Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρελή δουλειά για τον επόμενο…

Πάρα πολλές οι εκκρεμότητες και οι ευθύνες για το νέο τεχνικό διευθυντή ενόψει και της νέας σεζόν

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Τρελή δουλειά για τον επόμενο…

Τα καλά οργανωμένα club δουλεύουν από τώρα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι υποθέσεις τώρα τρέχουν και οι εκκρεμότητες τώρα τακτοποιούνται.

Ο ΠΑΟΚ ήδη ξεκίνησε με κάποιες πρώτες κινήσεις που είτε επισημοποιήθηκαν είτε τρέχουν στο παρασκήνιο, αλλά ξαφνικά μένει χωρίς τεχνικό διευθυντή.

Ο Όλαφ Ρέμπε σταματάει την προσπάθεια στον ΠΑΟΚ και παρά το ότι παραμένει εδώ μέχρι να αναλάβει ο επόμενος, είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα ασχοληθεί με τέτοια θέματα.

Είναι γνωστό ότι μέσα στην προσεχή περίοδο ο ΠΑΟΚ πρέπει να αποφασίσει για:

– Συμβόλαια που τώρα λήγουν όπως του Ελ Καντουρί.

– Δανεισμοί παικτών όπως του Μπάμπα και του Κρμέντσικ

– Αποφάσεις για παίκτες που παίζουν δανεικοί σε άλλες ομάδες όπως του Μπίσεσβαρ, του Εσίτι, των νεαρών Τσαούση, Χατζηστραβού και των άλλων.

– Το μέλλον νεαρών παικτών που είτε θα ανέβουν στην πρώτη ομάδα, είτε θα παραχωρηθούν.

– Αποφάσεις για τα 17 συμβόλαια που λήγουν το 2022 και με ποια ο ΠΑΟΚ θα ασχοληθεί πρόωρα για ανανέωση ή πώληση

– Φυσικά και οι μεταγραφές σε κάθε γραμμή του γηπέδου και σε πολλές θέσεις.

– Τα ίδια και με πιθανές αποχωρήσεις-πωλήσεις.

Η νέα ομάδα θα έχει αλλαγές, η νέα σεζόν θα ξεκινήσει νωρίτερα και ο χρόνος ήδη πιέζει έτσι ώστε ο ΠΑΟΚ να βρει το νέο τεχνικό διευθυντή και μαζί το νέο σχήμα ανθρώπων που θα αναλάβουν να τρέξουν την ποδοσφαιρική ομάδα.

Και φυσικά πέρα από όλα όσα αφορούν την επόμενη σεζόν, πολλή δουλειά έχει και η τρέχουσα. Η καθημερινότητα που έχει γίνει πλέον πολύ πιο δύσκολη.

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Μπριζ: Η νέα βαθμολογία και η απόσταση απ’ την κορυφή

Πως διαμορφώνεται η κατάσταση και οι κρίσιμες μάχες των Βέλγων πριν τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Europa Conference League, Κλαμπ Μπριζ, ξεκινά τώρα την διαδικασία των Play-Off στο βελγικό πρωτάθλημα.

Με την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας, πραγματοποιείται αναδιαμόρφωση της βαθμολογίας, με τις ομάδες να βλέπουν του βαθμούς που συνέλεξαν να διαιρούνται δια του δυο.

Έτσι, η διαφορά της Μπριζ από την πρώτη Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ «ψαλιδίστηκε» κατά 10 βαθμούς. Από τους 19 που είχαν στην κανονική διάρκεια, μπαίνουν με 9 στα Play-Off. Γεγονός που προσφέρει στην αντίπαλο του Δικεφάλου την ευκαιρία να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από την τέταρτη θέση.

Με τα νέα δεδομένα, η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ έχει 35 βαθμούς, η Άντερλεχτ ακολουθεί με 32 και στη συνέχεια είναι οι Άντβερπ και Κλαμπ Μπριζ με 26. Από 24 έχουν οι Σερλκ Μπριζ και Γκενκ.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ φιλοξενείται από την Σερκλ Μπριζ στην πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος (1/4) και στη συνέχεια υποδέχεται την Άντερλεχτ (7/4), τέσσερις μέρες πριν το πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Στο ενδιάμεσο από τα προημιτελικά παίζει και πάλι στην έδρα της με την Άντβερπ και αμέσως μετά τους «ασπρόμαυρους» πάει στην έδρα της Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ.

Επομένως, είναι πολύ πιθανό μαζί με τα ευρωπαϊκά της παιχνίδια να φανεί σε μεγάλο βαθμό και το κατά πόσο θα καταφέρει -ή όχι- να διεκδικήσει κάτι καλύτερο η Μπριζ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξεκαθαρίζει του Ράχμαν Μπάμπα

Ο Γκανέζος αριστερός μπακ και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, στη Λεωφόρο, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής των Play-Off του πρωταθλήματος.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου βλέπει σε όλο το διάστημα των εθνικών ομάδων τον Ράχμαν Μπάμπα να μην προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα και ο Γκανέζος μπακ παραμένει ερωτηματικό για το παιχνίδι της Κυριακής.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής έχει συμπληρώσει 3 εβδομάδες εκτός δράσης, με την τελευταία του παρουσία να είναι στην επική πρόκριση επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, για τους "16" του Europa Conference League.

Έκτοτε δεν έχει λάβει μέρος σε καμία από τις προπονήσεις με το υπόλοιπο σύνολο του Λουτσέσκου, πραγματοποιώντας όλον αυτόν τον καιρόν ατομικό πρόγραμμα. Απομένουν δυο προπονήσεις, για να ανακοινώσει ο ΠΑΟΚ την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα, και σε αυτές θα φανεί το κατά πόσο θα είναι διαθέσιμος ο Μπάμπα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Πρωινός και πλήρης στην προπόνηση

Ο Λουτσέσκου συνεχίζει την προετοιμασία για Παναθηναϊκό, έχοντας όλο το γκρουπ του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται στο «Απόστολος Νικολαΐδης» από τον Παναθηναϊκό (31/3, 18:00), στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής των Play-Off, στην Stoiximan Super League.

Παιχνίδι το οποίο, σε συνδυασμό και με το ΑΕΚ - Ολυμπιακός, μπορεί να διαμορφώσει νέες συνθήκες στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη, προκειμένου να «σβήσει» την ήττα της πρεμιέρας από τον Άρη.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου συνεχίζει την προετοιμασία της ομάδας του για το εν λόγω παιχνίδι, έχοντας πλέον τη δυνατότητα να υπολογίζει σε όλους τους διεθνείς που απουσίασαν τις προηγούμενες μέρες με τις εθνικές τους ομάδες.

Η προπόνηση της Παρασκευής θα γίνει στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας και είναι προγραμματισμένη για τις 11:00.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ