Connect with us

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Σκληρό πόκερ

Τι συμβαίνει τις τελευταίες εβδομάδες μεταξύ Ντεϊόλα – Κάλιαρι

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Σκληρό πόκερ

Το όνομα του Αλεσάντρο Ντεϊόλα έχει έρθει εδώ και λίγες ώρες στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο να ενδιαφέρεται για την περίπτωση του 26χρονου μέσου της Κάλιαρι και τους Ιταλούς να κάνουν λόγο για τριετές συμβόλαιο των ασπρόμαυρων στον παίκτη.

Το θέμα σχετικά με το μέλλον του Ντεϊόλα στην Κάλιαρι έχει ανοίξει εδώ και περίπου έναν μήνα, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, με τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές να θυμίζουν παρτίδα πόκερ.

Ο Ντεϊόλα είναι ένας παίκτης που προέρχεται από τις ακαδημίες της Κάλιαρι, αλλά έχει δοθεί τέσσερις φορές δανεικός σε ιταλικές ομάδες (Σπέτσια -δύο φορές-, Πάρμα, Λέτσε) και μάλιστα υπήρξε και συμπαίκτης με τον Εβγκέν Σάκχοφ.

Η περασμένη σεζόν βρήκε στο ξεκίνημα της τον 26χρονο μέσο στην Σπέτσια, όμως οι άνθρωποι της Κάλιαρι επέλεξαν τον Γενάρη να τερματίσουν τον δανεισμό του, προκειμένου να επιστρέψει και πάλι στο δυναμικό της ομάδας.

Μάλιστα με τις εμφανίσεις του ήταν εκ των πρωταγωνιστών της Κάλιαρι που κατάφερε να πάρει 13 βαθμούς σε πέντε παιχνίδια και να φύγει από την επικίνδυνη ζώνη.

Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης χαρακτήριζαν τον Ντεϊόλα ως τον «απροσδόκητο πρωταγωνιστή του φινάλε του πρωταθλήματος» και άνοιξαν την κουβέντα σχετικά με το μέλλον του στην Κάλιαρι, μιας και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το 2022.

Οι αρχικές αναφορές έκαναν λόγο ότι οι δύο πλευρές ήταν κοντά στο να συμφωνήσουν για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους, όμως ξαφνικά το κλίμα άλλαξε.

Η Κάλιαρι κατέθεσε πρόταση στον 26χρονο μέσο η οποία όμως δεν έγινε αποδεκτή με αποτέλεσμα το μέλλον του στην ομάδα να είναι στον «αέρα».

Μάλιστα, οι Ιταλοί σημείωναν τις προηγούμενες ημέρες ότι η Φράιμπουργκ ενδιαφέρθηκε για την περίπτωση του Ντεϊόλα, χωρίς όμως να υπάρχει κάτι παραπάνω.

Τα τελευταία 24ωρα τα δημοσιεύματα από την γειτονική χώρα μιλούσαν για μεγάλο χάσμα μεταξύ στο τι προσφέρει η Κάλιαρι και στο τι ζητάει ο παίκτης, με αποτέλεσμα να μην αποκλείεται το ενδεχόμενο διαζυγίου.

Μέσα σε αυτό το κλίμα, οι Ιταλοί υπογραμμίζουν, ότι η Κάλιαρι καλείται να αποφασίσει εάν θα τον πουλήσει, εάν θα είναι μέρος κάποιας ανταλλαγής ή εάν τελικά θα κρατήσει τον παίκτη γνωρίζοντας όμως ότι του χρόνου το συμβόλαιο του λήγει.

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

«Η Μπρέντφορντ θέλει τον Μπάμπα»

Δημοσίευμα στην Αγγλία κάνει λόγο για ενδιαφέρον για τον μπακ του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Την περίπτωση του Μπάμπα Ράχμαν για το αριστερό άκρο της άμυνας της, φέρεται να τσεκάρει η Μπρέντφορντ, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «West London News».

«Η Μπρέντφορντ έστειλε σκάουτ για να παρακολουθήσει τον Μπάμπα Ραχμάν, ο οποίος πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν με τον ΠΑΟΚ, θέλοντας να εξασφαλίσει την υπογραφή του έναντι 5.800.000 ευρώ. Οι «μέλισσες» δεν έχουν στην διάθεσή τους το βασικό αριστερό μπακ, Ρίκο Χένρι, ο οποίος πρόκειται να χάσει ολόκληρη τη σεζόν και την έναρξη της επόμενης σεζόν. Θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν μόνο μία ανανέωση δανεισμού με την Τότεναμ για τον Σέρχιο Ρεγκιλόν, με τον Ισπανό αμυντικό να αναμένεται να επιστρέψει το καλοκαίρι στην Τότεναμ..

Η απουσία ανταγωνισμού στους μπακ έχει πλήξει τη Μπρέντφορντ και τώρα έχει εντοπίσει τον πρώην αριστερό μπακ της Τσέλσι, Μπάμπα, ο οποίος διαπρέπει τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα ως βασικός. Ο Ραχμάν επέστρεψε στον ΠΑΟΚ ως ελεύθερος μετά την αποχώρησή του από την Τσέλσι, αλλά η επιστροφή στην Πρέμιερ Λιγκ θα μπορούσε να βρεθεί ξανά στο προσκήνιο για εκείνον.

Η Μπρέντφορντ παλεύει για την επιβίωση στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά ο Τόμας Φρανκ πάντα έβγαζε λαγούς από το καπέλο του και το ενδιαφέρον του για τον Γκανέζο αμυντικό θα μπορούσε να είναι το μεγάλο του σχέδιο για να ενισχύσει την ομάδα του. Ο Μπάμπα Ραχμάν βρήκε ξανά την φόρμα του μετά την ένταξή του στον ελληνικό κολοσσό, στον ΠΑΟΚ, το περασμένο καλοκαίρι. Βοήθησε την ομάδα στην καλύτερη εκστρατεία της στην Ευρώπη. Ο 29χρονος απέρριψε την ευκαιρία να υπογράψει με τη Νόριτς και τη Γουότφορντ το καλοκαίρι και αντ' αυτού επέλεξε την Ελλάδα. Αυτή η απόφαση έδωσε μια νέα πνοή στην καριέρα του» αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

«Έρχεται στη Λισσαβόνα ο ΠΑΟΚ για Μεϊτέ»

Δημοσίευμα της «Record» αναφέρεται στο ενδιαφέρον για την αγορά του Γάλλου μέσου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στον ΠΑΟΚ έχουν μείνει ικανοποιημένοι από την παρουσία του Σουαλιό Μεϊτέ τη φετινή σεζόν, με το Γάλλο μέσο να έχει έρθει με τη μορφή δανεισμού από τη Μπενφίκα για ένα χρόνο.

Η ρήτρα αγοράς που μπήκε τότε, ήταν στα 4 εκατομμύρια ευρώ και όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η πορτογαλική εφημερίδα «Record» στην ηλεκτρονική της έκδοση… «Ο ΠΑΟΚ στη Λισσαβόνα για τον Μεϊτέ. Οι Έλληνες προσπαθούν για το μέσο. Ο ΠΑΟΚ θα στείλει εκπροσώπους του στη Λισσαβόνα μέσα στις επόμενες ημέρες, για να διαπραγματευτεί τη μόνιμη μεταγραφή του Σουαλιό Μέϊτέ».

Ο συντάκτης αναφέρει ότι η ρήτρα που μπήκε το περασμένο καλοκαίρι ήταν στα 4 εκατομμύρια ευρώ και σημειώνει ότι ο «ελληνικός σύλλογος ελπίζει να πάρει τον παίκτη με λιγότερα».

Επίσης στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι «δεν υπάρχει αμφιβολία πως στον ΠΑΟΚ είναι ικανοποιημένοι με τον Μεϊτέ» και καταλήγει με τα φετινά του επιτεύγματα, με 32 συμμετοχές, 1 γκολ και 2 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Το «αντίο» του Γκορντεζιάνι στον ΠΑΟΚ (pic)

Τι ανέφερε στο μήνυμα του μετά τη μεταγραφή του στη Ντιναμό Τιφλίδας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Βασίλης Γκορντεζιάνι θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ντιναμό Τιφλίδας, με την ομάδα να ανακοινώνει επίσημα την απόκτηση του ΠΑΟΚ χθες.

Ο 22χρονος επιθετικός, είπε το δικό του «αντίο» στον ΠΑΟΚ, γράφοντας στο μήνυμα του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ