Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ψήφος εμπιστοσύνης στον Ουάρντα

Ξεχώρισε ο Αιγύπτιος

Αγάπη Γαβριηλίδου

Ψήφος εμπιστοσύνης στον Ουάρντα

Ο Αμρ Ουάρντα ήταν αυτός που ξεχώρισε από το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο Αιγύπτιος αναδείχθηκε Protergia Fans’ Man of the Match, με το paokfc.gr να αναφέρει:

Ο Αμρ Ουάρντα αναδείχθηκε Protergia Fans’ Man of the Match του αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 7η αγωνιστική των Play Offs της Super League Interwetten 2020-21.

O ΠΑΟΚ πανηγύρισε μία ακόμα νίκη κόντρα στην ΑΕΚ, την τέταρτη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια κι έκανε αποφασιστικό βήμα για τη δεύτερη θέση.

Ο Δικέφαλος ήταν ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, θα μπορούσε να πάρει προβάδισμα από το πρώτο μέρος, αλλά τελικά μέσα σε τρία λεπτά στο ξεκίνημα της επανάληψης πήρε αέρα δύο τερμάτων και διαχειρίστηκε άψογα το παιχνίδι.Κομβικός για τον ΠΑΟΚ ήταν ο Αμρ Ουάρντα.

Ο Αιγύπτιος πέρασε στην αναμέτρηση στο ημίχρονο και κατάφερε ν’ αλλάξει τις ισορροπίες. Έδωσε την ασίστ στον Κρμέντσικ για το πρώτο γκολ, έδωσε την πάσα στον Τσέχο φορ στη φάση που κέρδισε το πέναλτι και γενικά ταλαιπώρησε πολύ την αντίπαλη άμυνα.

Στην ψηφοφορία για τον Protergia Fans’ Man of the Match o Ουάρντα συγκέντρωσε το 42% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο.Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Μάικλ Κρμέντσικ, ο οποίος έχασε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, αλλά στην επανάληψη ήταν αποτελεσματικός με ένα γκολ κι ένα κερδισμένο πέναλτι.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κεντρικό πρόσωπο ο Γιώργος Σαββίδης (pics)

Χαμόγελα ξανά για όλη την οικογένεια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μία ημέρα μετά τα γενέθλια του Ιβάν Σαββίδη, ο γιος του, Γιώργος είναι αυτός που βρίσκεται στο επίκεντρο.

Ο Γιώργος Σαββίδης γιορτάζει τα δικά του γενέθλια σήμερα και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε τις δικές της ευχές, μέσα από τα social media της, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται στον Γιώργο Σαββίδη υγεία, χαρές, ευτυχία και στιγμές μεγάλης υπερηφάνειας με τον ΠΑΟΚ!".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν αλλάζει… στέγη ο Κουλιεράκης

Σημαντική στιγμή για τον νεαρό στόπερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Διανύει μία γεμάτη σεζόν σε όλα τα επίπεδα και συνεχώς, βλέπει όλο και περισσότερα βλέμματα να στρέφονται επάνω του.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης από τη δική του μεριά, έχει στραμμένη την προσοχή του στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και την ίδια στιγμή, έδωσε τα χέρια με το μανατζερικό γραφείο που τον εκπροσωπεί, με φόντο την ανανέωση της συνεργασίας τους.

"Με μεγάλη χαρά και βαθιά αίσθηση ευθύνης, ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Έλληνα διεθνή κεντρικό αμυντικό του @paok_fc , Κωνσταντίνο Κουλιεράκη @konstantinos_koulierakis.

Ο Κωνσταντίνος δεν ξεχωρίζει μόνο για το μοναδικό του ταλέντο, αλλά για το ήθος και την προσωπικότητά του, που τον καθιστούν πραγματικό παράδειγμα προς μίμηση.

Εμείς, στην PROSPORT, είμαστε περήφανοι που θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό του, υποστηρίζοντας κάθε του βήμα και προσφέροντας τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι και ανυπομονούμε να χαράξουμε μαζί μια λαμπρή πορεία στο μέλλον", αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Prosport Ltd. (@prosport_gr)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Επιστροφές ενόψει ΠΑΟΚ

Παίρνει τις αποφάσεις του ο Φατίχ Τερίμ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Όπως ο ΠΑΟΚ, έτσι και ο Παναθηναϊκός ανεβάζει στροφές με φόντο το ντέρμπι της Κυριακής (18:00).

Πλέον, ο Φατίχ Τερίμ έχει στη διάθεσή τους και τους διεθνείς, που επέστρεψαν στην Αθήνα και ξεκίνησαν τη δουλειά.

Χθες, ακολούθησαν αποθεραπεία οι Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Ζέκα, Ακαϊντίν, ενώ οι Μάγκνουσον και Πάλμερ – Μπράουν έκαναν το δικό τους πρόγραμμα, καθώς αμφώτεροι παραμένουν στα... pits.

Σήμερα αναμένεται να μπουν στο πρόγραμμα και οι Σπόραρ, Τσέριν και Βέρμπιτς, με τον Τερίμ να καταλήγει στις τελικές του επιλογές ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ