέτας.

Παράλληλα, σημειώνεται ότι ο Τερίμ έχει δουλέψει πολύ στην επιθετική και την αμυντική τακτική, θέλοντας να πιέσει ψηλά και να δημιουργήσει πρόβλημα στο build up του ΠΑΟΚ. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έμφαση στην τακτική ενόψει Λεωφόρου – Τα νεότερα για Μπάμπα!

Όσα έγιναν στην πρωινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δύο μέρες πριν τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου δουλεύει πάνω στο πλάνο που θα φέρει την νίκη και τους τρεις βαθμούς στην αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής των Play Offs της Stoiximan Super League.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (29.03) ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής, ασκήσεις τακτικής, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη κι οικογενειακό δίτερμα. Ο Μπάμπα έκανε ατομικό στο γήπεδο, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Το Σάββατο (30.03) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Αθήνα από το αεροδρόμιο Μακεδονία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

«Μπλόκο» της Μπριζ στους ΠΑΟΚτσήδες! (pic)

Το κάλεσμα των Βέλγων στους φιλάθλους τους και το…στοπ στον κόσμο του Δικεφάλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Κλαμπ Μπριζ ενημερώνει τον κόσμο της πως η διάθεση των εισιτηρίων για την πρώτη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, στα προημιτελικά του Conference League, συνεχίζεται.

Οι Βέλγοι καλούν τον κόσμο τους να προμηθευτούν από νωρίς το εισιτήριο που θα τους εξασφαλίσει θέση στο γήπεδο ενώ παράλληλα μπλοκάρουν τους ΠΑΟΚτσήδες, απαγορεύοντας την πρόσβαση στην σελίδα των εισιτηρίων, σε ελληνικές ip.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ