Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Στα τέλη Οκτωβρίου το προεδρικό διάταγμα για τη νέα Τούμπα»

Ο αρχιτέκτονας – μηχανικός της νέας Τούμπας, Τάκης Δούμας, για τις προϋποθέσεις που πρέπει να συντρέχουν για να μετακομίσει ο ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο

PAOK24

«Στα τέλη Οκτωβρίου το προεδρικό διάταγμα για τη νέα Τούμπα»

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης φιλοξενήθηκε ο ο αρχιτέκτονας που έχει αναλάβει το πρότζεκτ της νέας Τούμπας, Τάκης Δούμας, με αφορμή τη σημερινή δήλωση του Μάκη Γκαγκάτση κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, περί ραντεβού με τους ανθρώπους του Καυτανζογλείου την επόμενη εβδομάδα.

Μεταξύ άλλων, ο Τάκης Δούμας είπε:

Για τη μετακόμιση του ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο: «Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει απερίσκεπτα να πάει στο Καυτανζόγλειο. Δεν ξέρω κάτι για το Καυτανζόγλειο, δεν είναι της αρμοδιότητάς μου».

Για το πότε θα ωριμάσουν οι συνθήκες της νέας Τούμπας ώστε να αναζητήσει νέα ποδοσφαιρική στέγη ο ΠΑΟΚ: «Θεωρώ ότι πρώτη προϋπόθεση είναι να οριστικοποιηθεί η έκθεση του Προεδρικού Διατάγματος. Το περιμένουμε μέσα στο 2021. Την προηγούμενη φορά είπα ότι το θεωρώ κοντά στου Αγίου Δημητρίου, στα τέλη Οκτώβρη. Τότε περίπου θα έχουμε το προεδρικό διάταγμα. Είναι το καλοκαίρι στη μέση».

Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να αγωνιστεί τη νέα περίοδο με έδρα το Καυτανζόγλειο: «Αν αναλογιστούμε ότι η νέα περίοδος ξεκινά τον Αύγουστο, δεν μπορεί να πει κανείς ότι τη νέα σεζόν θα παίξει στο Καυτανζόγλειο ο ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ έπαθε ότι έπαθε γιατί πριν πάρει την άδεια για το νέο γήπεδο, κατεδάφισε το γήπεδό της στη Ν. Φιλαδέλφεια. Οι αποστάσεις είναι μέρα με τη νύκτα. Δεν θα κατεδαφίσει το γήπεδο ο ΠΑΟΚ».

Για τη σπουδαιότητα του Προεδρικού Διατάγματος: «Είναι κλειδί. Είναι ασφαλιστική δικλείδα το Προεδρικό Διάταγμα και δίνει δυνατότητα για το επόμενο βήμα. Αν είμαστε τον Σεπτέμβρη και ξέρουμε ότι θα βγει τον Οκτώβρη το Προεδρικό Διάταγμα, μπορεί να πει κανείς: κερδίζω έναν ενδιάμεσο χρόνο και μετακομίζω. Δεν σημαίνει αυτό όμως ότι θα κατεδαφιστεί η Τούμπα. Δεν πειράζεις καρφί στην Τούμπα αν δεν εκδοθεί το Προεδρικό Διάταγμα. Είμαστε όμως στον τελικό δρόμο και μετά το καλοκαίρι θα περιμένουμε από βδομάδα σε βδομάδα το Προεδρικό Διάταγμα. Τώρα περιμένουμε το φάκελο στο Δήμο Θεσσαλονίκης από το Υπουργείο για να προχωρήσουμε στη διαδικασία ανάθεσης του σχεδίου. Δεν θα αργήσει».

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Μια «γροθιά» ο ΠΑΟΚ (vid)

O «ασπρόμαυρος» οργανισμός αφήνει πίσω τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με μία σειρά από δημοσιεύσεις σε όλα τα social media, είναι ξεκάθαρο ότι ο ΠΑΟΚ, προσπαθεί να βγάλει ένα κλίμα ενότητας για την επόμενη μέρα, κλίμα το οποίο έβγαλε προς τα έξω ο ίδιος ο κόσμος στην Τούμπα.

«Ενωμένοι σα γροθιά» είναι το μήνυμα της ομάδας, αυτήν τη φορά στο Twitter/X, χρησιμοποιώντας ένα βίντεο από τα χειροκροτήματα του κόσμου στην ομάδα, μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα και την ήττα-αποκλεισμό με 0-2 από την Κλαμπ Μπριζ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Χειροκροτήματα για τη Μπριζ στο αεροδρόμιο (vid)

Πριν την επιστροφή της μαζί με κόσμο που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Κλαμπ Μπριζ πέτυχε το στόχο της με το 0-2 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, περνώντας στα ημιτελικά του Europa Conference League και κατά την άφιξη της αποστολής σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», Βέλγοι που επέστρεφαν κι αυτοί στη βάση τους, χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές.

Δείτε το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε η Κλαμπ Μπριζ στα social media…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περιμένουν τον Φαμπιάνο στον Άρη

Ανέβασε ρυθμούς στη σημερινή προπόνηση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ την Κυριακή στο «Κλ. Βικελίδης» με τον Άκη Μάντζιο να βλέπει σήμερα τον Φαμπιάνο Λέισμαν να βγάζει κομμάτι της προπόνησης.

Η συμμετοχή του Βραζιλιάνου αμυντικού, ο οποίος έλειψε από το παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας της «OPAP Arena», θα κριθεί αύριο, ενώ Σουλεϊμάνοφ, Βέλεθ και Φεράρι συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα, οπότε είναι αρκετά δύσκολο να είναι διαθέσιμοι την Κυριακή…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ