Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο ΔΣ της ΠΑΕ ο Χρυσοχόος

Ενημερωθείτε Live για ό, τι συμβαίνει στο γήπεδο της Τούμπας

Θωμάς Παπάς

Στο ΔΣ της ΠΑΕ ο Χρυσοχόος

Ολοκληρώθηκε η έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, από την οποία αναδείχθηκε νέο μέλος του διοικητικού συμβουλίου, ο Βαγγέλης Χρυσοχόος.

Ήδη από τον περασμένο Γενάρη, ο Βαγγέλης Χρυσοχόος είχε αναλάβει τη θέση του υπευθύνου του Εμπορικού Τμήματος και του Τμήματος Μάρκετινγκ του ΠΑΟΚ, από το πόστο του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου. Πλέον θα έχει θέση και στο διοικητιό συμβούλιο της ομάδας.

Τα υπόλοιπα μέλη είναι τα εξής: Ιβάν και Γιώργης Σαββίδης, Μάκη Γκαγκάτση, Μαρία Γκοντσάρεβα, Δημοκράτη Παπαδόπουλος, Τρύφων Κούκιο, Κυριάκο Κυριάκο και Αρτούρ Νταβιντιάν.

Θυμηθείτε τα όσα ειπώθηκαν:

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΓΣ

Σε λίγη ώρα αναμένεται να ξεκινήσει η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο της Τούμπας. Το PAOK24 βρίσκεται στην Τούμπα και θα σας μεταφέρει την εξέλιξη της.

Κύριο θέμα συζήτησης αναμένεται να είναι η εκλογή συμπληρωματικών μελών του διοικητικού συμβουλίου, με τον Βαγγέλη Χρυσοχόο ν’ αποτελεί το νέο υποψήφιο πρόσωπο. Να διευκρινίσουμε πως ο κ. Χρυσοχόος, από τον Γενάρη του 2021, έχει αναλάβει επίσημα τη θέση του υπευθύνου του Εμπορικού Τμήματος και του Τμήματος Marketing του ΠΑΟΚ.

10:10 Ξεκινάει σιγά σιγά η διαδικασία. Το παρόν δίνουν οι Χρυσόστομος Γκαγκάτσης, Μαρία Γκοντσάρεβα, Αχιλλέας Μαυρομάτης  και Δημοκράτης Παπαδόπουλος.

Εκπροσωπείται συνολικά το 90,6% του μετοχικού κεφαλαίου.

Παρόντες είναι ακόμη και κάποιοι μικρομέτοχοι.

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Γκαγκάτσης, είναι ομόφωνη η εκλογή του Ευάγελλου Χρυσοχόου

10:15 Ο κ. Γκαγκάτσης απαντάει τώρα σε σχετικές ερωτήσεις για το νέο μέλος του διοικητικού συμβουλίου. Όπως αναφέρει, ο κ. Χρυσοχόος κατάγεται από την Αθήνα,και πλέον έχει εγκατασταθεί μόνιμα στη Θεσσαλονίκη. Ασχολείται με τον εμπορικό τομέα και το μάρκετινγκ ενώ όπως διευκρινίζει έχει σχέση με το ποδόσφαιρο.

10:20 Συνεχίζεται η παρουσίαση του προφίλ του νέου μέλους. Όπως αναφέρεται, είναι αναπληρωτής και διευθύνων σύμβουλος στους τομείς του μάρκετινγκ και του εμπορικού τμήματος της ΠΑΕ, στην οποία προσελήφθη τον Μάρτιο.

10:25 Ο κ. Γκαγκάτσης απάντα σε σχετική ερώτηση: ” Ναι μπορεί να με αντικαταστήσει ως αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος σε αυτούς τομείς, του μάρκετινγκ και του εμπορικού τμήματος. Θα βοηθήσει και σε όποιο άλλο κομμάτι απαιτηθεί.

Σε ερώτηση μετόχου γιατί να προτιμηθεί κάποιος από την Αθήνα, ο κ. Γκαγκάτσης απάντησε πως: ” Οι ικανοί μπορεί να προέρχονται από παντού. Δε συμφωνώ πως ο ΠΑΟΚ προσλαμβάνει μόνο άτομα εκτός Βορείου Ελλάδος.

10:30 Ο κ. Παπαδόπουλος διαφώνησε με τον μικρομέτοχο λέγοντας πως: “Τα τελευταία χρόνια δε γίνεται αυτό που λέτε για τις προσλήψεις στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ”.
Η απάντηση Γκαγκάτση είναι πως: “Ο κ. Χρυσοχόος είναι ικανότατος κι έδειξε ήδη δείγματα δουλειάς. Εισέρχεται στην οικογένεια του ΠΑΟΚ κι είμαστε ευχαριστημένοι από τη συνεργασία.

Για την αδράνεια της ΠΑΕ στο θέμα του τεχνικού διευθυντή: “Το τι λένε τα ραδιόφωνα, τα καφενεία κι οι εφημερίδες είναι δικό τους θέμα. Δε μπορούμε να λειτουργούμε με βάση αυτά”, παράλληλα εισέρχεται στην αίθουσα ο κ. Χρυσοχόος.

Υπάρχουν σχόλια για την πορεία της ομάδας, που είναι καθοδική καθώς και για την έλλειψη στήριξης στον προπονητή. “Γίνονται κινήσεις για να βρεθεί ο κατάλληλος για τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Δε θα γίνει απρόσεκτη επιλογή. Όσον αφορά τον προπονητή, ανακοινώθηκαν ήδη οι συνεργάτες του. Απομακρύνθηκε ο κ. Αμανατίδης. Η πορεία της ομάδας ναι, είναι καθοδική. Θα προγραμματιστεί η νέα χρονιά με τέτοιο τρόπο ώστε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο”.

10:35 Ο κ. Γκαγκάτσης συνεχίζει την τοποθέτηση του: “Έφυγε  πριν 20 ημέρες ο αθλητικός διευθυντής. Δε θέλουμε μια γρήγορη κίνηση για την οποία μπορεί να μην είμαστε σίγουροι. Υπάρχουν υποψήφιοι. Κάθε μέρα περνάνε από συνεντεύξεις κι από τον ιδιοκτήτη. Ο προπονητής στηρίζεται απόλυτα από τη διοίκηση και το μεγαλομέτοχο. Στόχος είναι για φέτος η δεύτερη θέση και το κύπελλο. Κάθε προπονητής επιλέγει τους συνεργάτες του. Ο Γκαρσία έχει πολλούς. Μας είπε ήδη τι θέλει και τι όχι. Αυτή τη στιγμή έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια”.

10:40 Κάποιος εκ των μετόχων καταθέτει την άποψη του περί της αποτυχίας της ομάδας, τονίζοντας πως οι λόγοι είναι η αλλαζονία, που έδειξε ο σύλλογος καθώς και το ότι είχε προπονητή που πήρε το πρωτάθλημα κι έφυγε. Ακόμη όπως επισημαίνει τότε υπήρχαν κι εξωαγωνιστικές επιτυχίες ενώ τώρα δεν δίνεται καμία προσοχλη εκεί.

Ο κ Γκαγκάτσης παίρνει το λόγο, αναφέροντας πως: “Δεν απαντώ ξανά για τον Λουτσέσκου. Δεν τον έδιωξε η  ομάδα. Η ομάδα που πήγε πλήρωσε 2.000.000 ευρώ και τον απέκτησε. Συμφωνώ πως ήταν  ο πιο επιτυχημένος προπονητής στην ιστορία της ομάδας. Έφυγε με δική του επιλογή όμως. Ο ΠΑΟΚ είναι υπεράνω προσώπων. Έφυγε για να κάνει κατά την άποψη του το βήμα παραπάνω.”

Και συμπληρώνει πως “Δεν υπάρχει καμία αλλαζονία. Προχωράμε υπεράνω προσώπων. Δε συμφωνώ για τα εξωαγωνιστικαά. Στη χρονιά του πρωταθλήματος αδικηθήκαμε διαιτητικά στις τρεις από τις τέσσερις ισοπαλίες. Είχαμε προβλήματα αλλά ήταν 50-50. Μετά που μπηκε το var κι οι ξένοι μαζί με τη ξένη ΚΕΔ είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα και διεκδικούμε επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα. Λέω ξανά πως ο ΠΑΟΚ έχει προπονητή και δεν έχει νόημα να συζητάμε για όσους έφυγαν”.

10:50 Σε ερώτηση γιατί όλοι ήθελαν να φύγουν, ο κ. Γκαγκάτσης απαντά: ” Μην υποτιμάται τον προπονητή. Είχε 80 ματς αήττητη την ομάδα νέων”, ενώ σε ερώτηση για το πως θα χειριστεί η ΠΑΕ την περίπτωση, που ο Τζόλης θελήσει να φύγει, απάντησε πως “Δεν κρατάμε κανέναν με το ζόρι. Άλλο όμως προπονητής κι άλλο παίκτης. Αν ο προπονητής θέλει να φύγει και φέρει πρόταση που μας καλύπτε, θα φύγει. Παίζει ρόλο κι η ποδοσφαιρική μόρφωση”.

Για το αν παίζει ρόλο η μόρφωση και στη θέση του προπονητή: “Εγώ θεωρούμαι μορφωμένος αλλά δεν θα γίνω προπονητής γιατί δεν έχω ποδοσφαιρικές γνώσεις. Αυτή τη στιγμή ο καλύτερος προπονητής, είναι ο πρώην σπουδαίος παίκτης, Πεπ Γκουαρντιόλα”.

10:55 Σχετικά με το θέμα της πολυϊδιοκτησίας. “Δικαιωθήκαμε στην επιτροπή εφέσεων. Ο Ολυμπιακός είχε το δικαίωμα να πάει στο CAS αλλά δεν πήγε. Το πειθαρχικό σκέλος της υπόθεσης έκλεισε. Όσον αφορά το δικαστικό έχουμε μέλλον. Έγιναν οι κατάλληλες ενέργειες σε βάρος όσων σπίλωσαν το όνομα του ΠΑΟΚ”.

Το λόγο παίρνει ο Αχιλλέας Μαυρομάτης. Όπως τονίζει, “Πήγαμε στα διοικητικά δικαστήρια για να ακυρωθεί εντελώς η εισήγηση της ΕΕΑ. Όταν τελειώσει το διοικητικό θα δούμε τι μπορούμε να διεκδικήσουμε στο δημόσιο. Τα μέλη της ΕΕΑ θα λογοδοτήσουν για τη ψήφο τους. Εκκρεμεί ποινικά η απόφαση για τη συμπεριφορά τους. Δεν μας αγγίζει καμία διάταξη υπουργού”.

11:00 Τίθενται ερωτήσεις όσον αφορά το γήπεδο. “Την επόμενη εβδομάδα θα γίνει συνάντηση με τη διοίκηση του Καυτατζογλείου για θέματα όπως, πότε και πως θα γίνει η εγκατάσταση εκεί. Προχωράει ειδικό χωρικό. Λογικό να ρωτάτε αλλά προτού υπάρξουν δεδομένα, δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Όταν υπάρξει πρόοδος στα γραφειοκρατικά θα υπάρξει κι ανακοίνωση. Δεν επεκτείνομαι σε θέματα που τρέχουν. Από το Γενάρη μιλάμε με το Καυτατζόγλειο. Όλα θα ανακοινωθούν”

Για την αποδιοργάνωση της ομάδας πέρυσι και το χαμένο φετινό τίτλο με μεγάλγ διαφορά.

“Πέρυσι κανείς δεν ήξερε ποιος θα έπαιρνε το πρωτάθλημα αν δεν υπήρχε το θέμα που δημιουργήθηκε. Φέτος είμαστε πίσω από τα δικά μας λάθη. Ήταν μεταβατική χρονιά με εξορθολογισμό. Ήταν αποτυχημένη χρονιά αγωνιστικά”.

11:00: Τέλος γενικής συνέλευσης

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έκονγκ: «Ονειρευόμουν να είμαι επιθετικός»

Ο Νιγηριανός μίλησε για το πώς ξεκίνησε ως φορ αλλά κατέληξε στόπερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για το γεγονός ότι ξεκίνησε να αγωνίζεται ως επιθετικός, αλλά κατέληξε κεντρικός αμυντικός μίλησε σε συνέντευξή του ο Γουίλιαμ Τροστ - Έκονγκ.

Ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Όταν ήμουν μικρός έπαιζα πάντα επιθετικός, εκεί με τοποθετούσαν. Μου άρεσε να σκοράρω είναι κάτι ιδιαίτερο το να σκοράρεις γκολ και τα συναισθήματα που σου προκαλεί.

Ονειρευόμουν να είμαι επιθετικός. Όταν μεγάλωσα λόγω της δύναμης και του όγκου μου άρχισα να γίνομαι αμυντικός, αλλά νομίζω πως επειδή ξέρω πως σκέφτονται οι επιθετικοί αυτό μου δίνει ένα πλεονέκτημα.

Σκέφτομαι πάντα τι έκανα εγώ όταν ήμουν φορ. Είχα τρομερά είδωλα όπως ο Στίβεν Κέσι και ο Γιόσεφ Γιόμπο και αυτοί με έκαναν να γίνω στόπερ»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη Θεσσαλονίκη για Έκονγκ ο Γκίσο

Μια ξεχωριστή επίσκεψη για τον αμυντικό του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο πρόεδρος Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Νιγηρίας, Ιμπραϊμ Μούσα Γκίσο για να συναντηθεί με τον Γουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ.

Αντικείμενα της συζήτησης που είχαν, ήταν τόσο οι αγώνες με Νότια Αφρική και Δημοκρατία του Μπενίν, όσο και οι τραυματισμοί των Σιμόν και Σανούσι που φαντάζει αδύνατο να επανέλθουν σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς πριν τα Προκριματικά Κυπέλλου FIFA.

Όσον αφορά τον Έκονγκ, ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ δηλώνει αισιόδοξος ότι σύντομα θα επιστρέψει και θα είναι σε θέση να βοηθήσει την πατρίδα του.

«Έκανα την πρώτη μου προπόνηση στο γρασίδι με την μπάλα και είναι θέμα ημερών να επανέλθω στην ομάδα» είχε δηλώσει προ ολίγων ημερών, προσθέτοντας:

«Πλέον όλη μου η προσοχή είναι στο να επιστρέψω καλύτερος από ποτέ άλλοτε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Δεν είναι ώρα για λόγια και αναλύσεις…»

Το μήνυμα του ΠΑΟΚ ενόψει συνέχειας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Είναι ώρα για έργα, είναι ώρα για αντίδραση.

Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουν από πλευράς ΠΑΟΚ ενόψει της συνέχειας των playoffs της Stoiximan Super League.

Οι «ασπρόμαυροι» μετά την γκέλα στη Λαμία καλούνται να δώσουν απαντήσεις αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Το μήνυμα που στέλνει ο ΠΑΟΚ μέσω του σημερινού training report:

«Δεν είναι ώρα για λόγια κι αναλύσεις. Είναι ώρα για έργα. Ώρα για αντίδραση στον αγωνιστικό χώρο κι άπαντες στο αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου το γνωρίζουν.

Η ισοπαλία στη Λαμία έχεις φέρει την ομάδα σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, αλλά όλοι είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι το φινάλε».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ