Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λαμία – ΠΑΟΚ (Κ19) Live!

Παρακολουθήστε “ζωντανά” από το PAOK24 την προσπάθεια των παικτών του Στέλιου Μαλεζά να κάνουν ένα ακόμα βήμα προς τον τίτλο!

Στέργιος Αναστασιάδης

Λαμία – ΠΑΟΚ (Κ19) Live!

Τέλος του αγώνα! Ο ΠΑΟΚ κερδίζει με 5-0 τη Λαμία και κάνει ένα ακόμα βήμα προς τον τίτλο, από τη στιγμή που το παιχνίδι στην Πυλαία μεταξύ Άρη και Ολυμπιακού δεν ανέδειξε νικητή!

90΄ Το πάρτι συνεχίζεται: Και πέμπτο γκολ ο Δικέφαλος, με τον Σπυράκο να πετυχαίνει το δεύτερο τέρμα του!

86΄ Τέταρτο γκολ για τον ΠΑΟΚ! Σκόρερ με κεφαλιά ο Σπυράκος, λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι, ύστερα από διπλή προσπάθεια του Γκορτεζιάνι!

* Ισοφαρίζει ο Ολυμπιακός τον Άρη στην Πυλαία (1-1), στο 87ο λεπτό

78΄ Ολοκληρώνει τις αλλαγές του ο Στέλιος Μαλεζάς, περνώντας στον αγωνιστικό χώρο τους Σπυράκο και Κουλούρη στις θέσεις των Κούτσια και Γιαξή.

76΄ Εντυπωσιακή επέμβαση του τερματοφύλακα της Λαμίας σε κεφαλιά του Κούτσια, στερεί από τον 17χρονο επιθετικό το χατ τρικ!

70΄ Άλλες δύο αλλαγές για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Εντός αγωνιστικού χώρου οι Τσίκος και Σμυρλής, εκτός οι Αβεντισιάν και Γρόσδης.

* Στην Πυλαία ο Άρης εξακολουθεί να προηγείται με 1-0 του Ολυμπιακού, με το παιχνίδι να βρίσκεται στο 71ο λεπτό.

67΄ 3-0 Ο ΠΑΟΚ! Σκόρερ και πάλι ο Κούτσιας, έπειτα από σουτ του Καραμπέρη που κόντραρε σε αντίπαλο. Δύο γκολ και μία ασίστ μέχρι τώρα για τον 17χρονο επιθετικό του Δικεφάλου! 

64΄ Πρώτη διορθωτική κίνηση από τον Στέλιο Μαλεζά, στη θέση του Κουτεντάκη ο Καραμπέρης.

62΄ Δεύτερη κίτρινη κάρτα για ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων.

62΄ Ευκαιρία για τη Λαμία, η πρώτη στο παιχνίδι, όμως η κεφαλιά του Σέντη πέρασε άουτ.

61΄ Ο Γκορτεζιάνι στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα ωστόσο το γκολ ακυρώνεται με υπόδειξη οφσάιντ.

52΄ Δεύτερο δοκάρι για τον ΠΑΟΚ, εκ νέου οριζόντιο, ύστερα από δυνατό σουτ του Κούτσια και επέμβαση του τερματοφύλακα της Λαμίας.

46΄ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! Σκόρερ ο Κουτεντάκης με δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, ύστερα από γύρισμα του Κούτσια! 

46΄ Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο…

* Ημίχρονο και στο Άρης – Ολυμπιακός στην Πυλαία, οι γηπεδούχοι προηγούνται με 1-0 από το 16΄

45΄ Τέλος πρώτου ημιχρόνου στο ΔΑΚ Λαμίας, ο ΠΑΟΚ προηγείται με 1-0 χάρη στο γκολ του Κούτσια στο 27ο λεπτό και κάλλιστα θα μπορούσε να έχει πετύχει δύο τουλάχιστον τέρματα ακόμα.

44΄ Πιέζει ο ΠΑΟΚ για ένα δεύτερο γκολ, νέο σουτ με καλές προϋποθέσεις, αυτή τη φορά από τον Γκορτεζιάνι, η μπάλα φεύγει εκ νέου άουτ.

42΄ Σουτ του Κουτεντάκη από πολύ πλεονεκτική θέση ύστερα από γύρισμα του Κούτσια, η μπάλα φεύγει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της Λαμίας.

39΄ Πρώτη κάρτα και για ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, την αντικρίζει ο Αβέντις Αβεντισιάν.

35΄ Σουτ του Γκορτεζιάνι, απομακρύνουν οι παίκτες των γηπεδούχων.

33΄ Πρώτη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι, τη δέχεται ποδοσφαιριστής της Λαμίας.

27΄ ΓΚΟΛ Ο ΠΑΟΚ! Σκόρερ ο Κούτσιας, μετά από βαθιά μπαλιά του Γιαξή!

24΄ Ο αγώνας ξεκινάει ξανά, στο 0-0 Λαμία και ΠΑΟΚ με τους “ασπρόμαυρους” να έχουν περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια τους.

22΄ Αρκετά υψηλή η θερμοκρασία, το παιχνίδι σταματάει προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να πιουν νερό.

17΄ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, με τον Κούτσια να μπαίνει απειλητικά μέσα στη μεγάλη περιοχή της Λαμίας και αμυντικό των γηπεδούχων να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι, στην προσπάθειά του να ανακόψει τον φορ του ΠΑΟΚ.

16΄ Καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ, ο Γκορτεζιάνι δεν προλαβαίνει να κάνει την κεφαλιά σε σέντρα του Τσοπούρογλου.

* 1-0 ο Άρης τον Ολυμπιακό στο 16ο λεπτό…

8΄ Ο Κούτσιας βγαίνει σε πλεονεκτική θέση από μπαλιά του Κουλιεράκη, όμως υποδεικνύεται σε θέση οφσάιντ.

6΄Χωρίς κάποια ιδιαίτερη φάση μπροστά στις δύο εστίες οι πρώτες προσπάθειες των δύο ομάδων.

* Σέντρα και στο παιχνίδι μεταξύ Άρη και Ολυμπιακού στην Πυλαία

*Ξεκίνησε το παιχνίδι…

Η αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Μπαλωμένος, Τασιούρας, Αβεντισιάν, Κουλιεράκης, Μανωλιούδης, Γιαξής, Τσοπούρογλου, Κουτεντάκης, Γκορτεζιάνι, Γρόσδης, Κούτσιας.

Στον πάγκο του Δικεφάλου βρίσκονται οι Μοναστηρλής, Καραμπέρης, Δαρέλας, Τσίκος, Σμυρλής, Κάνι, Σπυράκος,  Πιπιλιάρης και Κουλούρης.

Την αντίστοιχη ομάδα της Λαμίας αντιμετωπίζει σήμερα η Κ19 του ΠΑΟΚ, στο ΔΑΚ Λαμίας “Αθανάσιος Διάκος”, τέσσερις “στροφές” πριν το τέλος του πρωταθλήματος!

Ο Δικέφαλος βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 25 βαθμούς σε 9 αγώνες, ενώ ο Ολυμπιακός στη 2η με 24 βαθμούς σε 9 αγώνες, με τις δύο ομάδες να έχουν ήδη λύσει τις διαφορές τους πριν το lockdown, με τους “ασπρόμαυρους” να κερδίζουν με 1-0 χάρη σε γκολ του Παναγιώτου.

Δείτε το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού μέχρι το φινάλε, πατώντας ΕΔΩ

Από την πλευρά της, η Λαμία βρίσκεται στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 10 βαθμούς σε 9 αγώνες.

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Λουκάς Αλαφογιάννης της ΕΠΣ Βοιωτίας, βοηθοί του οι Νικόλαος Σοφός και Χρήστος Βασιλείου του ίδιου συνδέσμου, ενώ παρατηρητής έχει οριστεί ο Σπύρος Πουγκακιώτης της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έκονγκ: «Ονειρευόμουν να είμαι επιθετικός»

Ο Νιγηριανός μίλησε για το πώς ξεκίνησε ως φορ αλλά κατέληξε στόπερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για το γεγονός ότι ξεκίνησε να αγωνίζεται ως επιθετικός, αλλά κατέληξε κεντρικός αμυντικός μίλησε σε συνέντευξή του ο Γουίλιαμ Τροστ - Έκονγκ.

Ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Όταν ήμουν μικρός έπαιζα πάντα επιθετικός, εκεί με τοποθετούσαν. Μου άρεσε να σκοράρω είναι κάτι ιδιαίτερο το να σκοράρεις γκολ και τα συναισθήματα που σου προκαλεί.

Ονειρευόμουν να είμαι επιθετικός. Όταν μεγάλωσα λόγω της δύναμης και του όγκου μου άρχισα να γίνομαι αμυντικός, αλλά νομίζω πως επειδή ξέρω πως σκέφτονται οι επιθετικοί αυτό μου δίνει ένα πλεονέκτημα.

Σκέφτομαι πάντα τι έκανα εγώ όταν ήμουν φορ. Είχα τρομερά είδωλα όπως ο Στίβεν Κέσι και ο Γιόσεφ Γιόμπο και αυτοί με έκαναν να γίνω στόπερ»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη Θεσσαλονίκη για Έκονγκ ο Γκίσο

Μια ξεχωριστή επίσκεψη για τον αμυντικό του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο πρόεδρος Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Νιγηρίας, Ιμπραϊμ Μούσα Γκίσο για να συναντηθεί με τον Γουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ.

Αντικείμενα της συζήτησης που είχαν, ήταν τόσο οι αγώνες με Νότια Αφρική και Δημοκρατία του Μπενίν, όσο και οι τραυματισμοί των Σιμόν και Σανούσι που φαντάζει αδύνατο να επανέλθουν σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς πριν τα Προκριματικά Κυπέλλου FIFA.

Όσον αφορά τον Έκονγκ, ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ δηλώνει αισιόδοξος ότι σύντομα θα επιστρέψει και θα είναι σε θέση να βοηθήσει την πατρίδα του.

«Έκανα την πρώτη μου προπόνηση στο γρασίδι με την μπάλα και είναι θέμα ημερών να επανέλθω στην ομάδα» είχε δηλώσει προ ολίγων ημερών, προσθέτοντας:

«Πλέον όλη μου η προσοχή είναι στο να επιστρέψω καλύτερος από ποτέ άλλοτε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Δεν είναι ώρα για λόγια και αναλύσεις…»

Το μήνυμα του ΠΑΟΚ ενόψει συνέχειας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Είναι ώρα για έργα, είναι ώρα για αντίδραση.

Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουν από πλευράς ΠΑΟΚ ενόψει της συνέχειας των playoffs της Stoiximan Super League.

Οι «ασπρόμαυροι» μετά την γκέλα στη Λαμία καλούνται να δώσουν απαντήσεις αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Το μήνυμα που στέλνει ο ΠΑΟΚ μέσω του σημερινού training report:

«Δεν είναι ώρα για λόγια κι αναλύσεις. Είναι ώρα για έργα. Ώρα για αντίδραση στον αγωνιστικό χώρο κι άπαντες στο αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου το γνωρίζουν.

Η ισοπαλία στη Λαμία έχεις φέρει την ομάδα σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, αλλά όλοι είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι το φινάλε».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ