Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χωρίς πνευματική ισορροπία και χωρίς αντίδραση

Η απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Λεωφόρου

Ηλίας Καπράλος

Χωρίς πνευματική ισορροπία και χωρίς αντίδραση

Δυστυχώς κανένας παίκτης του ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει στο παιχνίδι, με μερικές εξαιρέσεις, παίκτες που είχαν εκλάμψεις στο παιχνίδι, χωρίς όμως η ομάδα να μπορέσει να κερδίσει κάτι από αυτό.

Αναλυτικά η απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ στη σημερινή ήττα από τον Παναθηναϊκό:

Ζ. Ζίφκοβιτς: Και πάλι δέχτηκε δύο γκολ. Στο δεύτερο δεν έχει καμία ευθύνη, καθώς είναι από εξ επαφής απόκρουση, ενώ και στο πρώτο δεν είχε πολλά περιθώρια με την κεφαλιά του Μακέντα να είναι από κοντινή απόσταση. Στο υπόλοιπο παιχνίδι δεν απειλήθηκε από τον Παναθηναϊκό.

Μπάμπα: Από τους χειρότερους της σημερινής βραδιάς. Επιθετικά δεν έδωσε τίποτα. Ούτε γεμίσματα, ούτε ανεβάσματα από την πλευρά, αλλά ούτε και κάποια σωστή συνεργασία με τον Τζόλη. Αμυντικά ήταν από τους παίκτες που δεν μπόρεσαν να καλύψουν την πλευρά του και όσες φορές βγήκε ο Παναθηναϊκός στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟΚ ήταν από τον Μπάμπα. Έτσι ξεκίνησε και το 1-0, αλλά και πολλές επιθέσεις στο δεύτερο ημίχρονο.

Κρέσπο: Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλός. Αμυντικά σταθερός και πολλές φορές ήταν εκείνος που ανέβαζε τον ΠΑΟΚ ψηλά στην επίθεση. Στο δεύτερο όμως και αυτός χάθηκε μέσα στην μετριότητα του ΠΑΟΚ, αλλά και στα δικά του νεύρα. Μάλιστα έχει και μεγάλη ευθύνη για το 2-0, καθώς η μπάλα περνά κάτω από το πόδι του και στρώνεται στον αντίπαλο, μία φάση εύκολη για τον Ισπανό αμυντικό, δείγμα της κακής πνευματικής του συγκέντρωσης.

Ίνγκασον: Ο MVP του ΠΑΟΚ των προηγούμενων αγώνων, σήμερα ήταν εκτός αγώνα και αυτός. Χωρίς μεγάλη ένταση σε άμυνα και επίθεση έχασε την μονομαχία με τον Μακέντα και έτσι βρήκε το πρώτο γκολ ο Παναθηναϊκός. Και στο δεύτερο γκολ ο Καρλίτος φεύγει στην πλάτη του και αυτό δείχνει ότι σήμερα δεν είχε την απόδοση που θα έπρεπε.

Βιεϊρίνια: Είχε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, με αρκετά ανεβάσματα, καλά γεμίσματα, ενώ και από την πλευρά του δεν είχε κανένα πρόγραμμα αμυντικά. Στο δεύτερο ημίχρονο είχε από νωρίς ενοχλήσεις και έτσι δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί. Από την στιγμή που έπεσε, ο ΠΑΟΚ έχασε κάθε βοήθεια από την πίσω ζώνη.

Σβαμπ: Στο πρώτο ημίχρονο, ο Αυστριακός ήταν καλός και βοήθησε τον ΠΑΟΚ να πιέσει τον Παναθηναϊκό μέχρι την αντίπαλη περιοχή. Παρόλα αυτά στο δεύτερο δεν μπόρεσε ούτε να φανεί και ειδικότερα μετά το 60ο λεπτό. Η μπάλα δεν πέρασε πολύ από το κέντρο και έτσι ο ίδιος δεν είχε και ιδιαίτερη συμμετοχή στην αναμέτρηση από ένα σημείο και μετά.

Ελ Καντουρί: Στο πρώτο ημίχρονο και αυτός ήταν καλός, όπως και όλη η ομάδα. Είχε σωστές κινήσεις, κάλυπτε χώρους αμυντικά και έδινε τις σωστές βοήθειες στους Ζίφκοβιτς και Βιεϊρίνια. Δεν μπόρεσε να περάσει τις πάσες που ήθελε μέσα στην περιοχή, αλλά δεν έκανε λάθη και αυτό ήταν σημαντικό για τον ίδιο και την ομάδα.

Τζόλης: Από τους παίκτες που έδωσαν κάτι παραπάνω στο κομμάτι της πίεσης. Είχε ένταση, πήρε πρωτοβουλίες, είχε 1-2 τελικές φάσεις και πολλά γεμίσματα όμως χωρίς να βρει στόχο. Μπορεί να μην είχε τα αποτελέσματα που ήθελε μέσα στο γήπεδο αλλά ήταν απειλητικός όσο κανένας άλλος παίκτης του ΠΑΟΚ.

Ουάρντα: Μπορεί να έκανε πολλά χιλιόμετρα, αλλά ο Ούαρντα δεν μπόρεσε να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ κυρίως στη δημιουργία φάσεων πίσω από τον Σφιντέρσκι. Δεν κατέβασε μπάλα, δεν πάτησε περιοχή και δεν είχε και τελικές προσπάθειες, πράγματα που μας είχε συνηθίσει τελευταία.

Α. Ζίφκοβιτς: Ο Σέρβος στο πρώτο ημίχρονο πάτησε περιοχή, βρήκε λίγο χώρους και είχε την μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει. Από εκεί και μετά, ο ίδιος ο παίκτης άλλαξε. Πολλά νεύρα, χωρίς πνευματική ισορροπία και χωρίς ουσία στο παιχνίδι για την ομάδα και τους συμπαίκτες του.

Σφιντέρσκι: Και πάλι δείχνει ότι μπορεί να βρει στιγμές, αλλά τα κενά στην απόδοσή του μέσα στο παιχνίδι είναι μεγάλα. Σίγουρα δεν μπορεί να τα βάλει με δυνατότερους κεντρικούς αμυντικούς, αλλά σήμερα είχε πολλές επαφές με την μπάλα, χωρίς να δημιουργήσει το κύριο ρήγμα στον αντίπαλο και ειδικότερα μέσα στην περιοχή. Μέτριος, παρότι έγραψε μία ακόμα ασίστ στο πρωτάθλημα

Κρμέντσικ: Μπήκε και άλλαξε το σύστημα σε 4-4-2. Αυτό από μόνο του δεν τον βοήθησε και έτσι ελάχιστα φάνηκε μέσα στο παιχνίδι, από άλλες αναμετρήσεις που η ομάδα παίζει με αυτόν στην κορυφή και έναν επιτελικό πίσω του. Είχε γκολ, αλλά και πάλι βγήκε πολλές φορές εκτός περιοχής, κάτι που γκρεμίζει κάθε προσπάθεια της ομάδας να την γεμίσει.

Ροντρίγκο: Μπήκε στο παιχνίδι επειδή είχε ενοχλήσεις ο Βιεϊρίνια. Δεν μπόρεσε να βοηθήσει και η παρουσία του δεν φάνηκε.

Μουργκ: Έπαιξε για περίπου 10 λεπτά και έτσι δεν μπορεί να κριθεί η απόδοσή του.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κεντρικό πρόσωπο ο Γιώργος Σαββίδης (pics)

Χαμόγελα ξανά για όλη την οικογένεια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μία ημέρα μετά τα γενέθλια του Ιβάν Σαββίδη, ο γιος του, Γιώργος είναι αυτός που βρίσκεται στο επίκεντρο.

Ο Γιώργος Σαββίδης γιορτάζει τα δικά του γενέθλια σήμερα και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε τις δικές της ευχές, μέσα από τα social media της, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται στον Γιώργο Σαββίδη υγεία, χαρές, ευτυχία και στιγμές μεγάλης υπερηφάνειας με τον ΠΑΟΚ!".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν αλλάζει… στέγη ο Κουλιεράκης

Σημαντική στιγμή για τον νεαρό στόπερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Διανύει μία γεμάτη σεζόν σε όλα τα επίπεδα και συνεχώς, βλέπει όλο και περισσότερα βλέμματα να στρέφονται επάνω του.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης από τη δική του μεριά, έχει στραμμένη την προσοχή του στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και την ίδια στιγμή, έδωσε τα χέρια με το μανατζερικό γραφείο που τον εκπροσωπεί, με φόντο την ανανέωση της συνεργασίας τους.

"Με μεγάλη χαρά και βαθιά αίσθηση ευθύνης, ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Έλληνα διεθνή κεντρικό αμυντικό του @paok_fc , Κωνσταντίνο Κουλιεράκη @konstantinos_koulierakis.

Ο Κωνσταντίνος δεν ξεχωρίζει μόνο για το μοναδικό του ταλέντο, αλλά για το ήθος και την προσωπικότητά του, που τον καθιστούν πραγματικό παράδειγμα προς μίμηση.

Εμείς, στην PROSPORT, είμαστε περήφανοι που θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό του, υποστηρίζοντας κάθε του βήμα και προσφέροντας τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι και ανυπομονούμε να χαράξουμε μαζί μια λαμπρή πορεία στο μέλλον", αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Prosport Ltd. (@prosport_gr)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Επιστροφές ενόψει ΠΑΟΚ

Παίρνει τις αποφάσεις του ο Φατίχ Τερίμ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Όπως ο ΠΑΟΚ, έτσι και ο Παναθηναϊκός ανεβάζει στροφές με φόντο το ντέρμπι της Κυριακής (18:00).

Πλέον, ο Φατίχ Τερίμ έχει στη διάθεσή τους και τους διεθνείς, που επέστρεψαν στην Αθήνα και ξεκίνησαν τη δουλειά.

Χθες, ακολούθησαν αποθεραπεία οι Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Ζέκα, Ακαϊντίν, ενώ οι Μάγκνουσον και Πάλμερ – Μπράουν έκαναν το δικό τους πρόγραμμα, καθώς αμφώτεροι παραμένουν στα... pits.

Σήμερα αναμένεται να μπουν στο πρόγραμμα και οι Σπόραρ, Τσέριν και Βέρμπιτς, με τον Τερίμ να καταλήγει στις τελικές του επιλογές ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ