Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κρέσπο: Αποθέωση κι αναγνώριση από τους Ισπανούς

Σπουδαία στιγμή για τον στόπερ του ΠΑΟΚ, που τραβάει επάνω του τα βλέμματα

Αγάπη Γαβριηλίδου

Κρέσπο: Αποθέωση κι αναγνώριση από τους Ισπανούς

Μία σημαντική στιγμή για τον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο! Ο Ισπανός αμυντικός του ΠΑΟΚ, απολαμβάνει τις διακοπές του στην πατρίδα του και χθες, βρέθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης Lora del Río, όπου πραγματοποιήθηκε τελετή υποδοχής και βράβευσής του.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό στη διάρκεια της συγκεκριμένης τελετής, οι άνθρωποι της ομάδας της πόλης πρότειναν να δοθεί το όνομά του στο νέο γήπεδο, με τον ίδιο να την αποδέχεται με μεγάλη χαρά.

“Αισθάνομαι περήφανος για αυτή τη τιμή. Θέλω να ξέρετε πως σε όποιο μέρος και αν πήγα για να παίξω ποδόσφαιρο, πάντα μιλούσα για τον τόπο καταγωγής μου”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κρέσπο, με τους Ισπανούς να κάνουν λόγο για μία σπουδαία προσωπικότητα που αποτελεί σύμβολο για την πόλη.

Πρόκειται για μία κωμόπολη, που βρίσκεται στην επαρχία της Σεβίλλης στην Ανδαλουσία και μετράει περίπου 19.077 κατοίκους, με τον Κρέσπο να αποτελεί κεντρικό πρόσωπο τις τελευταίες ώρες και να απολαμβάνει την στήριξη των κατοίκων της Lora del Río.

Η οικογένεια Κρέσπο έδωσε σύσσωμη το παρών στην τελετή και πλέον αυτό που περιμένουν όλοι, είναι η στιγμή που θα πάρει το όνομά του το νέο γήπεδο της τοπικής ομάδας.

Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κρέσπο αποτελεί αντικείμενο συζήτησης στην Ισπανία, καθώς με αφορμή την κατάκτηση του Κυπέλλου στο φινάλε της σεζόν, οι συμπατριώτες του φιλοξένησαν αρκετά αφιερώματα γύρω από την παρουσία του στον ΠΑΟΚ και στάθηκαν ιδιαίτερα στο γεγονός ότι μαζί με τον Φερνάντο Βαρέλα, πέρασαν στην ιστορία σαν οι δύο παίκτες που έχουν κατακτήσει τα περισσότερα τρόπαια, φορώντας τα “ασπρόμαυρα”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην αφετηρία για Τούμπα με ένα πρόβλημα

Ξεκίνησε την προετοιμασία της και η ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Όπως και ο ΠΑΟΚ, έτσι και η ΑΕΚ έπιασε δουλειά για τη μάχη των Δικεφάλων το βράδυ της Κυριακής στις 19:30 στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα χωρίστηκαν σε δύο κατηγορίες, καθώς όσοι έπαιξαν με το τριφύλλι έκαναν αποφόρτιση και οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Μοναδικός απών ο Αρόλντ Μουκουντί που συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα, ο οποίος είναι το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Αργεντινός κόουτς της Ένωσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έπιασε δουλειά για ΑΕΚ

Αφήνει πίσω του το ματς με την Λαμία ο ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Αφήνοντας πίσω του την γκέλα που τον πληγώνει βαθμολογικά κόντρα στη Λαμία, ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία για του για το κομβικό εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ το βράδυ της Κυριακής στις 19:30 στην Τούμπα.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11αδα κόντρα στη Λαμία, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, την πισίνα και το γυμναστήριο.

Οι υπόλοιποι δούλεψαν στο γήπεδο στο τακτικό κομμάτι, ενώ διεξήχθη κι οικογενειακό δίτερμα.

Ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και θεραπεία.

Την Παρασκευή (26.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Τι δουλειά είχε ο Καρυπίδης να τηλεφωνήσει σε ποδοσφαιριστή μας;»

Νέα ανακοίνωση Βόλου κατά Άρη και Καρυπίδη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Συνέχεια στην κόντρα μεταξύ Βόλου - Άρη και Αχ. Μπέου και Θ. Καρυπίδη με την ομάδα της Μαγνησίας να απαντά στη διαρροή των «κιτρίνων».

Αρχικά, ο Βόλος με ανακοίνωσή του κατήγγειλε ότι ο Θόδωρος Καρυπίδης επικοινώνησε με τον Φακούντο Μπερτόγλιο και όπως ισχυρίστηκε σχετικά «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους. Οχι μόνο σε εμάς αλλά και σε όλη την φίλαθλη Ελλάδα», έδωσε η ομάδα της Μαγνησίας, λίγο μετά την «απάντηση» των «κίτρινων».

Ο Άρης με διαρροή έριξε το μπαλάκι στον Βόλο και τον Αχ, Μπέο, ο οποίος όμως επανήλθε με νέα ανακοίνωση:

«Τι να απαντήσεις σε ανθρώπους που δεν έχουν το θάρρος να απαντήσουν επίσημα και περιορίζονται σε διαρροές, κύκλους και τετράγωνα. Αλλά αλήθεια τι θα μπορούσανε να πούνε για το συγκεκριμένο θέμα. Ας εξηγήσουν στους ίδιους τους τους εαυτούς πρώτα και εν συνεχεία σε όλη τη φίλαθλη Ελλάδα, τι δουλειά είχε ο Καρυπίδης και ο κάθε Καρυπίδης να τηλεφωνήσει σε ποδοσφαιριστή μας αλλά και να ενημερώσουν και τι ακριβώς συζήτησαν.

Σε ότι αφορά το τι ακριβώς ειπώθηκε μεταξύ του Δημάρχου Βόλου και του Καρυπίδη στη συνάντηση που είχαν, καλύτερα να ρωτήσετε τον ίδιο τον Καρυπίδη. Σε κάθε περίπτωση, ο Δήμαρχος Βόλου, συζήτησε για την ομάδα του και όχι για κάποια άλλη ομάδα.

Ως εδώ. Δεν πρόκειται να δώσουμε άλλη συνέχεια στο συγκεκριμένο θέμα, αλλά να είστε σίγουροι ότι πολύ σύντομα θα μιλήσουμε εφ’ όλης της ύλης».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ