Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

MVP ο Νιχάους, πάλεψαν Τζόλης Ντόουγκλας και Τσιγγάρας

Σε έναν αγώνα που δεν είχε μεγάλες φάσεις από τις δύο ομάδες, ο Ολλανδός Νιχάους έπαιξε μεγάλο ρόλο στο αποτέλεσμα, ενώ μέσα στις 4 γραμμές, λίγοι παίκτες του ΠΑΟΚ φάνηκαν συγκεντρωμένοι 100% στην αναμέτρηση και έδειξαν θετικά στοιχεία.

Ηλίας Καπράλος

MVP ο Νιχάους, πάλεψαν Τζόλης Ντόουγκλας και Τσιγγάρας

Αναλυτικά η απόδοση του κάθε παίκτη του ΠΑΟΚ στη σημερινή ήττα από τον Άρη:

Πασχαλάκης: Δεν χρειάστηκε ιδιαίτερα στο παιχνίδι και αυτό φάνηκε από τις τελικές του Άρη στον στόχο. Στη φάση του πέναλτι του βρίσκει καθαρά την μπάλα και αυτό φαίνεται και με γυμνό μάτι, αλλά και με το ριπλέι. Σταθερός και σήμερα.

Γιαννούλης: Αμυντικά δεν είχε πρόβλημα ούτε από τον Γκαρσία, ούτε από τον Μπερτόλιο. Επιθετικά όμως δεν ήταν καλός. Πέραν από 2-3 κούρσες στο πρώτο ημίχρονο, είχε πολλά λάθη σε εύκολες πάσες, σε κοντρόλ, αλλά και σε ντρίπλες που πήγε να κάνει στον προσωπικό του αντίπαλο. Περισσότερο εκνευρίστηκε με την κατάσταση στο γήπεδο παρά έπαιξε σύμφωνα με τις δυνατότητες του.

Ίνγκασον: Στην άμυνα στα ψηλά και στα χαμηλά έκοψε τους πάντες. Αυτός είναι και ο ρόλος του άλλωστε και πάντα τα καταφέρνει. Στο δημιουργικό κομμάτι δεν βρήκε λύσεις να βγάλει την μπάλα από την πίσω ζώνη και ξεκίνησε επιθέσεις με βαθιά γεμίσματα που έκανε εύκολη τη δουλειά στους παίκτες του Άρη.

Μιχαηλίδης: Ήθελε περισσότερο να παίξει την μπάλα και να δημιουργήσει από την πίσω ζώνη. Στα μαρκαρίσματα του ήταν καλός, αλλά και αυτός μετά το 65ο λεπτό έκανε πολλά λάθη. Σε γενικές γραμμές όμως ήταν καλός για την άμυνα του ΠΑΟΚ.

Ουαγκέ: Έδωσε πολλά αμυντικά όσο αγωνίστηκε και ήταν κάπως θετικός. Βέβαια κάποια λάθη του σε εύκολες πάσες δεν του επέτρεψαν να συνεργαστεί με τον Ζίφκοβιτς και να ανεβάσει την ομάδα. Αντικαταστάθηκε μετά από τραυματισμό του σε σύγκρουση με το δοκάρι, όταν και γλίτωσε τον ΠΑΟΚ από σίγουρο γκολ.

Ντόουγκλας Αουγκούστο: Και πάλι ήταν ο μέσος του ΠΑΟΚ που μπορούσε να τα κάνει όλα. Πήρες νωρίς κίτρινη όμως και κινδύνευε ανά πάσα στιγμή με δεύτερη. Έκοψε πολλές μπάλες για την επίθεση του Άρη, αλλά το κυριότερο ήταν ο μοναδικός μέσος του ΠΑΟΚ που μπορούσε να ανεβάσει την ομάδα.

Τσιγγάρας: Έπαιξε για 90 λεπτά και αυτό λέει πολλά. Ήταν καλύτερος από τον Σβαμπ και σε σχέση με τον Αουγκούστο δεν είχε δώσει δικαίωμα για δεύτερη κίτρινη κάρτα. Είχε καλές επαφές με την μπάλα, προσπάθησε να περάσει στην περιοχή, αλλά είχε και πάσες που θα μπορούσαν να φέρουν και γκολ, εάν οι συμπαίκτες του ήταν εύστοχοι.

Σβαμπ: Παρότι η απουσία του Ελ Καντουρί θα του έδινε την μπαγκέτα, ο Αυστριακός ήταν άφαντος στον αγωνιστικό χώρο. Είχε μία τελική στο τέλος του ημιχρόνου, αλλά και πάλι αυτό δεν λέει τίποτα. Καθόλου δημιουργία, δεν κράτησε μπάλα και ήταν ο χειρότερος στην τριάδα των μέσων

Ζίφκοβιτς: Από αυτούς που μπήκαν ορεξάτοι και κατάλαβαν τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι. Σαν να ήξερε πώς θα παίξουν οι αντίπαλοι του και είχε νεύρο και ένταση σε κάθε φάση του. Είχε τελικές, πάτησε περιοχή και θα μπορούσε να είχε σκοράρει. Είχε τελικές πάσες σε συμπαίκτες του, αλλά και φάσεις που έδειξε ότι εάν είχε κι άλλη βοήθεια μέσα στην περιοχή ή από τον άξονα θα είχε και καλύτερα αποτελέσματα.

Τζόλης: Σίγουρα είχε τη διάθεση να τρέξει, να παλέψει και να βρει λύσεις επιθετικά. Είχε τελικές προσπάθειες, θα μπορούσε να κερδίσει ένα πέναλτι εάν ο διαιτητής πήγαινε στο VAR, αλλά και αυτός προς το τέλος του αγώνα είχε και πολλά νεύρα και πολλά λάθη. Από τους καλύτερους παίκτες και της σημερινής αναμέτρησης. 

Σφιντέρσκι: Σε έναν αγώνα που είχε αντιπάλους δύο ψηλούς και δυνατούς στόπερ, ο ΠΑΟΚ εξ αρχής τον έπαιξε με βαθιές μπαλιές και έτσι χάθηκε. Όταν πήρε την μπάλα χαμηλά έφερε προβλήματα στην άμυνα του Άρη, αλλά αυτό από μόνο του δεν έφτανε. Δεν μπορεί να γεμίσει την περιοχή, ενώ στη φάση του πρώτου ημιχρόνου δεν πέτυχε την μπάλα για να προλάβει τον Μπουσέ και στο δεύτερο δεν την έσπασε για να φέρει τον Τσιγγάρα σε πλεονεκτικότερη θέση. Γενικά μέτριος και σήμερα, αλλά και χωρίς μεγάλες βοήθειες.

Κρέσπο: Αγωνίστηκε σαν δεξιός μπακ και είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Αμυντικά δεν είχε πρόβλημα από την μεριά του, αλλά επιθετικά τις λίγες φορές που ανέβηκε δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κάτι το θετικό στην αντίπαλη περιοχή.

Εσίτι και Τσόλακ μπήκαν στο παιχνίδι κοντά στο 80ο λεπτό και έτσι δεν μπορούν να κριθούν για την απόδοσή του.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Ζωντανή ενημέρωση μέσα από το PAOK24

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την ΑΕΚ, σε ένα παιχνίδι που ενδέχεται να καθορίσει την υπόθεση "τίτλος".

Το PAOK24 σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη του ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Stoximan Super League.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απάντησε ο Πινέδα για το 1-1 (vid)

Με ατομική ενέργεια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Γρήγορη απάντηση της ΑΕΚ στο προβάδισμα του ΠΑΟΚ με τον Κωνσταντέλια.

Ο Πινέδα με ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή των «ασπρόμαυρων» που δεν μπόρεσαν να τον σταματήσουν.

Με σουτ που έκανε κέρδισε τον Κοτάρσκι με τη μπάλα πρώτα να πηγαίνει στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα για το 1-1 στο 9ο λεπτό.

Δείτε και τα δύο γκολ που έχουν μπει έως τώρα στην Τούμπα...

[video width="960" height="540" mp4="https://www.paok24.com/wp-content/uploads/2024/04/paok1.mp4"][/video]

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έκρυψε τη μπάλα ο ΠΑΟΚ και 1-0! (vid)

Τους «κάρφωσε» ο Κωνσταντέλιας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ιδανικό ξεκίνημα για τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ στην Τούμπα για την 8η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Οι «ασπρόμαυροι» μετά από εντυπωσιακή ομαδική ενέργεια έφτασαν στο γκολ μόλις στο 3ο λεπτό.

Ο Μπράντον πέρασε στον Μπάμπα ο οποίος έσπασε την μπάλα και ο Γιάννης Κωνσταντέλιας την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0 του ΠΑΟΚ!

https://twitter.com/ClaroSports/status/1784625321536520556

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ