Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Να μπούμε πιο δυνατά σε σχέση με το ματς της Τούμπας»

Απέφυγε τα μεγάλα λόγια ο Χρήστος Τζόλης, ο οποίος εκπροσώπησε πριν από λίγο τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στην συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης με την Ομόνοια στο ΓΣΠ!

Στέργιος Αναστασιάδης

«Να μπούμε πιο δυνατά σε σχέση με το ματς της Τούμπας»

Ο 18χρονος επιθετικός – που σύμφωνα με τον Πάμπλο Γκαρσία τα… είπε καλά και έτσι θα αγωνιστεί στο αυριανό ματς όπως είπε χαρακτηριστικά ο Ουρουγουανός μετά το τέλος των δηλώσεων του Τζόλη – είπε: 

Για το αν ο ΠΑΟΚ αδίκησε τον εαυτό του πρώτο παιχνίδι με την Ομόνοια και το τι άλλαξε στην ομάδα με την άφιξη του Πάμπλο Γκαρσία: “Δεν νομίζω πως αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Δεν παίξαμε βέβαια τόσο καλά, αλλά νομίζω με την άφιξη του κ. Γκαρσία βελτιωνόμαστε καθημερινά και γι΄ αυτό δουλεύουμε σκληρά”.

Για το τι πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ σε σχέση με το ματς της Τούμπας: “Πρέπει να μπούμε πιο δυνατά στο παιχνίδι. Δεν το κάναμε στο πρώτο παιχνίδι και το πληρώσαμε. Δεχθήκαμε ένα γκολ από την Ομόνοια και στη συνέχεια κυνηγούσαμε το σκορ.

Για το τι σημαίνει για τον ίδιο το γεγονός πως συνεργάζεται με τον Πάμπλο Γκαρσία: “Το κλίμα είναι πολύ καλό και οικογενειακό για όλα τα παιδιά που προερχόμαστε από την Κ19, γνωρίζουμε πολύ καλά τον κ. Γκαρσία και τους συνεργάτες του. Βέβαια, οι στόχοι παραμένουν υψηλοί και οι απαιτήσεις είναι ίδιες για όλους”. 

Για το αν έχουν συνειδητοποιήσει την κρισιμότητα του αγώνα και αν το αν είναι το πιο κρίσιμο της σεζόν: “Πιο κρίσιμο δεν θα το έλεγα, όλα τα ματς είναι το ίδιο. Πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι, χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς για να προκριθούμε. Είναι άλλωστε ένας από τους βασικούς μας στόχους η πρόκριση, μαζί με το πρωτάθλημα”.

Για το αν περίμενε στο ξεκίνημα της χρονιάς πως θα ήταν ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ και δεύτερος στις ασίστ: “Αν πω πως το περίμενα, θα ήταν ψέμματα. Πέρσι ξεκίνησα στην Κ19, στο τέλος της χρονιάς άρχισα να αγωνίζομαι με την πρώτη ομάδα. Κάθε ποδοσφαιριστής που βρίσκεται στις ακαδημίες, έχει ως όνειρο να βρεθεί στην πρώτη ομάδα. Σίγουρα δεν το περίμενα, χαίρομαι πολύ που βοηθάω την ομάδα και χαίρομαι πιο πολύ για το ότι διακρίνομαι και εγώ μέσα από αυτή”. 

Για το αν έχει αλλάξει κάτι στο παιχνίδι του σε σχέση με πέρσι: “Τόσο ο προπονητής όσο και οι έμπειροι ποδοσφαιριστές, με βοηθάνε πολύ σε καθημερινή βάση. Μου λένε πως να κινούμαι στον χώρο, πως να δημιουργώ, πως να τελειώνω τις φάσεις. Μέσα από τα παιχνίδια βέβαια, προσαρμόζεσαι καλύτερα στα ελληνικά και στα ευρωπαϊκά δεδομένα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έκονγκ: «Ονειρευόμουν να είμαι επιθετικός»

Ο Νιγηριανός μίλησε για το πώς ξεκίνησε ως φορ αλλά κατέληξε στόπερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για το γεγονός ότι ξεκίνησε να αγωνίζεται ως επιθετικός, αλλά κατέληξε κεντρικός αμυντικός μίλησε σε συνέντευξή του ο Γουίλιαμ Τροστ - Έκονγκ.

Ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Όταν ήμουν μικρός έπαιζα πάντα επιθετικός, εκεί με τοποθετούσαν. Μου άρεσε να σκοράρω είναι κάτι ιδιαίτερο το να σκοράρεις γκολ και τα συναισθήματα που σου προκαλεί.

Ονειρευόμουν να είμαι επιθετικός. Όταν μεγάλωσα λόγω της δύναμης και του όγκου μου άρχισα να γίνομαι αμυντικός, αλλά νομίζω πως επειδή ξέρω πως σκέφτονται οι επιθετικοί αυτό μου δίνει ένα πλεονέκτημα.

Σκέφτομαι πάντα τι έκανα εγώ όταν ήμουν φορ. Είχα τρομερά είδωλα όπως ο Στίβεν Κέσι και ο Γιόσεφ Γιόμπο και αυτοί με έκαναν να γίνω στόπερ»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη Θεσσαλονίκη για Έκονγκ ο Γκίσο

Μια ξεχωριστή επίσκεψη για τον αμυντικό του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο πρόεδρος Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Νιγηρίας, Ιμπραϊμ Μούσα Γκίσο για να συναντηθεί με τον Γουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ.

Αντικείμενα της συζήτησης που είχαν, ήταν τόσο οι αγώνες με Νότια Αφρική και Δημοκρατία του Μπενίν, όσο και οι τραυματισμοί των Σιμόν και Σανούσι που φαντάζει αδύνατο να επανέλθουν σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς πριν τα Προκριματικά Κυπέλλου FIFA.

Όσον αφορά τον Έκονγκ, ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ δηλώνει αισιόδοξος ότι σύντομα θα επιστρέψει και θα είναι σε θέση να βοηθήσει την πατρίδα του.

«Έκανα την πρώτη μου προπόνηση στο γρασίδι με την μπάλα και είναι θέμα ημερών να επανέλθω στην ομάδα» είχε δηλώσει προ ολίγων ημερών, προσθέτοντας:

«Πλέον όλη μου η προσοχή είναι στο να επιστρέψω καλύτερος από ποτέ άλλοτε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Δεν είναι ώρα για λόγια και αναλύσεις…»

Το μήνυμα του ΠΑΟΚ ενόψει συνέχειας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Είναι ώρα για έργα, είναι ώρα για αντίδραση.

Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουν από πλευράς ΠΑΟΚ ενόψει της συνέχειας των playoffs της Stoiximan Super League.

Οι «ασπρόμαυροι» μετά την γκέλα στη Λαμία καλούνται να δώσουν απαντήσεις αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Το μήνυμα που στέλνει ο ΠΑΟΚ μέσω του σημερινού training report:

«Δεν είναι ώρα για λόγια κι αναλύσεις. Είναι ώρα για έργα. Ώρα για αντίδραση στον αγωνιστικό χώρο κι άπαντες στο αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου το γνωρίζουν.

Η ισοπαλία στη Λαμία έχεις φέρει την ομάδα σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, αλλά όλοι είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι το φινάλε».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ