Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκαγκάτσης: «Ανείπωτη χαρά, περισσότερα τρόπαια τα επόμενα χρόνια!»

Έκανε λόγο για μέρα χαράς για όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ και έδωσε το σύνθημα για τη νέα σεζόν

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Γκαγκάτσης: «Ανείπωτη χαρά, περισσότερα τρόπαια τα επόμενα χρόνια!»

Για μια ημέρα χαράς για όλη την «ασπρόμαυρη» οικογένεια έκανε λόγο στις δηλώσεις του στο PAOK24, ο Μάκης Γκαγκάτσης, μετά το τέλος του παιχνιδιού στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Ολυμπιακό, που βρήκε τον ΠΑΟΚ θριαμβευτή και κυπελλούχο Ελλάδας.

«Ανείπωτη χαρά. Γιορτάζει όλος ο κόσμος, όλη η Θεσσαλονίκη, όλη η Βόρεια Ελλάδα, οι απανταχού ΠΑΟΚτσήδες σε όλο τον κόσμο. Είναι το τέταρτο κύπελλο στα τελευταία πέντε χρόνια. Θα σηκώσουμε ακόμη περισσότερα τα επόμενα χρόνια. Δεν έχω πανηγυρίσει πιο έντονα γκολ από αυτό του Κρμέντσικ σήμερα. Ίσως του Πάμπλο το 2010».

Για την επόμενη ημέρα του ΠΑΟΚ και αν θα είναι καλύτερη:

«Δεν το συζητώ, είναι αυτονόητο. Ένα τρόπαιο δίνει ακόμα μεγαλύτερη ψυχολογία, ειδικότερα όταν έρχεται με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και μάλιστα με αυτό τον τρόπο».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Δ.Ε.Α.Β. καλεί τον ΠΑΟΚ!

Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στη Λαμία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Κλήση σε ακρόαση από τη Διαρκή Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας, δέχθηκε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με αφορμή την πρόσφατη παρουσία των φίλων της ομάδας στο ΔΑΚ Λαμίας. Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί τη Μ. Τετάρτη, με την ανακοίνωση της ΔΕΑΒ να αναφέρει:

«Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) ανακοινώνει:

Καλείται σε ακρόαση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τη Μ. Τετάρτη 1/5/2024, προκειμένου να εκφράσει τις απόψεις της αναφορικά με φαινόμενα βίας που σχετίζονται με τον αθλητισμό και φέρονται ότι έλαβαν χώρα από φιλάθλους της, βάσει Εκθέσεως της Αστυνομικής Αρχής, με πρόκληση σοβαρών ζημιών – καταστροφών εντός της αθλητικής εγκατάστασης του γηπέδου «ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ», κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη της αθλητικής συνάντησης ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ – ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις 24/4/2024 για τα Playoffs του πρωταθλήματος της Super League 1 2023-2024.

Εφαρμογή του άρθρου 9 του ν.5085/2024».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τιμωρία δύο αγωνιστικών στον Κούγια

Για όσα δήλωσε μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό όργανο της Stoiximan Super League, επέβαλλε ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για δύο αγωνιστικές, στον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξη Κούγια, για όσα είπε μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και αφορούσαν το παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΚ.

Για τον ίδιο αγώνα, επιβλήθηκε ποινή ύψους 2.000 ευρώ στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενώ στον Παναθηναϊκό επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 3.500 ευρώ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξανά εκτός ο Μουκουντί στην ΑΕΚ

Ο 26χρονος στόπερ δε συμμετείχε ούτε στη σημερινή προπόνηση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Χωρίς τον Αρόλντ Μουκουντί, καταστρώνει τα πλάνα του ο Ματίας Αλμέιδα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στην Τούμπα, με τον Καμερουνέζο αμυντικό, να μένει και σήμερα εκτός ομαδικού προγράμματος, λόγω μυϊκού τραυματισμού.

Ο Μουκουντί όλα δείχνουν ότι δεν υπολογίζεται ενόψει Τούμπας, με τον Κάλενς να αναμένεται να παραμείνει ο παρτενέρ του Βίντα, όπως συνέβη και την Τετάρτη, κόντρα στον Παναθηναϊκό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ