Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσόλακ: “Νιώθω καλά στη Μάλμε, χαρούμενος για το γκολ”

Επέστρεψε στα γκολ μετά από καιρό και το χαίρεται ο Κροάτης

Αγάπη Γαβριηλίδου

Τσόλακ: “Νιώθω καλά στη Μάλμε, χαρούμενος για το γκολ”

Ο Αντόνιο Τσόλακ πανηγύρισε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Μάλμε.

Στη δεύτερη του συμμετοχή στο σουηδικό πρωτάθλημα, ο Κροάτης επιθετικός άνοιξε… λογαριασμό, σκοράροντας στο παιχνίδι της Μάλμε με την Έστερσουντ χθες.

Μιλώντας για το γκολ, αλλά και τη μέχρι τώρα παρουσία του στην σουηδική ομάδα, ο Τσόλακ δεν έκρυψε ότι αισθάνεται καλά στη Μάλμε, ενώ σχολίασε και τα λόγια των ανθρώπων της ομάδας του, που δείχνουν να τον πιστεύουν.

“Αισθάνομαι πολύ καλά στη Μάλμε. Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα το πρώτο μου γκολ. Θα έλεγα ότι το πρώτο είναι και το πιο δύσκολο. Είμαι χαρούμενος επίσης, επειδή σκόραρα στην έδρα μας. Δυστυχώς, δεν κερδίσαμε, αλλά δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Μερικές φορές είναι ωραίο να κερδίζεις με 1-0, αλλά πρέπει να σκοράρεις και 2 και 3 γκολ. Ξέραμε ότι η Έστερσουντ θα είχε τις δικές της ευκαιρίες και δυστυχώς δεχθήκαμε γκολ από ένα κόρνερ”, ανέφερε αρχικά ο Κροάτης, για να συνεχίσει:

“Ήταν μία εντελώς τρελή εβδομάδα! Βγήκε θετικό το τεστ που έκανα, αλλά δεν είχα συμπτώματα. Αισθανόμουν μία χαρά. Κάθε μέρα έκανα ότι χρειαζόταν για να διατηρήσω τη φόρμα μου, αλλά προπονήθηκα κανονικά κι όλα πήγαν καλά. Ο προπονητής με ρώτησε πως αισθάνομαι και του είπα ότι είμαι καλά. Δε συνηθίζεται να παίζεις 90 λεπτά μετά από μία τέτοια εβδομάδα, αλλά είμαι ένας άνθρωπος που δουλεύει σκληρά για την ομάδα.

Αισθάνομαι πολύ καλά στη Μάλμε. Το προσωπικό της ομάδας, οι συμπαίκτες μου, ο κόσμος, με έχουν καλωσορίσει με τον καλύτερο τρόπο. Ειλικρινά, αυτό σημαίνει πολλά για έναν παίκτη. Φαίνεται και στο γήπεδο. Αλλά έχουμε μία μεγάλη σεζόν μπροστά μας και πρέπει να δείχνω τι μπορώ να κάνω σε κάθε παιχνίδι. Θα δούμε τι θα προκύψει μετά. Είμαι ήρεμος, βλέπω ξεχωριστά το κάθε παιχνίδι και θα δούμε τι θα συμβεί στο μέλλον”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κεντρικό πρόσωπο ο Γιώργος Σαββίδης (pics)

Χαμόγελα ξανά για όλη την οικογένεια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μία ημέρα μετά τα γενέθλια του Ιβάν Σαββίδη, ο γιος του, Γιώργος είναι αυτός που βρίσκεται στο επίκεντρο.

Ο Γιώργος Σαββίδης γιορτάζει τα δικά του γενέθλια σήμερα και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε τις δικές της ευχές, μέσα από τα social media της, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται στον Γιώργο Σαββίδη υγεία, χαρές, ευτυχία και στιγμές μεγάλης υπερηφάνειας με τον ΠΑΟΚ!".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν αλλάζει… στέγη ο Κουλιεράκης

Σημαντική στιγμή για τον νεαρό στόπερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Διανύει μία γεμάτη σεζόν σε όλα τα επίπεδα και συνεχώς, βλέπει όλο και περισσότερα βλέμματα να στρέφονται επάνω του.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης από τη δική του μεριά, έχει στραμμένη την προσοχή του στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και την ίδια στιγμή, έδωσε τα χέρια με το μανατζερικό γραφείο που τον εκπροσωπεί, με φόντο την ανανέωση της συνεργασίας τους.

"Με μεγάλη χαρά και βαθιά αίσθηση ευθύνης, ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Έλληνα διεθνή κεντρικό αμυντικό του @paok_fc , Κωνσταντίνο Κουλιεράκη @konstantinos_koulierakis.

Ο Κωνσταντίνος δεν ξεχωρίζει μόνο για το μοναδικό του ταλέντο, αλλά για το ήθος και την προσωπικότητά του, που τον καθιστούν πραγματικό παράδειγμα προς μίμηση.

Εμείς, στην PROSPORT, είμαστε περήφανοι που θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό του, υποστηρίζοντας κάθε του βήμα και προσφέροντας τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι και ανυπομονούμε να χαράξουμε μαζί μια λαμπρή πορεία στο μέλλον", αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Prosport Ltd. (@prosport_gr)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Επιστροφές ενόψει ΠΑΟΚ

Παίρνει τις αποφάσεις του ο Φατίχ Τερίμ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Όπως ο ΠΑΟΚ, έτσι και ο Παναθηναϊκός ανεβάζει στροφές με φόντο το ντέρμπι της Κυριακής (18:00).

Πλέον, ο Φατίχ Τερίμ έχει στη διάθεσή τους και τους διεθνείς, που επέστρεψαν στην Αθήνα και ξεκίνησαν τη δουλειά.

Χθες, ακολούθησαν αποθεραπεία οι Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Ζέκα, Ακαϊντίν, ενώ οι Μάγκνουσον και Πάλμερ – Μπράουν έκαναν το δικό τους πρόγραμμα, καθώς αμφώτεροι παραμένουν στα... pits.

Σήμερα αναμένεται να μπουν στο πρόγραμμα και οι Σπόραρ, Τσέριν και Βέρμπιτς, με τον Τερίμ να καταλήγει στις τελικές του επιλογές ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ