Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κουέστα: «Νιώθω πολύ χαρούμενος»

Ο Ισπανός τερματοφύλακας για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, την… επική γκάφα του και το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα

PAOK24

Κουέστα: «Νιώθω πολύ χαρούμενος»

Για το πως αισθάνεται ψυχολογικά: «Ήταν μια κακή ημέρα για εμένα. Νιώθω πολύ χάλια, είμαι απογοητευμένος, λυπημένος, αλλά αυτά συμβαίνουν. Εγώ θέλω να απολογηθώ σε όλον τον κόσμο της ομάδας μας, γιατί το κύπελλο ήταν ένας μεγάλος στόχος για εμάς, ένα όνειρο, παλέψαμε, αλλά το δικό μου λάθος μας το στέρησε. Ξανά θέλω να απολογηθώ, ζητώ συγγνώμη και θέλω να συμπληρώσω πως είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα μας που πάλεψε μέχρι το τέλος και να πω ένα ευχαριστώ σε όλους τους συμπαίκτες μου για την υποστήριξη στο πρόσωπό μου. Δείξαμε πως χθες ήμασταν καλύτεροι από τους αντιπάλους μας. Τώρα κοιτάμε το παιχνίδι της Κυριακής».

Για το πως εισέπραξε ο ίδιος την στήριξη των συμπαικτών του και του συλλόγου: «Νιώθω πολύ χαρούμενος για όλα αυτά. Μέσα στα αποδυτήρια είμαστε μια μεγάλη οικογένεια. Μίλησα και χθες σήμερα πριν την προπόνηση ενώπιον όλης της ομάδας τους ζήτησα συγγνώμη για το λάθος μου, πρέπει να πω επίσης πως μέσα στα αποδυτήρια είμαστε δεμένοι, δυνατοί. Όλοι μαζί χάνουμε και όλοι κερδίζουμε. Τώρα εμείς θέλουμε να πάμε και να κερδίσουμε στο ντέρμπι της Τούμπας, δεν έχουμε πολύ χρόνο να ξεπεράσουμε αυτό που έγινε, αλλά θα πρέπει να το κάνουμε».

Για το τι παιχνίδι περιμένει με τον ΠΑΟΚ: «Ένα δυνατό παιχνίδι, ένα ντέρμπι που οι δύο ομάδες θα παλέψουμε για τη νίκη. Θεωρώ πως είμαστε καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ, αν είμαστε συμπαγείς, σοβαροί και παίξουμε όπως πρέπει θα πάρουμε τη νίκη».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο: «Θέλω να τους ζητήσω ξανά συγγνώμη. Είμαι ένας από αυτούς. Είμαι εδώ τρία χρόνια. Νιώθω μέλος της οικογένειας και οπαδός του Άρη. Ξέρω πως νιώθουν. Δεν ήθελα να συμβεί αυτό, απολογούμαι ξανά. Εμείς να ξέρουν πως θα παλέψουμε μέχρι τέλος για την δεύτερη θέση. Τους θέλουμε κοντά μας και εγώ προσωπικά θα φανώ δυνατός, θα το γυρίσω και θα το ξεπεράσω».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κλαμπ Μπριζ: Ο Χάγιεν και ο “ρυθμιστής”

Τι ετοιμάζει ο τεχνικός των Βέλγων

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Κλαμπ Μπριζ κινείται σε ρυθμούς ΠΑΟΚ σήμερα και η προσοχή των Βέλγων, είναι στραμμένη στο μεγάλο ματς της Τούμπας.

Ο Νίκι Χάγιεν και οι ποδοσφαιριστές του βρίσκονται από χθες στη Θεσσαλονίκη, με τον τεχνικό της Μπριζ να συμπεριλαμβάνει κανονικά στην αποστολή τους Οντόι και Σπίλερς, ενώ εκτός είναι οι Μινιολέ, Όλσεν και -φυσικά- οι τιμωρημένοι.

Κεντρικό πρόσωπο όλες τις τελευταίες ημέρες είναι ο Σπίλερς, που χθες προπονήθηκε με προστατευτική μάσκα καθώς τον ταλαιπωρεί ακόμη το χτύπημα στο κεφάλι από τη σύγκρουση με τον Αλί Σαμάτα στο πρώτο ματς, με τον νεαρό άσο να είναι "ρυθμιστής" με φόντο την αποψινή ενδεκάδα.

Σύμφωνα με όσα μεταφέρουν οι Βέλγοι, απόψε -εκτός απροόπτου- θα είναι ο Γιάκερς και στην άμυνα θα ξεκινήσουν οι Μέγιερ, Σάμπε, Σπίλερς και Ορντονιέζ, ενώ σε περίπτωση που δεν μπορέσει να παίξει ο προτελευταίος, θα πάρει τη θέση του ο Μπογιάτα.

Από εκεί και πέρα, ο Ονιεντίκα θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα, όπως και ο Φέτλεσεν και Βανάκεν, ενώ μεσοεπιθετικά θα είναι οι Νούσα, Σκόρας και Γιουτγκλά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ταξιδεύοντας για τον ΠΑΟΚ! (vid)

Από την Κρήτη, στη Θεσσαλονίκη με μία… στάση στον City 106.1

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ έχει ένα μεγάλο "ραντεβού" απόψε με την ιστορία και η Τούμπα φοράει τα καλά της, με φόντο ένα σπουδαίο βράδυ.

Φυσικά, άπαντες κινούνται σήμερα σε ρυθμούς Ευρώπης και το πρωί, μέσα από τον αέρα του City 106.1, πήραμε μία... "γεύση" από όσα θα ακολουθήσουν απόψε το βράδυ.

Στην πρωινή εκπομπή του Κωστή Τσατσαρού στήθηκε μία μικρή... Τούμπα, από ΠΑΟΚτσήδες που ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη από την Κρήτη και το επόμενο "ραντεβού" δόθηκε στο γήπεδο:

[video width="640" height="368" mp4="https://www.paok24.com/wp-content/uploads/2024/04/436916998_7846686915362567_2454728102762926455_n.mp4"][/video]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ: Το κανάλι της ρεβάνς

Εκεί θα δείτε το μεγάλο παιχνίδι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό βράδυ. Ένα μεγάλο "ραντεβού" στην Τούμπα, με φόντο το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Europa Conference League.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην κατάμεστη Τούμπα την Κλαμπ Μπριζ, με έναν ξεκάθαρο στόχο και θέλει να κάνει μία ακόμη ανατροπή, για να συνεχίσει το ταξίδι του στην Ευρώπη.

Μετά την ήττα με 1-0 στο Jan Breydel, η πρόκριση είναι ανοικτή για τον ΠΑΟΚ, που θα δώσει σκληρή μάχη με την Μπριζ, με φόντο το εισιτήριο.

Όσοι δε βρεθούν στην Τούμπα, θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το μεγάλο παιχνίδι από το κανάλι του Cosmote Sport 3 HD, ενώ -φυσικά- θα υπάρχει και ζωντανή ενημέρωση μέσα από το live-chat του PAOK24.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ