Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λουτσέσκου: «Κέρδισα το δικαίωμα να επιλέξω τι θα κάνω»

Το σχόλιο του Ρουμάνου τεχνικού για την επόμενή του δουλειά

Αντώνης Τσακαλέας

Λουτσέσκου: «Κέρδισα το δικαίωμα να επιλέξω τι θα κάνω»

Το όνομα του Ραζβάν Λουτσέσκου βρίσκεται συχνά στο προσκήνιο μετά τη λύση της συνεργασίας του με την Αλ Χιλάλ, με τον Ρουμάνο τεχνικό να απαντά – εμμέσως πλην σαφώς – πως δεν… «καίγεται» να αναλάβει μια ομάδα αυτό το χρονικό διάστημα, εξηγώντας τόσο όσα έγιναν όταν το είχε κάνει αλλά και τη φάση της καριέρας του στην οποία βρίσκεται, λέγοντας πως έχει πλέον κερδίσει το δικαίωμα της επιλογής.

«Θέλω να ηρεμήσω. Είχα μια κακή εμπειρία όταν ανέλαβα μια ομάδα τον Μάρτιο, την Πετρολούλ εννοώ γιατί δεν έχει νόημα να κρυφτώ. Την ανέλαβα τον Μάρτιο και υπήρχαν πολλοί άνθρωποι πίσω από την ομάδα κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Δεν μπορώ να γνωρίζω τι γινόταν πριν, δεν ξέρω τι έγινε στην προετοιμασία, ποιες καταστάσεις ήταν δύσκολες και πώς να τις διαχειριστώ. Και μετά από όλα αυτά είπα ποιο είναι το νόημα τώρα; Πρέπει να μελετήσω, παίρνω μια εικόνα για το τι θα μπορούσα να προπονήσω και να δω. Αποφεύγω να κάνω προφορικές συμφωνίες αυτή τη στιγμή.

Προτιμώ να περιμένω λίγο περισσότερο και να καταλάβω ακριβώς τι θέλω. Έχω πετύχει και υπάρχουν ομάδες με ενδιαφέρον. Και για τώρα αλλά και για το καλοκαίρι. Προσπαθώ να εξοικονομήσω χρόνο. Για μένα, αυτές είναι πολύ ελκυστικές καταστάσεις. Είναι πιο δύσκολο για μένα να αποδεχτώ να κάνω αυτά τα βήματα πίσω, το έκανα μία φορά και ίσως αρκετές φορές. Από την Ραπίντ και τον προημιτελικό στην Ευρώπη, δύο φορές διαδοχικός νικητής του κυπέλλου.  Πήγα -επίσης- στην Ξάνθη κατά τη διάρκεια της σεζόν αλλά υπήρχε ένα πλεονέκτημα στο τέλος, γιατί άνοιξα μια σημαντική πόρτα στην Ελλάδα και κατέληξα να ζήσω αυτήν την τεράστια επιτυχία στον ΠΑΟΚ. Τώρα είμαι σε άλλο επίπεδο και ναι, δεν θα δεχόμουν τίποτα. Με όλο τον σεβασμό στον κόσμο του ποδοσφαίρου, αλλά νομίζω ότι έχω κερδίσει το δικαίωμα να επιλέγω αυτό που θέλω για το μέλλον μου» σχολίασε μεταξύ άλλων ο Ρουμάνος.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μητσοτάκης, ΠΑΟΚ και… Luben (vid)

Όλα τα… τυχαία γεγονότα μαζεμένα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η γνωστή χιουμοριστική σελίδα «Luben» ετοίμασε ένα μικρό βίντεο, για όσα… συνέβησαν στον ΠΑΟΚ μετά την ατάκα του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι αξίζει να πάρει το πρωτάθλημα.

Απολαύστε το…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Δ.Ε.Α.Β. καλεί τον ΠΑΟΚ!

Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στη Λαμία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Κλήση σε ακρόαση από τη Διαρκή Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας, δέχθηκε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με αφορμή την πρόσφατη παρουσία των φίλων της ομάδας στο ΔΑΚ Λαμίας. Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί τη Μ. Τετάρτη, με την ανακοίνωση της ΔΕΑΒ να αναφέρει:

«Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) ανακοινώνει:

Καλείται σε ακρόαση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τη Μ. Τετάρτη 1/5/2024, προκειμένου να εκφράσει τις απόψεις της αναφορικά με φαινόμενα βίας που σχετίζονται με τον αθλητισμό και φέρονται ότι έλαβαν χώρα από φιλάθλους της, βάσει Εκθέσεως της Αστυνομικής Αρχής, με πρόκληση σοβαρών ζημιών – καταστροφών εντός της αθλητικής εγκατάστασης του γηπέδου «ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ», κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη της αθλητικής συνάντησης ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ – ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις 24/4/2024 για τα Playoffs του πρωταθλήματος της Super League 1 2023-2024.

Εφαρμογή του άρθρου 9 του ν.5085/2024».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τιμωρία δύο αγωνιστικών στον Κούγια

Για όσα δήλωσε μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό όργανο της Stoiximan Super League, επέβαλλε ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για δύο αγωνιστικές, στον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξη Κούγια, για όσα είπε μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και αφορούσαν το παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΚ.

Για τον ίδιο αγώνα, επιβλήθηκε ποινή ύψους 2.000 ευρώ στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενώ στον Παναθηναϊκό επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 3.500 ευρώ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ