ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Άφησε τον ΠΑΟΚ για τη Φέγενορντ
Αποχώρηση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ο Χρήστος Ακκάς επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στη Φέγενορντ, αποχωρώντας από τον ΠΑΟΚ. Ο Ακκάς ήταν μέλος του τμήματος σκάουτινγκ και αποφάσισε να «μετακομίσει» στην ομάδα στην οποία βρίσκεται ο άλλοτε τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου του βορρά, Φρανκ Άρνεσεν. Πρόκειται για μια απόφαση που ο Χρήστος Ακκάς πήρε ζυγίζοντας τις επαγγελματικές του προτεραιότητες, καθώς δεν θέλησε να αφήσει την ευκαιρία να εργαστεί σε ομάδα του εξωτερικού.
Ο Χρήστος Ακκάς βρισκόταν στον ΠΑΟΚ από το 2015, και η πρόταση του Φρανκ Άρνεσεν ήταν από αυτές που δεν θα ήθελε να απορρίψει, με τον τεχνικό διευθυντή της Φέγενορντ να ανακοινώνει επίσημα την πρόσληψή του.
• Mark Ruijl
• Christos Akkas
• Bernard SchuitemanWelkom (terug) bij de club! 🤝#Feyenoord
— Feyenoord Rotterdam (@Feyenoord) April 14, 2021

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας ήταν σίγουρα ο παίκτης που ξεχώρισε στο σημερινό φιλικό του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία με την Γκρόνινγκεν.
Μπορεί ο Δικέφαλος να ηττήθηκε από την Ολλανδική ομάδα με 2-1, αλλά η εμφάνιση του νεαρού μεσοεπιθετικού σίγουρα σκόρπισε χαμόγελα στους ανθρώπους της ομάδας.
Ο Κωνσταντέλιας από την αρχή της προετοιμασίας δείχνει πολύ συγκεντρωμένος και αποφασισμένος να δείξει τις δυνατότητες και την αξία του. Είναι χαρακτηριστικό πως μετά το τέλος των προπονήσεων αφιερώνει χρόνο για να βελτιώσει τα τελειώματα του και η σημερινή εμφάνιση ήρθε σαν επιστέγασμα όλης αυτής της προσπάθειας.
Ο «Ντέλιας» σήμερα πέτυχε και το μοναδικό γκολ του ΠΑΟΚ στη φιλική αναμέτρηση με τους Ολλανδούς, αλλά έφτασε κοντά και σε ένα δεύτερο, αλλά είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι μετά το σουτ που επιχείρησε.

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα από την Γκρόνινγκεν με 2-1 στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι που έδωσε επί ολλανδικού εδάφους
Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου προηγήθηκε με τον Γιάννη Κωνσταντέλια, για να έρθει στη συνέχεια η ανατροπή για τους Ολλανδούς με δύο γκολ μέσα σε λίγα λεπτά. Ο Ρουμάνος τεχνικός χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες, ενώ είδε δύο φορές την ομάδα του να «σημαδεύει» τα δοκάρια των αντιπάλων.
Δείτε τις καλύτερες στιγμές του φιλικού παιχνιδιού.

Τα σενάρια γύρω από το ποδοσφαιρικό μέλλον του Νεϊμάρ δίνουν και παίρνουν τον τελευταίο καιρό.
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός από τη μία παρουσιάζεται κοντά στο να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Παρί, από την άλλη μία σειρά από ομάδες εμφανίζονται να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.
Όνειρα για τον Νεϊμάρ, κάνει πλέον και η Σάντος με τον πρόεδρο της πρώην ομάδας του να δηλώνει πως θα τον ήθελε πίσω στη Βραζιλία.
«Μιλώ τακτικά με τον πατέρα του Νεϊμάρ, ανταλλάσουμε απόψεις. Με όλο αυτό που συμβαίνει στην Παρί, η Σάντος θα αφήνει πάντα ανοιχτές τις πόρτες για εκείνον και θα τον ονειρεύεται», δήλωσε αρχικά. Στη συνέχεια τόνισε πως θα προσπαθήσουν για αυτό το όνειρο όπως είπε. «Όταν έφυγε, είπε ότι θα επέστρεφε. Μιλάμε. Ξέρουμε πως είναι δύσκολο, είναι ένα όνειρο, αλλά είναι χρέος μου, τουλάχιστον να προσπαθήσουμε», σημείωσε ο πρόεδρος της Σάντος.
-
ΔΙΑΦΟΡΑ20-07-2021, 23:05
Τώρα ο Σαββίδης έγινε καλός…
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ08-06-2021, 16:00
Η ανάρτηση του… σιωπηλού Γκαρσία (pic)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ23-03-2021, 16:08
Με την ουρά στα σκέλια η Μαρούπα
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ02-09-2021, 14:42
«Μην κάνετε υποδείξεις τον Σαββίδη»
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ13-10-2021, 11:09
Γίνεται “Σβαρόφσκι” πολλών καρατίων (vids)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ14-07-2021, 15:00
Οι απαντήσεις του Βιεϊρίνια για Ουάρντα, Γκαρσία!
-
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ25-07-2021, 01:07
Οι Άραβες αποχαιρετούν τον Τζιοβίνκο!
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ30-06-2021, 12:55
Αυτός είναι ο Βασίλης Γκορτεζιάνι (vid)