Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρεις φάσεις, τρεις πρωταγωνιστές

Εσείς επιλέγετε ανάμεσα σε Ελ Καντουρί, Πασχαλάκη και Μπάμπα

Τρεις φάσεις, τρεις πρωταγωνιστές

Το «Play of the month» Απριλίου, έχει τρεις υποψήφιους, με την ΠΑΕ να αναφέρει σχετικά στην ιστοσελίδα της…

«Τρία ντέρμπι, τρεις νίκες, τρεις μοναδικές στιγμές έμπνευσης και ποιότητας. Δύο ασίστ και μία απόκρουση buzzer beater μπαίνουν στη μάχη για το Energoprojekt Play of the Month Απριλίου. Ελάτε να βρούμε όλοι μαζί τον τελικό νικητή.

Πρώτος υποψήφιος ο Ομάρ Ελ Καντουρί. Στο ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στον Ολυμπιακό ο El Maestro έκανε μία… μαγική ενέργεια. Πήρε τη μπάλα λίγο μετά το κέντρο και με μία απίθανη κάθετη μπαλιά διέλυσε την άμυνα του Ολυμπιακού, έβγαλε πέντε παίκτες εκτός παιχνιδιού και έδωσε την ευκαιρία στον Αντρίγια Ζίβκοβιτς να περάσει και τον αντίπαλο τερματοφύλακα και να σκοράρει.

Επόμενος στη λίστα ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Ο Goldkeeper ανέβηκε πολύ τον Απρίλιο και ήταν κομβικός στα περισσότερα παιχνίδια. Highlight του ήταν αναμφίβολα η απόκρουση που έκανε στο Κλεάνθης Βικελίδης κόντρα στον Άρη. Το παιχνίδι ήθελε δευτερόλεπτα για να λήξει, ο αντίπαλος επιθετικός βρέθηκε απέναντί του, αλλά ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου του αρνήθηκε το γκολ με μία εντυπωσιακή επέμβαση.

Τέλος στη συζήτηση μπαίνει κι ο Ράχμαν Μπάμπα. Ο Γκανέζος αριστερός μπακ στον ημιτελικό της Τούμπας κόντρα στην ΑΕΚ, με την Ένωση να έχει το προβάδισμα, βγήκε μπροστά και έκανε την ενέργεια-κλειδί για την πρόκριση. Πίεσε ψηλά, έκανε ένα κλέψιμο, κοντρόλαρε τη μπάλα και με μία εξαιρετική μπαλιά έβγαλε τον Κρμέντσικ απέναντι στον τερματοφύλακας της ΑΕΚ κι αυτός με έναν κεραυνό έγειρε την πλάστιγγα υπέρ του ΠΑΟΚ».

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Το όνειρο που τελείωσε με εφιάλτη

Ολοκληρώθηκε το ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Conference League

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ήταν λίγο δύσκολη -ίσως και ξένη- εικόνα το χθεσινό παιχνίδι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Κλαμπ Μπριζ. Ένα βασανιστικό πρώτο ημίχρονο με τον Δικέφαλο του Βορρά να βλέπει τις φιλοδοξίες του να γκρεμίζονται από το 0-2 των Βέλγων. Ένα δεύτερο ημίχρονο που ουσιαστικά περίμενε κανείς να ολοκληρωθεί. Να πάμε παρακάτω.

Ο ΠΑΟΚ οδήγησε τους φιλάθλους του σε ένα μαγικό ευρωπαϊκό ταξίδι. Από τα καλοκαιρινά προκριματικά, εκεί όπου πετούσε εκτός τη μια μετά την άλλη, Μπεϊτάρ, Χάιντουκ και Χαρτς. Στη φάση των ομίλων, τερματίζοντας πρώτος, αήττητος και με δυο νίκες κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Στους "16", με την τεράστια ανατροπή κόντρα στην Ντίναμο Ζάγκρεμπ.

Η Κλαμπ Μπριζ είναι μια πολύ ανώτερη ομάδα του ΠΑΟΚ. Το έδειξε στο σύνολο των δυο αγώνων. Αυτό, σε συνδυασμό με το γεγονός πως ο Δικέφαλος δεν κατάφερε ποτέ να βρει έστω ένα δεκάλεπτο-τέταρτο να παίξει αυτό που ξέρει, έκανε τη διαφορά στο ζευγάρι.  Η Μπριζ περνάει δίκαια στα ημιτελικά και ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του 6 τελικούς, στην προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση της Stoiximan Super League.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έτσι τελείωσε το ευρωπαϊκό ταξίδι (vid)

Όσα έγιναν στο ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στα προημιτελικά ολοκληρώθηκε το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ στο Europa Conference League.

Η Κλαμπ Μπριζ επικράτησε του Δικεφάλου με 2-0 στην Τούμπα και σε συνδυασμό με τη νίκη της με 1-0 στο Βέλγιο πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά.

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα...

https://www.youtube.com/watch?v=bztWTPyJ8H8

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναβολή στην αναβολή για το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Μετά την πρόκριση των «ερυθρολεύκων»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Άνω - κάτω το πρόγραμμα των playoffs της Stoiximan Super League μετά την ευρωπαϊκή πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Conference League.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν με την Άστον Βίλα την Μ. Πέμπτη στις 2/5.

Αυτό σημαίνει ότι η εξ αναβολής αναμέτρηση μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού που ήταν προγραμματισμένη για την Μ. Τετάρτη στις 1/5, θα αναβληθεί εκ νέου!

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με το ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στις 8/5.

Μένει λοιπόν να φανεί πώς θα σχηματιστεί το καλεντάρι, μετά και τα νέα δεδομένα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ