Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η μάχη για τον «διάδοχο» του Μίσιτς

Η κόντρα για το βραβείο του MVP

Αντώνης Τσακαλέας

Η μάχη για τον «διάδοχο» του Μίσιτς

Ήταν η πρώτη σεζόν στην ιστορία που ολοκληρώθηκε χωρίς την παρουσία κόσμου. Εξ ορισμού για μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, το… έργο θα ήταν δύσκολο. Επίσης, εξ ορισμού, όμως, μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ είναι μαθημένη στα δύσκολα ή ενδεχομένως της αρέσουν κιόλας. Τώρα που φτάσαμε στο τέλος της διαδρομής είναι η ώρα να τηρήσουμε την παράδοση. Είναι η δική σας στιγμή. Εκείνη που ψηφίζετε τον κορυφαίο. Ψάχνουμε τον νέο κάτοχο του βραβείου «Πλάτων Φορόπουλος» για τον BOX MVP της σεζόν 2020-21. Σ’ αυτή την, οριακά ατελείωτη, σεζόν ο ΠΑΟΚ έφτασε πιο κοντά από ποτέ στην είσοδό του στους ομίλους του Champions League, έχασε την πρόκριση στα νοκ άουτ του Europa League στις λεπτομέρειες, έμεινε πίσω νωρίς στο πρωτάθλημα, αλλά στο φινάλε κατάφερε να πάρει τη δεύτερη θέση, ενώ επέστρεψε στους τίτλους με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, επικρατώντας του Ολυμπιακού με 2-1 στο ΟΑΚΑ.

Οι πρωταγωνιστές ήταν πολλοί. Νέοι, απροσδόκητοι ή και συνήθεις ύποπτοι. Ανάλογα το κομμάτι της σεζόν. Ήρθε η ώρα όμως να επιλέξουμε τον κορυφαίο όλων. Το paokfc.gr και το PAOK FC Official App διοργανώνουν για όγδοη σερί σεζόν την μεγάλη ψηφοφορία για την ανάδειξη του BOX MVP της αγωνιστικής περιόδου που έκλεισε. Ποιος θα είναι ο επόμενος κάτοχος του βραβείου «Πλάτων Φορόπουλος»;.

Την αρχή, τη σεζόν 2013-14 έκανε ο Λίνο, που στο φινάλε της καριέρας του έδειξε ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. Την δεύτερη ο Εργκούς Κάτσε, από τους ελάχιστους που κατάφερε διακριθεί σε μία άσχημη σεζόν. Την τρίτη ο Γιώργος Τζαβέλλας, ίσως στην κορυφαία σεζόν της καριέρας του. Στη συνέχεια ο Παναγιώτης Γλύκος, ο οποίος κατέβασε ρολά και ήταν από τους κορυφαίους στον δρόμο της ομάδας για την επιστροφή στους τίτλους και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας 2016-17. Και μετά γύρισε ο Βιεϊρίνια . Οπότε τη σεζόν 2017-18 και 2018-19 το βραβείο κατέληξε στην προσωπική του τροπαιοθήκη ως μια αναγνώριση για την συμβολή του στην απόλυτη κυριαρχία του ΠΑΟΚ εκείνη τη διετία. Την περασμένη σεζόν, ο Γιόσιπ Μίσιτς ήταν εξαιρετικός και κέρδισε την προτίμηση του κοινού. Πάμε, λοιπόν, να δούμε ποιος θα είναι ο επόμενος. Χρήστος Τζόλης και Αντρίγια Ζίβκοβιτς είναι οι δυο που έχουν ξεχωρίσει και το διεκδικούνΨηφίστε μέσω paokfc.gr και PAOK FC Official App αυτόν που θεωρείτε ως τον BOX MVP της σεζόν 2020-21.

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Το όνειρο που τελείωσε με εφιάλτη

Ολοκληρώθηκε το ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Conference League

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ήταν λίγο δύσκολη -ίσως και ξένη- εικόνα το χθεσινό παιχνίδι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Κλαμπ Μπριζ. Ένα βασανιστικό πρώτο ημίχρονο με τον Δικέφαλο του Βορρά να βλέπει τις φιλοδοξίες του να γκρεμίζονται από το 0-2 των Βέλγων. Ένα δεύτερο ημίχρονο που ουσιαστικά περίμενε κανείς να ολοκληρωθεί. Να πάμε παρακάτω.

Ο ΠΑΟΚ οδήγησε τους φιλάθλους του σε ένα μαγικό ευρωπαϊκό ταξίδι. Από τα καλοκαιρινά προκριματικά, εκεί όπου πετούσε εκτός τη μια μετά την άλλη, Μπεϊτάρ, Χάιντουκ και Χαρτς. Στη φάση των ομίλων, τερματίζοντας πρώτος, αήττητος και με δυο νίκες κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Στους "16", με την τεράστια ανατροπή κόντρα στην Ντίναμο Ζάγκρεμπ.

Η Κλαμπ Μπριζ είναι μια πολύ ανώτερη ομάδα του ΠΑΟΚ. Το έδειξε στο σύνολο των δυο αγώνων. Αυτό, σε συνδυασμό με το γεγονός πως ο Δικέφαλος δεν κατάφερε ποτέ να βρει έστω ένα δεκάλεπτο-τέταρτο να παίξει αυτό που ξέρει, έκανε τη διαφορά στο ζευγάρι.  Η Μπριζ περνάει δίκαια στα ημιτελικά και ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του 6 τελικούς, στην προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση της Stoiximan Super League.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έτσι τελείωσε το ευρωπαϊκό ταξίδι (vid)

Όσα έγιναν στο ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στα προημιτελικά ολοκληρώθηκε το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ στο Europa Conference League.

Η Κλαμπ Μπριζ επικράτησε του Δικεφάλου με 2-0 στην Τούμπα και σε συνδυασμό με τη νίκη της με 1-0 στο Βέλγιο πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά.

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα...

https://www.youtube.com/watch?v=bztWTPyJ8H8

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναβολή στην αναβολή για το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Μετά την πρόκριση των «ερυθρολεύκων»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Άνω - κάτω το πρόγραμμα των playoffs της Stoiximan Super League μετά την ευρωπαϊκή πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Conference League.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν με την Άστον Βίλα την Μ. Πέμπτη στις 2/5.

Αυτό σημαίνει ότι η εξ αναβολής αναμέτρηση μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού που ήταν προγραμματισμένη για την Μ. Τετάρτη στις 1/5, θα αναβληθεί εκ νέου!

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με το ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στις 8/5.

Μένει λοιπόν να φανεί πώς θα σχηματιστεί το καλεντάρι, μετά και τα νέα δεδομένα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ