Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το σχόλιο της ημέρας

Τώρα που ο ΠΑΟΚ παίρνει και τα μεγάλα αποτελέσματα μπορεί και πρέπει να τελειώσει τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Το σχόλιο της ημέρας

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε δύο φορές την ΑΕΚ και δίκαια πέρασε σε έναν ακόμη τελικό κυπέλλου τα τελευταία χρόνια. Πέρασε ως η φανερά καλύτερη ομάδα και όχι βέβαια ως η πιο τυχερή. Η ΑΕΚ ήταν πολύ τυχερή μια και σήμερα το σκορ έληξε μόνο 2-1…

Περιμέναμε ένα κακό ματς με πολλά λάθη, αλλά είδαμε ένα παιχνίδι με αρκετή τακτική και μεγάλες φάσεις. Όλες για τον ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ λειτουργούσε πολύ καλύτερα ως ομάδα στο 0-0, ενώ ακόμη και όταν όλα στράβωσαν, οι παίκτες και ο προπονητής κράτησαν την ψυχραιμία τους, γι’ αυτό και στο τέλος δικαιώθηκαν με την πανάξια επικράτηση.

Για 60 λεπτά η ΑΕΚ προσπαθούσε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα του ΠΑΟΚ. Δεν είχε καμία τύχη να πλησιάσει τον Πασχαλάκη. Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του στις περιπτώσεις που κυκλοφορούσε καλά την μπάλα, είχε τον τρόπο να βγει με προϋποθέσεις στην  πλάτη των αντιπάλων. Αξιοσημείωτες οι τρεις μεγάλες φάσεις του πρώτου ημιχρόνου, οι άλλες ευκαιρίες που έγιναν στο ξεκίνημα του δευτέρου, μέχρι και το πέναλτι που προήλθε από ακόμη μία καλή επίθεση που έφερε τον Σφιντέρσκι σε θέση βολής.

Και όμως όλα έδειχναν να στραβώνουν όταν στο 70΄ η ΑΕΚ έκανε το 0-1 από μία στημένη μπάλα. Ήταν το σημείο που ο Χιμένεθ πλαισίωσε καλύτερα τον Ανσαριφάρντ, εκεί που ο ΠΑΟΚ πιέστηκε, δεχόμενος και συνεχόμενες στημένες μπάλες.

Έστω και έτσι, έστω και με το ζόρι του 0-1, έστω και με αυτή την τρομερή πίεση που δημιουργείται όταν όλα σου πάνε στραβά, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να βγάλει και άλλες μεγάλες φάσεις. Ακόμη και στο 0-1 που θεωρητικά επέφερε μία ισορροπία. Ο Μπάμπα έδωσε μισό γκολ και… επιτέλους ο Κρμέντσικ έβαλε ένα μεγάλο γκολ. Καιρός ήταν… Και για τον Τσέχο γενικώς, αλλά και για την ομάδα που σε πολλές περιπτώσεις απόψε έβγαλε μία επιπολαιότητα και αναποφασιστικότητα στην τελική ενέργεια.

Από εκεί και πέρα οι ασπρόμαυροι έπαιξαν έξυπνα και με το χρόνο, κράτησαν πίσω και στο τέλος ο Ζίβκοβιτς «καθάρισε» την πρόκριση.

Δίκαια, πανάξια και πεντακάθαρα ο ΠΑΟΚ απέδειξε ΚΑΙ φέτος πόσο ανώτερος είναι από την ΑΕΚ. Έχω την αίσθηση ότι θα το ξανακάνει πολύ σύντομα και στην Αθήνα.

Από την ώρα που ο Μουργκ έβαλε την γκολάρα στο ΟΑΚΑ, το κουμπί γύρισε, ο ΠΑΟΚ παίρνει –επιτέλους- αυτό που δικαιούται και κερδίζει όλα σχεδόν τα μεγάλα ματς. Η ομάδα του Γκαρσία είναι στον τελικό, αλλά αυτό το ματς είναι το τελευταίο της χρονιάς. Έχουμε καιρό μέχρι τότε…

Μέχρι τις 22 Μαίου, ο ΠΑΟΚ έχει και άλλες υποχρεώσεις. Και έχει όλες τις προοπτικές να ξανακερδίσει ΑΕΚ και Άρη, αλλά και να «χαλάσει» τη φιέστα του Ολυμπιακού στις 12 Μαίου.

Τώρα που ο ΠΑΟΚ όντας ανώτερος, παίρνει και το αποτέλεσμα, τώρα έχει όλες τις προοπτικές να τελειώσει καλά μία τόσο παράξενη χρονιά…

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ετοιμαστείτε! Κάθε Δευτέρα στις 22:00 το τηλεοπτικό Football Factory!

Ανάλυση και συζήτηση για ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδεί σε διαδίκτυο και TV 100

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο Football Factory δίνουμε έμφαση στην εμπεριστατωμένη ανάλυση και την ποδοσφαιρική συζήτηση, μαθαίνουμε πως παίζεται το παιχνίδι με τη βοήθεια επαγγελματιών του αθλητισμού.

Στην εκπομπή έχουμε την τιμή να έχουμε μαζί μας τον εθνικό πρωταθλητή του Euro 2004, Ζήση Βρύζα, τον έμπειρο αναλυτή Γιάννη Βλάχο και τους δημοσιογράφους  Σταύρο Κόλκα, Δημήτρη Τσορμπατζόγλου και  Αλέξη Σαββόπουλο.

Δείτε αυτό το διαφορετικό τηλεοπτικό προϊόν στο διαδίκτυο και στο κανάλι του Football Factory στο Youtube. Μπείτε ΕΔΩ και ΚΑΝΤΕ SUBSCRIBE.

ΜΑΖΙ και τηλεοπτικά στην TV 100 την ίδια μέρα και ώρα.

Ετοιμαστείτε για την μεγάλη πρεμιέρα την Δευτέρα 1 Απριλίου στις 22:00.

Με καλεσμένους που φέρνουν την προοπτική τους από τον κόσμο του αθλητισμού, το "Football Factory" υπόσχεται απολαυστικές συζητήσεις πάνω σε θέματα ποδοσφαιρικής τεχνικής και τακτικής.

Προπονητές, πρώην αθλητές και άλλες επώνυμες προσωπικότητες θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους, προσφέροντας μια εμπεριστατωμένη ματιά στον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Μέσα από την εκπομπή μας, επιδιώκουμε να εκπαιδεύσουμε το αθλητικό κοινό σε τεχνικά θέματα του ποδοσφαίρου και να διαδώσουμε την αγάπη για το παιχνίδι, με έναν στόχο τη κατανόηση του αθλήματος που ελπίζουμε ότι θα οδηγήσει στην μείωση της τοξικότητας και της βίας στα γήπεδα.

Μπείτε ΕΔΩ στο κανάλι του Football Factory στο Youtube ΚΑΝΤΕ SUBSCRIBE, και ετοιμαστείτε για την μεγάλη πρεμιέρα την Δευτέρα 1 Απριλίου στις 22:00.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανυπομονεί για την επιστροφή στη δράση ο ΠΑΟΚ (pic)

Μετράει αντίστροφα για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ο «Δικέφαλος»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο συνεχίζουν την προετοιμασία τους με την μάχη κόντρα στον Παναθηναϊκό να είναι πλέον στο προσκήνιο. Οι διεθνείς επέστρεψαν, η αντίστροφη μέτρηση έφτασε στο τέλος της κι ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για ένα ακόμη παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων.

Οι «ασπρόμαυροι» ανυπομονούν για την επανέναρξη του μίνι πρωταθλήματος, των πλέι οφ της Super League 1 και το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία. Με ανάρτηση της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ έδειξε την ανυπομονησία που υπάρχει για τη επιστροφή στη δράση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κόκκαλης: «Μακάρι τελικός ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στο ΕCL» (vid)

Ο Πέτρος Κόκκαλης εξέφρασε την ευχή του τηλεοπτικά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο γιος του Σωκράτη Κόκκαλη, Πέτρος, ο οποίος εξελέγη ευρωβουλευτής με το ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ./Προοδευτική συμμαχία και πλέον είναι επικεφαλής του κόμματος «Κόσμος» με τηλεοπτική του συνέντευξη στο «Action 24» εξέφρασε την ευχή του ο φετινός τελικός του Εuropa Conference League, ο οποίος διεξάγεται στην «Αγιά Σοφιά» να έχει φιναλίστ τον αγαπημένο του Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ