Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κερδισμένος ο Λεβαδειακός, χαμένη η Ξάνθη (vids)

Όλη η δράση της πρεμιέρας των play off της Super League 2 στο “πιάτο” σας!

PAOK24

Κερδισμένος ο Λεβαδειακός, χαμένη η Ξάνθη (vids)

Με το… αριστερό ξεκίνησε η Ξάνθη την προσπάθειά της για επιστροφή στη Super League στα play off της Super League 2.

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ “κόλλησε” στα πηγάδια με τα Χανιά (1-1) και είδε τον Λεβαδειακό να την προσπερνάει στον βαθμολογικό πίνακα ύστερα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στη Νίκαια, με τον Εργοτέλη από την πλευρά του να επικρατεί του Διαγόρα Ρόδου με 3-1.

Πλέον, η βαθμολογία έχει διαμορφωθεί ως εξής:

1. Ιωνικός 47*

2. Λεβαδειακός 44**

3. Ξάνθη 42

4. Εργοτέλης 39

5.  Χανιά 36

6. Διαγόρας Ρόδου 30

* Άνοδος

** Μπαράζ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο youtuber-οπαδός της Αϊντραχτ ήρθε για τρίτη φορά στην Τούμπα! (vid)

Όσα κατέγραψε από την «καυτή» Τούμπα αλλά και η αρνητική εμπειρία του από το Βέλγιο.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο βίντεο που δημιούργησε για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Αϊντραχτ στη Φρανκφούρτη στις 30 Νοεμβρίου, Γερμανός youtuber έδωσε την υπόσχεση πως εάν αυτό συγκέντρωνε έναν συγκεκριμένο αριθμό “like”, τότε θα έκανε το ταξίδι Φρανκφούρτη – Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει από κοντά το ντέρμπι του Δικεφάλου με τον Ολυμπιακό!

Ο στόχος επετεύχθη, ο οπαδός της Αϊντραχτ τήρησε την υπόσχεσή του και βρέθηκε στην Τούμπα, όπου και παρακολούθησε από τη Θύρα 6 το ντέρμπι, καταγράφοντας με την κάμερά του τα γκολ της αναμέτρησης, την “ασπρόμαυρη” κερκίδα και της αντιδράσεις της, αλλά και κάνοντας τα δικά του σχόλια πριν, κατά την εξέλιξη του παιχνιδιού και μετά το τέλος του. Η ιστορία όμως δεν τελειώνει εκεί, καθώς ο Φρέντστερ, όπως είναι το όνομά του, ταξίδεψε εκ νέου στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ.

Μάλιστα, εξομολογήθηκε στην κάμερα πως είχε αγοράσει κανονικά εισιτήριο για το πρώτο παιχνίδι στο Βέλγιο, ταξιδεύοντας οδικώς από τη Γερμανία, ωστόσο δεν κατάφερε να μπει στο γήπεδο καθώς το εισιτήριό του ήταν πλαστό (!)

https://www.youtube.com/watch?v=k33Xu6gmntg

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ κάντο ξανά! (vid)

Επιστρέφει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» μετά την 5η Νοεμβρίου.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ, μετά τον αποκλεισμό από την Μπριζ, καλείται να στρέψει την προσοχή του στο πρωτάθλημα και να παλέψει για την κατάκτηση του φετινού τίτλου, με πρώτο ματς το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη.

Ο ΠΑΟΚ έκανε απίστευτα πράγματα στο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας στο Φάληρο και παίζοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο επικράτησε 4-2 του Ολυμπιακού για την 10η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Οι «ασπρόμαυροι» άνοιξαν το σκορ στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Άντριγια Ζίβκοβιτς και στο 56' ο Τόμας με πέναλτι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-2, ενώ στο 66' και πάλι ο φορ του Δικεφάλου έκανε το 0-3 με υποδειγματικό συνδυασμό Ζίβκοβιτς-Μουργκ και τελικό αποδέκτη τον Ισπανό.

Στο 78' ο Μαγκομέντ Οζντόεφ, μετά από εκπληκτική συνεργασία των παικτών του ΠΑΟΚ με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντέλια, έγραψε το 4-0 για τον Δικέφαλο. Ο Φορτούνης μείωσε στο 86' σε 4-1, με τον Μασούρα στο 90+8' να διαμορφώνει το αποτέλεσμα.

Θυμηθείτε τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές από εκείνη την αναμέτρηση:

https://www.youtube.com/watch?v=viVUTTsZzLQ&t=186s

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λουτσέσκου VS Ολυμπιακός: Η παράδοση και τα τρία διπλά στο Φάληρο

Κρατάει χρόνια αυτή η… κολόνια!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ τίθενται αντιμέτωποι το βράδυ της Κυριακής (21.04 / 20:30) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των Πλέι ΟΦ της Super League.

Αυτή, θα είναι η 24η φορά που ο Λουτσέσκου θα βρεθεί αντίπαλος των ερυθρολεύκων, με την παράδοση να μην είναι υπέρ του. Πιο συγκεκριμένα, σε 23 αγώνες έχει μόνο 4 νίκες, 5 ισοπαλίες και 14 ήττες, με τις 9 να είναι ως προπονητής της Ξάνθης, όπου είχε 9 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Στον πάγκο του Δικεφάλου, οι δυο πρώτες επικρατήσεις ήρθαν την χρονιά του αήττητου πρωταθλήματος και νταμπλ, με τον ΠΑΟΚ να περνάει νικηφόρα με 0-1 από τον Πειραιά και στον δεύτερο γύρο να νικά με 3-1 στην Τούμπα. Η τελευταία, ήταν τον Περασμένο Νοέμβριο, όταν ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε συνθλίψει με 2-4 τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο είχε φύγει και πάλι με το διπλό από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» επικρατώντας με 1-2 χάρη σε αυτογκόλ του Παπασταθόπουλου και την...φωτοβολίδα του Κάλεντ Νάρεϊ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα κόντρα στον Ολυμπιακό ως προπονητής των «ασπρόμαυρων»:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ