Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με την ουρά στα σκέλια η Μαρούπα

Τα… μαζεύει το μέλος της ΕΕΑ – Τι λένε οι νομικοί του ΠΑΟΚ

PAOK24

Με την ουρά στα σκέλια η Μαρούπα

Με ανάρτηση της στο διαδίκτυο, στην οποία απευθύνεται στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το μέλος της ΕΕΑ Ειρήνη Μαρούπα απαντά στο εξώδικο που έλαβε από τον Δικέφαλο, προσπαθώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν από τα όσα είχε πει μετά την αθώωση του ΠΑΟΚ από την επιτροπή εφέσεων στην υπόθεση της δήθεν πολυιδιοκτησίας. Γνωστοποίησε πως απέσυρε από το διαδίκτυο την αρχική της τοποθέτηση ενώ σημειώνει πως χάρη στη δική της τοποθέτηση  για  τον μη υποβιβασμό ομάδων συνέβαλε «αποφασιστικά στην αποκατάσταση της κοινωνικής ειρήνης » (!!!).  Ακόμα και σε αυτή της της τοποθέτηση, προσπαθεί να δείξει οτι κινήθηκε με γνώμονα το «κοινό καλό». Όπου «κοινό καλό» ήταν να δει πολυιδιοκτησία, που τελικά ΔΕΝ αποδείχθηκε ΠΟΥΘΕΝΑ. Οι νομικοί της ΠΑΕ έλαβαν γνώση της κίνησης της Ειρήνης Μαρούπα και θα εξετάσουν τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθούν από εδώ και στο εξής.

Αναλυτικά, η τοποθέτηση της κ. Μαρούπα:

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Εξεπλάγην να λάβω την εξώδικό σας. 10 χρόνια στον επαγγελματικό αθλητισμό δεν μου έχει ξανασυμβεί.  Παρότι έχω συμμετάσχει σε καταδικαστικές αποφάσεις για περισσότερους ισχυρούς άνδρες μεγάλων ΠΑΕ και στον δημόσιο διάλογο με αιχμηρό τρόπο.

Ακόμα μεγαλύτερη κατάπληξη μου προκάλεσε η αυθημερόν δημοσιοποίηση αυτής της ενέργειάς σας εναντίον μου.
Σας ενημερώνω ότι το αδίκημα της δυσφήμισης ανώνυμης εταιρείας για το οποίο με εγκαλείτε δεν υπάρχει. Το άρθρο 364 του ΠΚ καταργήθηκε με τον νόμο 4619/2019.

Παρά ταύτα,

Ξαναδιάβασα τον τότε σχολιασμό μου για την απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ. Τα δικανικά του επιχειρήματα είναι άρτια.

Διαπίστωσα όμως ότι γράφτηκε με φιλοπαίγμονα και άθελά μου εριστική διάθεση. 

Περιέχει κρίσεις, αξιολογήσεις και σχόλια που αντιλαμβάνομαι ότι ερέθισαν, αν και δεν είχα ποτέ πρόθεση να προσβάλλω ή να δυσφημίσω (πολύ περισσότερο να συκοφαντήσω), κανέναν.

ΙΔΙΩΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΗΣΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΜΟΥ ΛΟΓΙΑ.

[Ο σχολιασμός αυτός έγινε προς υπεράσπιση της προσωπικότητάς μου  έναντι της απόπειρας διακωμώδησής μου σε ραδιοφωνικές εκπομπές
και προς υπεράσπισή μου από τις άδικες, αισχρά χυδαίες επιθέσεις οπαδών σας (δεν υπαινίσσομαι ότι είχατε γνώση ή συμμετοχή),  διανθισμένες μάλιστα με απειλές κατά ζωής και κατάρες].

Για τον λόγο αυτόν, σήμερα, ήρεμα και ψύχραιμα,  την αποσύρω από την σελίδα μου στον ιστότοπο fb, προς απόδειξη της ανέκαθεν αγαθής μου προαίρεσης έναντι όλων.

Στην ερώτησή σας γιατί δεν έλεγξα τις άλλες ομάδες απαντώ: Scripta manent. Η ΕΕΑ είναι 7μελές όργανο.

Στην ερώτησή σας για τα αποδεικτικά μέσα κατά την έκδοση της απόφασής σας απαντώ: Η ακροαματική διαδικασία, τα έγγραφα που προσκομίστηκαν και τα υπομνήματα των διαδίκων. Άλλο αποδεικτικό μέσο δεν υπήρξε.

Μην μου ζητάτε να επαναλάβω την κρίση μου για την υπόθεσή σας. Την γνωρίζετε.

Το κράτος μας είναι το έσχατο καταφύγιο της ατομικής και συλλογικής μας ελευθερίας.

ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.

Είναι η έσχατη λογική και η έσχατη λύση. Χωρίς αυτό δεν υπάρχουμε.

Σκέψεις εδαφικού του ακρωτηριασμού και απειλής εθνικής του συνοχής είναι αδιανόητες στους πολίτες του και οφείλουν να αποτρέπονται στους εχθρούς του.

Αλλιώς εθνική επιβίωση δεν υπάρχει.

Η απόφαση των εφετών της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ, η τροποποίηση του αθλητικού νόμου από την κυβέρνηση (για τον υποβιβασμό) και η δική μου απόφαση (σκεπτικό μη υποβιβασμού των ομάδων), συνέβαλαν αποφασιστικά στην αποκατάσταση της κοινωνικής ειρήνης και στην αποφυγή διακινδύνευσης του ύψιστου αυτού κοινωνικού αγαθού, της εθνικής μας ομοψυχίας που είναι φρουρός της εθνικής μας ασφάλειας.

Υπηρετώ την πατρίδα μου στην επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού επί 10 χρόνια με εντιμότητα, ανεξαρτησία, αυταπάρνηση και δικαιοσύνη, ορθοτομώντας την αλήθεια. Το γνωρίζουν όλοι.

Εύχομαι καλή αγωνιστική πορεία στον ΠΑΟΚ.

Χρόνια πολλά για την 25η Μαρτίου και για τα 200 χρόνια από την εθνεγερσία μας.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΡΟΥΠΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Προτείνουν Κοτάρσκι στη Σέλτικ!

Πως έχει το όλο θέμα με πρωταγωνιστή τον 24χρονο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ στη σωστή του διάσταση!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Παρελθόν από την Σέλτικ, μετά από τρεις σεζόν, θα αποτελέσει τον Ιούνιο όποτε και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του, ο Τζο Χαρτ!

Την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος ο 36χρονος διεθνής Άγγλος τερματοφύλακας, με τον λογαριασμό "Everything Celtic" στο "Χ", να πηγαίνει αμέσως την ιστορία ένα... βήμα παραπάνω!

"Επιβεβαιώθηκε πως ο Τζο Χαρτ θα αποχωρήσει από τον σύλλογοι στο τέλος της σεζόν και έτσι με ένα "φρέσκο" τιμ για τις μεταγραφές καλείται να μας βρει το νέο νούμερο ένα μας! Αυτές είναι οι τρεις επιλογές που θα μπορούσαν να μας απασχολήσουν" αναφέρεται χαρακτηριστικά στο επίμαχο tweet του "Everything Celtic", με τους τρεις τερματοφύλακες που προτείνει ο συντάκτης του να είναι ο 20χρονος Σέρβος Βέλικο Ίλιτς της Μπάτσκα Τόπολα, ο 24χρονος Κροάτης, Νεντίλικο Λάμπροβιτς, της Μπάτσκα Τόπολα και ο Ντομινίκ Κοτάρσκι!

"Ο 24χρονος είναι ένας φανταστικός τερματοφύλακας αλλά ξεχωρίζει και με τη μπάλα στα πόδια του. Ο Μπρένταν Ρότζερς αγαπάει τους τερματοφύλακες που μπορούν να μοιράσουν την μπάλα και το νούμερο 1 του ΠΑΟΚ το έχει στο ντουλαπάκι του, μαζί με 15 clean sheets επίσης" τονίζεται επιπροσθέτως για τον Κοτάρσκι, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Δικέφαλο μέχρι τον Ιούνιο του 2028, χωρίς να υπάρχει σε αυτό ρήτρα αποδέσμευσης!

Εν κατακλείδι: Ούτε τα σκωτσέζικα ΜΜΕ αποκαλύπτουν πως η Σέλτικ θέλει τον Κοτάρσκι, καθώς ο συγκεκριμένος λογαριασμός στο "X" δεν είναι ούτε ιστοσελίδας ούτε εφημερίδας, ούτε ο Κροάτης γκολκίπερ του ΠΑΟΚ βρίσκεται στη λίστα των "Κελτών", τουλάχιστον για την ώρα, όπως γράφτηκε στο σύνολο σχεδόν του ελληνικού ηλεκτρονικού Τύπου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ»

Το ιδιαίτερο μήνυμα του Βραζιλιάνου σε ένα ιδιαίτερο σημείο της Τούμπας!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μία ανάρτηση με αποδέκτες όλους τους φίλους του ΠΑΟΚ, έκανε ο Τάισον στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος άσος του Δικεφάλου πόζαρε στο γκράφιτι που είναι αφιερωμένο στον ίδιο, έξω από τη θύρα 7 του γηπέδου της Τούμπας και έγραψε:

"Είμαι πολύ ευγνώμων για τα πάντα που βιώνω στην ομάδα και στην πόλη. Σας ευχαριστώ για την αγάπη. Ευχαριστώ πολύ! Σας αγαπώ! Σε ευχαριστώ για όλα Θεέ μου".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναμένεται συνάντηση με Πολιτεία για το VAR

Το θέμα της νέας σύμβασης και η χρηματοδότησή της πέφτει στο τραπέζι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δε θα αργήσει πολύ η συνάντηση της Super League και της ΕΠΟ με τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας για το θέμα της νέας σύμβασης για το VAR.

Όπως αναφέρεται στην Αθήνα, η ΕΠΟ με επιστολή της ζητάει να γίνει η συγκεκριμένη συνάντηση, μετά την απόφαση που πάρθηκε στις 4 Μαρτίου στην Εκτελεστική Επιτροπή.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, η νέα σύμβαση αναμένεται να κοστίσει 20 εκατομμύρια ευρώ (έναντι 15 αυτής που είχε υπογραφεί το 2019) και μέσα σε αυτή αναμένεται να περιλαμβάνεται τόσο το ημιαυτόματο οφσάιντ, όσο και το goal line technology.

Το θέμα αναμένεται να παρουσιάσει εξέλιξη μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, με την Πολιτεία να αναλαμβάνει το κόστος, όπως έγινε και στην προηγούμενη σύμβαση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ