ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Αγωνία για Κρέσπο
Η αναγκαστική αλλαγή κι η αναμονή για τον Ισπανό
Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο αποχώρησε τραυματίας από το Κλεάνθης Βικελίδης.
Ο Ισπανός στόπερ έπεσε στο έδαφος στο 58ο λεπτό του αγώνα κι αμέσως οι “ασπρόμαυροι” έκαναν κίνηση στον πάγκο για αλλαγή, με τον Γιάννη Μιχαηλίδη να μπαίνει στη θέση του.
Σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο για τον Ισπανό και θα δοθεί απάντηση αναφορικά με την κατάστασή του, με φόντο τη συνέχεια, την ώρα που το non stop πρόγραμμα συνεχίζεται, καθώς την Κυριακή ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα (15:00) και κατόπιν ο ημιτελικός με την ΑΕΚ.
7 ποδοσφαιρίστριες του ΠΑΟΚ βρίσκονται στην καλύτερη ενδεκάδα της Α κατηγορίας Γυναικών για τη σεζόν 2025-2026.
Πρόκειται για τις Ντάνι Νόιχαουζ, Μαρία Μήτκου, Παναγιώτα Αργυρίου, Μάρτα Άλβαρες, Μινέλα Γκατσανίτσα, Λέντσε Αντρεέφσκα, και Μαρία Γκούνη.
Μάλιστα, η τελευταία αφιέρωσε, όπως και ο προπονητής της νωρίτερα το βραβείο στην αδικοχαμένη Άννα-Μαρία Πανταζώνη.
Την κορυφαία ενδεκάδα συμπλήρωσαν οι Γκάτσου του Αστέρα Τρίπολης, η Σαϊχ της ΑΕΚ, η Πούλιου του Παναθηναϊκού και η Πατερνά του ΟΦΗ.
Ο Αντρίγια Ζίφκοβιτς μοίρασε εχθές την 5η του ασίστ στο ελληνικό πρωτάθλημα, με αποδέκτη τον Σερίφ Εντιαγέ, όντας ο κορυφαίος δημιουργός στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Αυτή ήταν η 7η συνολικά ασίστ του αρχηγού του ΠΑΟΚ στην εφετινή σεζόν, ο οποίος μέτρησε 20 πέρυσι, συνεχίζοντας σε ανάλογο «τέμπο» και φέτος μέχρι στιγμής.
Ο «Ζίλε» είναι ο κορυφαίος δημιουργός των ασπρόμαυρων, με τον επόμενο να είναι ο Γιάννης Μιχαηλίδης με 2.
Ο Ατρόμητος επικράτησε του Βόλου Elabet στη «μάχη» των ουραγών, με 3-0 στο Περιστέρι.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Σερζίνιο στο 27, και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Περέα στο 67. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Τσαντίλας στο 90.
Οι φιλοξενούμενοι έμειναν μάλιστα με 9 παίκτες, λόγω των αποβολών των Μπόυρνιτς στο 50 και Φουρτάδο στο 80.
Οι συνθέσεις:
Ατρόμητος: Χουτεσιώτης, Μουντές (65′ Λύρατζης), Σταυρόπουλος, Τσακμάκης, Παπαδόπουλος, Καραμάνης, Μουτουσαμί, Οφόρι (64′ Πνευμονίδης), Τσούμπερ, Σερζίνιο (74′ Τσιλούλης), Περέα (81′ Τσαντίλας).
Βόλος Elabet: Σιαμπάνης, Μύγας, Κάργας, Λεκούς, Αγιάκουα (70′ Κάτσικας), Μπούρνιτς, Κόμπα, Καμπελά (57′ Γκονζάλες), Τζόκα (56′ Φουρτάδο), Ουρτάδο (66′ Χαραλαμπόγλου), Νεγιού (71′ Γρόσδης).




