Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Οι ΜΕΘ είναι ελάχιστες και εκείνοι τρέχουν να τους κάνουν γήπεδο»

Οι αναφορές στα τελευταία γεγονότα

Αντώνης Τσακαλέας

«Οι ΜΕΘ είναι ελάχιστες και εκείνοι τρέχουν να τους κάνουν γήπεδο»

Ο ΣΦ ΠΑΟΚ Ανόβερου τοποθετήθηκε με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα, συγκρίνοντας καταστάσεις και κινήσεις πολιτικών και σωματείων…. Η ανακοίνωση σημειώνει:

«Σε μια εποχή που ο πλανήτης ολόκληρος υποφέρει από τον θανατηφόρο ιό, τα νοσοκομεία γεμάτα να μην μπορούν να δεχθούν άλλους, οι ΜΕΘ έτσι και αλλιώς ελάχιστες, δεν υπάρχει κρεβάτι εντατικής ελεύθερο, παρακαλάνε όλοι μην αρρωστήσει κανείς, να μην ανέβει ο αριθμός των κρουσμάτων, ένας λαός ταλαιπωρημένος δεν γνωρίζει τι του ξημερώνει, εργασιακά, οικονομικά, να φοβάται μην αρρωστήσει όχι μόνο από τον ιό αλλά οποιαδήποτε αρρώστια, μην τυχόν και χρειαστεί κάποια εγχείρηση μιας και το σύστημα υγείας του κράτους έχει γονατίσει και έχει παραδοθεί στον καταραμένο αυτό ιό, ο οποίος μας είχε προειδοποιήσει ήδη μια φορά την άνοιξη, αλλά όλο το χρονικό αυτό διάστημα έως σήμερα δεν ίδρωσε το αυτί κανενός υπεύθυνου απ αυτούς που χειρίζονται τις τύχες του λαού μας, να προετοιμαστούν στο ελάχιστο για την πανδημία αυτή που μας μαστίζει, αυτοί οι ΄΄πολιτικοί΄΄ ο θεός να τους κάνει πολιτικούς τους βλέπουμε τελευταία σε διάφορες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης να επιδίδονται σε ένα αγώνα για το ποιος θα χτίσει πιο γρήγορα το μεγαλύτερο γήπεδο στην Ελλάδα.

Με λεφτά που δεν είναι ξεκάθαρο από που βρίσκονται τόσα χρήματα, από το ΕΣΠΑ λένε μερικοί από κονδύλια αόριστα του κράτους λένε άλλοι. Κύριοι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να παρακολουθούμε αυτό το θέατρο του παραλλόγου από την στιγμή που έχετε κλειδώσει τον κόσμο στα σπίτια του, ο ιός θερίζει, το σύστημα υγείας καταρρέει και η οικονομική καταστροφή είναι προ των πυλών.
Και να το δούμε το θέμα με την ψυχρή λογική την δική σας, ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που ξεκίνησε εδώ και πολύ καιρό την ανέγερση της νέας Τούμπας και παρακαλάει ως ο παρακατιανός της γειτονιάς για μερικές υπογραφές έτσι ώστε να προχωρήσει το έργο. Είδαμε πολιτικάντηδες να μας ανακοινώνουν πως μας παρέδωσαν τις γωνίες των πεζοδρομίων στον περιβάλλοντα χώρο της Τούμπας.

Ο ΠΑΟΚ έχει δικό του οικόπεδο κύριοι, δεν ζήτησε χρήματα από το κράτος και να πληρώνει ο δύσμοιρος λαός μας όπως έκανε πολλάκις, αλλά το έργο όλο το χρηματοδοτεί ο Ιβάν Σαββίδης και βλέπουμε μήνες ολόκληρους η γραφειοκρατία να μην τελειώνει. Από την στιγμή που το ΟΑΚΑ έχει ενοίκιο 300 χιλιάδες ευρώ ετησίως το Καυτανζόγλειο μας το ζητάνε για 2 εκατομύρια, μιλάμε για δύο στάδια τα οποία είναι κρατικά και ενώ ο ΠΑΟΚ δεσμεύται να το κάνει ανακαίνιση και να είναι προς χρήση για τσάμπιονς λίγκ αγώνες και τα χρήματα που ξοδευτούν να μετρήσουν για το ενοίκιο, υπάρχει κόλλημα, υπάρχει θέμα το οποίο δεν ξεκαθαρίζει μήνες τώρα.

Μεγάλος ντόρος επίσης μην τυχόν και βρεθούν αρχαία κάτω από το γήπεδο της Τούμπας, τρόμος στην ιδέα να βρεθούν τα σχολικά βιβλία του Μέγα Αλέξανδρου και η σχολική του τσάντα. Και ενώ υπάρχουν χίλια μύρια προβλήματα για την υπόθεση νέα Τούμπα, σας βλέπουμε να παραδίδετε έτοιμα υπογεγραμμένα χαρτιά σε άλλους με υποσχέσεις πως θα τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα και το έργο θα είναι έτοιμο όπως πρέπει. Είμαστε πεπεισμένοι πως μαζί σας δεν θα τα καταφέρουμε, είστε καθηγητές στο είδος και οι απαντήσεις είναι ήδη έτοιμες, Κρίμα στον έλληνα φορολογούμενο που τα χρήματά του δεν επενδύοναι όπως πρέπει για να γυρίζουν σ αυτόν πάλι ως ώφελος, είτε στην παιδεία, είτε στην οικονομία, στην υγεία στην κοινωνία γενικότερα.

Κρίμα και για μας που χάνουμε τον καιρό μας να ασχολούμαστε μια ζωή μαζί σας για τον παραγκωνισμό όχι μόνο της ομάδας μας, αλλά ολόκληρης της Βορείου Ελλάδας σε όλους τους τομείς. Ας περάσει το κακό με την πανδημία αυτή και είμαστε σίγουροι πως όσα εμπόδια και να βάλετε πάλι ο μεγάλος ΠΑΟΚ θα κατέχει το μεγαλύτερο γήπεδο της χώρας. Όπως τότε το 1959 έγιναν τα εγκαίνια του μεγαλύτερου σταδίου της Ελλάδας, έτσι και τώρα το ίδιο θα συμβεί.

Υ.γ) δεν σας ζηταμε κατι.αλλα απαιτουμε την αμεση λυση του προβληματος….για το μονο γηπεδο στην χωρα που θα χρηματοδωτηθει εξολοκληρου απ ιδιωτη…και οχι απ τον ελληνα φορολογουμενο…

Υ.γ4) ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ -ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ!»

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Έμφαση στην τακτική και αποφόρτιση για Σπόραρ – Σένκεφελντ

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία των Πρασίνων

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με μεσημεριανή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον Kυριακάτικο αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση και rondo, αφιέρωσαν το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης σε τακτική μέσα από παιχνίδι στο μισό γήπεδο και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα. Αποφόρτιση ακολούθησαν οι Σπόραρ, Σένκεφελντ, ενώ το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Παράλληλα, σημειώνεται ότι ο Τερίμ έχει δουλέψει πολύ στην επιθετική και την αμυντική τακτική, θέλοντας να πιέσει ψηλά και να δημιουργήσει πρόβλημα στο build up του ΠΑΟΚ. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έμφαση στην τακτική ενόψει Λεωφόρου – Τα νεότερα για Μπάμπα!

Όσα έγιναν στην πρωινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δύο μέρες πριν τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου δουλεύει πάνω στο πλάνο που θα φέρει την νίκη και τους τρεις βαθμούς στην αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής των Play Offs της Stoiximan Super League.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (29.03) ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής, ασκήσεις τακτικής, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη κι οικογενειακό δίτερμα. Ο Μπάμπα έκανε ατομικό στο γήπεδο, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Το Σάββατο (30.03) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Αθήνα από το αεροδρόμιο Μακεδονία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

«Μπλόκο» της Μπριζ στους ΠΑΟΚτσήδες! (pic)

Το κάλεσμα των Βέλγων στους φιλάθλους τους και το…στοπ στον κόσμο του Δικεφάλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Κλαμπ Μπριζ ενημερώνει τον κόσμο της πως η διάθεση των εισιτηρίων για την πρώτη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, στα προημιτελικά του Conference League, συνεχίζεται.

Οι Βέλγοι καλούν τον κόσμο τους να προμηθευτούν από νωρίς το εισιτήριο που θα τους εξασφαλίσει θέση στο γήπεδο ενώ παράλληλα μπλοκάρουν τους ΠΑΟΚτσήδες, απαγορεύοντας την πρόσβαση στην σελίδα των εισιτηρίων, σε ελληνικές ip.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ