Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θέλει Λούκας η Μπεσίκτας!

Πως η Μπεσίκτας ελπίζει να αποκτήσει… δωρεάν τον Ισπανό επιθετικό το προσεχές καλοκαίρι!

Στέργιος Αναστασιάδης

Θέλει Λούκας η Μπεσίκτας!

Ψηλά στην ατζέντα της Μπεσίκτας βρίσκεται ο Λούκας Πέρεθ, σύμφωνα τουλάχιστον με τα όσα αναφέρουν τούρκικες ιστοσελίδες.

Ο πρώην μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ έχει βέβαια συμβόλαιο με την Ντεπορτίβο Αλαβές μέχρι το καλοκαίρι του 2022 αλλά σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο οι “Αετοί της Κωνσταντινούπολης” ευελπιστούν πως θα τον αποκτήσουν χωρίς τίμημα, ελπίζοντας ενδεχομένως στον υποβιβασμό της Αλαβές, η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση της La Liga και στο -4 από τη “σωτηρία”.

Φέτος, ο 32χρονος πλέον Λούκας “μετράει” 20 εμφανίσεις στη La Liga, με απολογισμό 4 γκολ και 3 ασίστ.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Τι ισχύει με Μεϊτέ

Ποια είναι η κατάσταση του Γάλλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Σουαλιό Μεϊτέ είναι από τους ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός αποστολής από το σημερινό παιχνίδι με τον Βόλο. Ποια είναι τα δεδομένα για τον Γάλλο χαφ.

Ο Μεϊτέ αισθάνθηκε μία ενόχληση στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ήταν καθησυχαστικός από την αρχή, έγινε αμέσως αλλαγή, προκειμένου να μη ρισκάρει κανείς το παραμικρό.

Το ευχάριστο, είναι πως ο Γάλλος δεν έχει κάτι σοβαρό κι από αύριο, αναμένεται να μπει ξανά στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να τον διαχειρίζεται με έναν ιδιαίτερο τρόπο, όπως έχει εξηγήσει.

"Ο Μεϊτέ χρειάζεται το να αγωνιστεί, αλλά θα πρέπει να γίνει με έναν έξυπνο τρόπο, θα πρέπει να βρει την χημεία με τον Οζντόεφ, τον Σβαμπ και τον Τσιγγάρα", ανέφερε πριν από μερικές ο Ρουμάνος τεχνικός κι αυτό, είναι το σκεπτικό του.

Ο Μεϊτέ έφτασε στη Θεσσαλονίκη στα τέλη Αυγούστου και ξεκίνησε αμέσως δουλειά, προκειμένου να φτάσει στο καλύτερο δυνατό επίπεδο, ενώ όπως έχει σημειωθεί ξανά, είχε πάρει μέρος στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Μπενφίκα, χωρίς -ωστόσο- να παίξει στα φιλικά παιχνίδια.

Το τελευταίο του παιχνίδι ήταν στις 3 Iουνίου, όταν ως παίκτης της Κρεμονέζε είχε αντιμετωπίσει την Σαλερνιτάνα για την τελευταία αγωνιστική της Serie A και ουσιαστικά, κλήθηκε να καλύψει ένα σημαντικό κενό, με τον Λουτσέσκου να τον βάζει σταδιακά στην εξίσωση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ηρακλής: Απορρίφθηκε η προσφυγή για Μάρα!

Εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση βρίσκεται πλέον ο Ηρακλής, καθώς το Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε την αίτηση ανάκλησης για την υπόθεση Μπόγκνταν Μάρα.

Αναλυτικά η απόφαση:

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση την ακόλουθη απόφαση.

Απορρίπτει –κατά πλειοψηφία– την αίτηση ανάκλησης – επανεξέτασης – επανασυζήτησης της ΠΑΕ Π.Ο.Τ. Ηρακλής κατά του πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή Ioan Bogdan Mara και της υπ’ αριθμ. 144/2023 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ – Βόλος: Η Τούμπα και η αλλαγή

Τι ισχύει με φόντο το σημερινό παιχνίδι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ μετράει αντίστροφα για το παιχνίδι με τον Βόλο και θέλει να πανηγυρίσει ένα ακόμη τρίποντο, με φόντο τη συνέχεια στην Stoiximan Super League.

Αυτό που ισχύει σήμερα, σε αντίθεση με τα ντέρμπι ή τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, είναι ότι οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν 1,5 ώρα πριν την σέντρα, δηλαδή στις 19:00.

Το ίδιο θα ισχύσει και σε όλα τα υπόλοιπα φετινά εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος πλην των ντέρμπι κι είναι κάτι που προφανώς δεν έχει να κάνει μόνο με τον ΠΑΟΚ.

Θυμηθείτε τι ισχύει για τα εισιτήρια:

Τιμές Εισιτηρίων

Θύρα Τιμή
1 €30
2, 3 €20
4 €10
5, 6 €15
7, 7Α, 8 €10
VIP 3ου: €80
VIP 4ου: €80

Κανάλια Πώλησης

Α.Εκδοτήρια Γηπέδου Τούμπας

Τετάρτη (27.09): 09.00-21.00

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η επίδειξη της ταυτότητας ή οποιουδήποτε επίσημου εγγράφου ταυτοποίησης & η γνωστοποίηση του ΑΜΚΑ.

B. Επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ  

Στις ηλεκτρονικές αγορές είναι απαραίτητη η καταχώρηση των κάτωθι στοιχείων

– Ονοματεπώνυμο Κατόχου

– Αρ.Πιστοποιητικού : ΑΔΤ / Αρ.Διαβατηρίου (έγγραφο ταυτοποίησης)

– ΑΜΚΑ

Γ. Επίσημη ιστοσελίδα της Ticketmaster 

Στις ηλεκτρονικές αγορές είναι απαραίτητη η καταχώρηση των κάτωθι στοιχείων

– Ονοματεπώνυμο Κατόχου

– Αρ.Πιστοποιητικού : ΑΔΤ / Αρ.Διαβατηρίου (έγγραφο ταυτοποίησης)

– ΑΜΚΑ

Διευκρινίσεις

  • Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που έρχονται να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα μας, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι απαραίτητο να φέρουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο ταυτοποίησης (διαβατήριο/δίπλωμα οδήγησης).
  • Όσοι φίλαθλοι προβούν σε ηλεκτρονική αγορά και επιλέξουν την παραλαβή «print@home/eticket», μπορούν είτε να εκτυπώσουν το εισιτήριό τους σε εκτυπωτή είτε να εισέλθουν στο γήπεδο με τη χρήση του QR code στο κινητό τους.
  • Στις ηλεκτρονικές αγορές υπάρχει περιορισμός των 5 εισιτηρίων ανά λογαριασμό.
  • Στα εισιτήρια των Vip & VipA παρέχεται δωρεάν θέση στάθμευσης στο Parking P3 (σχολείο απέναντι από τις θύρες των επισήμων). Για την είσοδο στο χώρο στάθμευσης είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας στάθμευσης και του εισιτήριου.
  • Η είσοδος για τα παιδιά έως 12 ετών είναι ελεύθερη (συμπεριλαμβάνεται και το έτος γέννησης 2011), με την προϋπόθεση ότι οι κηδεμόνες των παιδιών θα έχουν μαζί τους οποιοδήποτε έγγραφο ταυτοποίησης/πιστοποιητικό στο οποίο θα αναγράφεται η ηλικία του παιδιού.

Τρόποι Επικοινωνίας

Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 2310954099

Email : helpdesk@paokfc.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Blog

Trending