Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο ΔΣ της ΠΑΕ ο Χρυσοχόος

Ενημερωθείτε Live για ό, τι συμβαίνει στο γήπεδο της Τούμπας

Θωμάς Παπάς

Στο ΔΣ της ΠΑΕ ο Χρυσοχόος

Ολοκληρώθηκε η έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, από την οποία αναδείχθηκε νέο μέλος του διοικητικού συμβουλίου, ο Βαγγέλης Χρυσοχόος.

Ήδη από τον περασμένο Γενάρη, ο Βαγγέλης Χρυσοχόος είχε αναλάβει τη θέση του υπευθύνου του Εμπορικού Τμήματος και του Τμήματος Μάρκετινγκ του ΠΑΟΚ, από το πόστο του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου. Πλέον θα έχει θέση και στο διοικητιό συμβούλιο της ομάδας.

Τα υπόλοιπα μέλη είναι τα εξής: Ιβάν και Γιώργης Σαββίδης, Μάκη Γκαγκάτση, Μαρία Γκοντσάρεβα, Δημοκράτη Παπαδόπουλος, Τρύφων Κούκιο, Κυριάκο Κυριάκο και Αρτούρ Νταβιντιάν.

Θυμηθείτε τα όσα ειπώθηκαν:

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΓΣ

Σε λίγη ώρα αναμένεται να ξεκινήσει η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο της Τούμπας. Το PAOK24 βρίσκεται στην Τούμπα και θα σας μεταφέρει την εξέλιξη της.

Κύριο θέμα συζήτησης αναμένεται να είναι η εκλογή συμπληρωματικών μελών του διοικητικού συμβουλίου, με τον Βαγγέλη Χρυσοχόο ν’ αποτελεί το νέο υποψήφιο πρόσωπο. Να διευκρινίσουμε πως ο κ. Χρυσοχόος, από τον Γενάρη του 2021, έχει αναλάβει επίσημα τη θέση του υπευθύνου του Εμπορικού Τμήματος και του Τμήματος Marketing του ΠΑΟΚ.

10:10 Ξεκινάει σιγά σιγά η διαδικασία. Το παρόν δίνουν οι Χρυσόστομος Γκαγκάτσης, Μαρία Γκοντσάρεβα, Αχιλλέας Μαυρομάτης  και Δημοκράτης Παπαδόπουλος.

Εκπροσωπείται συνολικά το 90,6% του μετοχικού κεφαλαίου.

Παρόντες είναι ακόμη και κάποιοι μικρομέτοχοι.

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Γκαγκάτσης, είναι ομόφωνη η εκλογή του Ευάγελλου Χρυσοχόου

10:15 Ο κ. Γκαγκάτσης απαντάει τώρα σε σχετικές ερωτήσεις για το νέο μέλος του διοικητικού συμβουλίου. Όπως αναφέρει, ο κ. Χρυσοχόος κατάγεται από την Αθήνα,και πλέον έχει εγκατασταθεί μόνιμα στη Θεσσαλονίκη. Ασχολείται με τον εμπορικό τομέα και το μάρκετινγκ ενώ όπως διευκρινίζει έχει σχέση με το ποδόσφαιρο.

10:20 Συνεχίζεται η παρουσίαση του προφίλ του νέου μέλους. Όπως αναφέρεται, είναι αναπληρωτής και διευθύνων σύμβουλος στους τομείς του μάρκετινγκ και του εμπορικού τμήματος της ΠΑΕ, στην οποία προσελήφθη τον Μάρτιο.

10:25 Ο κ. Γκαγκάτσης απάντα σε σχετική ερώτηση: ” Ναι μπορεί να με αντικαταστήσει ως αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος σε αυτούς τομείς, του μάρκετινγκ και του εμπορικού τμήματος. Θα βοηθήσει και σε όποιο άλλο κομμάτι απαιτηθεί.

Σε ερώτηση μετόχου γιατί να προτιμηθεί κάποιος από την Αθήνα, ο κ. Γκαγκάτσης απάντησε πως: ” Οι ικανοί μπορεί να προέρχονται από παντού. Δε συμφωνώ πως ο ΠΑΟΚ προσλαμβάνει μόνο άτομα εκτός Βορείου Ελλάδος.

10:30 Ο κ. Παπαδόπουλος διαφώνησε με τον μικρομέτοχο λέγοντας πως: “Τα τελευταία χρόνια δε γίνεται αυτό που λέτε για τις προσλήψεις στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ”.
Η απάντηση Γκαγκάτση είναι πως: “Ο κ. Χρυσοχόος είναι ικανότατος κι έδειξε ήδη δείγματα δουλειάς. Εισέρχεται στην οικογένεια του ΠΑΟΚ κι είμαστε ευχαριστημένοι από τη συνεργασία.

Για την αδράνεια της ΠΑΕ στο θέμα του τεχνικού διευθυντή: “Το τι λένε τα ραδιόφωνα, τα καφενεία κι οι εφημερίδες είναι δικό τους θέμα. Δε μπορούμε να λειτουργούμε με βάση αυτά”, παράλληλα εισέρχεται στην αίθουσα ο κ. Χρυσοχόος.

Υπάρχουν σχόλια για την πορεία της ομάδας, που είναι καθοδική καθώς και για την έλλειψη στήριξης στον προπονητή. “Γίνονται κινήσεις για να βρεθεί ο κατάλληλος για τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Δε θα γίνει απρόσεκτη επιλογή. Όσον αφορά τον προπονητή, ανακοινώθηκαν ήδη οι συνεργάτες του. Απομακρύνθηκε ο κ. Αμανατίδης. Η πορεία της ομάδας ναι, είναι καθοδική. Θα προγραμματιστεί η νέα χρονιά με τέτοιο τρόπο ώστε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο”.

10:35 Ο κ. Γκαγκάτσης συνεχίζει την τοποθέτηση του: “Έφυγε  πριν 20 ημέρες ο αθλητικός διευθυντής. Δε θέλουμε μια γρήγορη κίνηση για την οποία μπορεί να μην είμαστε σίγουροι. Υπάρχουν υποψήφιοι. Κάθε μέρα περνάνε από συνεντεύξεις κι από τον ιδιοκτήτη. Ο προπονητής στηρίζεται απόλυτα από τη διοίκηση και το μεγαλομέτοχο. Στόχος είναι για φέτος η δεύτερη θέση και το κύπελλο. Κάθε προπονητής επιλέγει τους συνεργάτες του. Ο Γκαρσία έχει πολλούς. Μας είπε ήδη τι θέλει και τι όχι. Αυτή τη στιγμή έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια”.

10:40 Κάποιος εκ των μετόχων καταθέτει την άποψη του περί της αποτυχίας της ομάδας, τονίζοντας πως οι λόγοι είναι η αλλαζονία, που έδειξε ο σύλλογος καθώς και το ότι είχε προπονητή που πήρε το πρωτάθλημα κι έφυγε. Ακόμη όπως επισημαίνει τότε υπήρχαν κι εξωαγωνιστικές επιτυχίες ενώ τώρα δεν δίνεται καμία προσοχλη εκεί.

Ο κ Γκαγκάτσης παίρνει το λόγο, αναφέροντας πως: “Δεν απαντώ ξανά για τον Λουτσέσκου. Δεν τον έδιωξε η  ομάδα. Η ομάδα που πήγε πλήρωσε 2.000.000 ευρώ και τον απέκτησε. Συμφωνώ πως ήταν  ο πιο επιτυχημένος προπονητής στην ιστορία της ομάδας. Έφυγε με δική του επιλογή όμως. Ο ΠΑΟΚ είναι υπεράνω προσώπων. Έφυγε για να κάνει κατά την άποψη του το βήμα παραπάνω.”

Και συμπληρώνει πως “Δεν υπάρχει καμία αλλαζονία. Προχωράμε υπεράνω προσώπων. Δε συμφωνώ για τα εξωαγωνιστικαά. Στη χρονιά του πρωταθλήματος αδικηθήκαμε διαιτητικά στις τρεις από τις τέσσερις ισοπαλίες. Είχαμε προβλήματα αλλά ήταν 50-50. Μετά που μπηκε το var κι οι ξένοι μαζί με τη ξένη ΚΕΔ είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα και διεκδικούμε επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα. Λέω ξανά πως ο ΠΑΟΚ έχει προπονητή και δεν έχει νόημα να συζητάμε για όσους έφυγαν”.

10:50 Σε ερώτηση γιατί όλοι ήθελαν να φύγουν, ο κ. Γκαγκάτσης απαντά: ” Μην υποτιμάται τον προπονητή. Είχε 80 ματς αήττητη την ομάδα νέων”, ενώ σε ερώτηση για το πως θα χειριστεί η ΠΑΕ την περίπτωση, που ο Τζόλης θελήσει να φύγει, απάντησε πως “Δεν κρατάμε κανέναν με το ζόρι. Άλλο όμως προπονητής κι άλλο παίκτης. Αν ο προπονητής θέλει να φύγει και φέρει πρόταση που μας καλύπτε, θα φύγει. Παίζει ρόλο κι η ποδοσφαιρική μόρφωση”.

Για το αν παίζει ρόλο η μόρφωση και στη θέση του προπονητή: “Εγώ θεωρούμαι μορφωμένος αλλά δεν θα γίνω προπονητής γιατί δεν έχω ποδοσφαιρικές γνώσεις. Αυτή τη στιγμή ο καλύτερος προπονητής, είναι ο πρώην σπουδαίος παίκτης, Πεπ Γκουαρντιόλα”.

10:55 Σχετικά με το θέμα της πολυϊδιοκτησίας. “Δικαιωθήκαμε στην επιτροπή εφέσεων. Ο Ολυμπιακός είχε το δικαίωμα να πάει στο CAS αλλά δεν πήγε. Το πειθαρχικό σκέλος της υπόθεσης έκλεισε. Όσον αφορά το δικαστικό έχουμε μέλλον. Έγιναν οι κατάλληλες ενέργειες σε βάρος όσων σπίλωσαν το όνομα του ΠΑΟΚ”.

Το λόγο παίρνει ο Αχιλλέας Μαυρομάτης. Όπως τονίζει, “Πήγαμε στα διοικητικά δικαστήρια για να ακυρωθεί εντελώς η εισήγηση της ΕΕΑ. Όταν τελειώσει το διοικητικό θα δούμε τι μπορούμε να διεκδικήσουμε στο δημόσιο. Τα μέλη της ΕΕΑ θα λογοδοτήσουν για τη ψήφο τους. Εκκρεμεί ποινικά η απόφαση για τη συμπεριφορά τους. Δεν μας αγγίζει καμία διάταξη υπουργού”.

11:00 Τίθενται ερωτήσεις όσον αφορά το γήπεδο. “Την επόμενη εβδομάδα θα γίνει συνάντηση με τη διοίκηση του Καυτατζογλείου για θέματα όπως, πότε και πως θα γίνει η εγκατάσταση εκεί. Προχωράει ειδικό χωρικό. Λογικό να ρωτάτε αλλά προτού υπάρξουν δεδομένα, δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Όταν υπάρξει πρόοδος στα γραφειοκρατικά θα υπάρξει κι ανακοίνωση. Δεν επεκτείνομαι σε θέματα που τρέχουν. Από το Γενάρη μιλάμε με το Καυτατζόγλειο. Όλα θα ανακοινωθούν”

Για την αποδιοργάνωση της ομάδας πέρυσι και το χαμένο φετινό τίτλο με μεγάλγ διαφορά.

“Πέρυσι κανείς δεν ήξερε ποιος θα έπαιρνε το πρωτάθλημα αν δεν υπήρχε το θέμα που δημιουργήθηκε. Φέτος είμαστε πίσω από τα δικά μας λάθη. Ήταν μεταβατική χρονιά με εξορθολογισμό. Ήταν αποτυχημένη χρονιά αγωνιστικά”.

11:00: Τέλος γενικής συνέλευσης

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Η αδερφή του Ρονάλντο χαρακτηρίζει «άρρωστους, μικροπρεπείς και ανόητους» τους οπαδούς της χώρας

Στο επίκεντρο η κριτική που δέχεται ο Πορτογάλος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο τον υπερασπίστηκε απέναντι στην κριτική από τους Πορτογάλους οπαδούς και τα μέσα ενημέρωσης για τις πρόσφατες εμφανίσεις του.

Ο Ρονάλντο, ο οποίος έχει καθηλωθεί από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχασε πολλές μεγάλες ευκαιρίες κατά τη διάρκεια του διεθνούς διαλείμματος, ενώ ξεκίνησε βασικός με την Πορτογαλία.

Οι Ίβηρες νίκησαν εύκολα την Τσεχία (4-0) αλλά ηττήθηκαν χθες το βράδυ (27/9) στην Μπράγκα με 0-1 από την Ισπανία, με τον CR7 να μπαίνει στο επίκεντρο της κριτικής, γεγονός που εξόργισε την αδερφή του.

«Οι σημερινοί καιροί δεν με εκπλήσσουν καθόλου», έγραψε η αδερφή του Ρονάλντο, Κάτια Αβέιρο, στο Instagram. «Οι Πορτογάλοι φτύνουν στο πιάτο που τρώνε, πάντα έτσι ήταν».

Και πρόσθεσε: «Είναι απαραίτητο να δώσουμε ένα χέρι σε αυτούς που πάντα έδιναν το δικό τους στην Πορτογαλία. Αλλά οι Πορτογάλοι [οπαδοί] μπορεί να είναι άρρωστοι, μικροπρεπείς, άψυχοι, ανόητοι... και για πάντα αχάριστοι».

Αυτό αναμένεται να είναι το τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο του Ρονάλντο και ελπίζει να είναι βασικός στις επιλογές του Φερνάντο Σάντος. Όμως, η κακή του φόρμα έχει οδηγήσει μερικούς ανθρώπους να αναρωτιούνται αν θα έπρεπε να είναι ακόμα βασικός.

Πάντως, ο ποδοσφαιρικός θρύλος της Πορτογαλίας θα έχει την ευκαιρία να αλλάξει την αφήγηση αυτή την Κυριακή (2/10), καθώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα συναντήσει τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Έτιχαντ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλεξιάδης: «Στόχος η πρόκριση στην Elite Round»

Οι ατάκες του προπονητή της εθνικής παίδων

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο προπονητής της Εθνικής Παίδων, Αλέξανδρος Αλεξιάδης, έθεσε την πρόκριση στην Elite Round ως πρωταρχικό στόχο της ομάδας ενόψει της συμμετοχής της στην πρώτη προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U17, στο Κόσοβο (05-11/10/2022).

Η γαλανόλευκη συμμετέχει στον 8ο προκριματικό όμιλο, μαζί με Φινλανδία, Ιταλία και Κόσοβο. Την πρόκριση στην Elite Round κατακτούν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι όλων των ομίλων.

«Συγκεντρωνόμαστε με έναν και μοναδικό στόχο, ο οποίος δεν είναι άλλος από την πρόκρισή μας στην επόμενη φάση, την Elite Round. H συγκέντρωση στο πλάνο μας, η σοβαρότητα με την οποία θα αντιμετωπίσουμε τους αντιπάλους μας, αλλά και η δυναμική των ποδοσφαιριστών μας, είναι καίριας σημασίας ζητούμενα για την επιτυχία του στόχου που έχουμε ορίσει», δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής.

Και πρόσθεσε: «Ελπίζω να συνεχίσουμε την καλή δουλειά, ώστε αξιόλογοι ποδοσφαιριστές να εξελίσσονται σε ανώτερες ηλικιακές κατηγορίες και είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επέστρεψε με πρόβλημα ο Κουλιεράκης

Εξετάσεις για τον Έλληνα διεθνή

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μια θετική και μια αρνητική εξέλιξη καταγράφηκαν στην προπόνηση της Τετάρτης (28/9), με τον Λευτέρη Λύρατζη να παίρνει κανονικά μέρος σε αυτή και τον Κώστα Κουλιεράκη να έχει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο

O Κουλιεράκης επέστρεψε από τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ελλάδας με ενοχλήσεις στον αριστερό τετρακέφαλο, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε θεραπεία και να περιμένει τα ευρήματα της μαγνητικής για να διαπιστωθεί ο λόγος των ενοχλήσεω.

Ο Λύρατζης από την πλευρά του ακολούθησε όλη την προπόνηση χωρίς προβλήματα, την ώρα που ο Γιάννης Μιχαηλίδης έκανε ατομικό στο γήπεδο και ο Μπράντον Τόμας έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Blog

Trending