ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Πήρε Φερνάντες ο Βόλος
Ενισχύεται ο Βόλος

Την απόκτηση του Πάολο Φερνάντες ανακοίνωσε σήμερα ο Βόλος.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 22χρονου Ισπανού μέσου Πάολο Φερνάντες.
Ο Φερνάντες αγωνιζόταν στην ισπανική Καστεγιόν όπου είχε δέκα συμμετοχές, ενώ στο παρελθόν είχε φορέσει τη φανέλα των Μάντσεστερ Σίτι, Μπρέντα και Περούτζια.
Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει τον Πάολο Φερνάντες στην οικογένεια της

Η Μάντσεστερ Σίτι ολοκλήρωσε την απόκτηση του Ισπανού αριστερού μπακ, Σέρχιο Γκόμεθ, από την Άντερλεχτ, όπως ανακοίνωσε σήμερα (16/8) η πρωταθλήτρια της Premier League.
Ο 21χρονος, ο οποίος αποτελεί «προϊόν» της «Μασία», έπαιξε υπό τον πρώην αρχηγό της Σίτι, Βενσάν Κομπανί, στην Άντερλεχτ την περασμένη σεζόν.
Ένας επιθετικός μπακ, ο Γκόμεθ είναι πιθανό να είναι ο αναπληρωματικός του Ζοάο Κανσέλο, αντικαθιστώντας τον Ουκρανό Ολεξάντρ Ζιντσένκο που μετακόμισε στην Άρσεναλ τον περασμένο μήνα.
Ο Γκόμεθ αποτελεί την τέταρτη εφετινή προσθήκη της Σίτι κατά τη διάρκεια της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου, μετά την άφιξη του Νορβηγού επιθετικού, Έρλινγκ Χάαλαντ, του Άγγλου μέσου, Κάλβιν Φίλιπς, και του Γερμανού τερματοφύλακα Στέφαν Ορτέγκα.

Ο Χάρης Χαρίσης μετακόμισε στο πρωτάθλημα Τουρκίας, με τον Ατρόμητο να τον παραχωρεί στη Σιβασπόρ.
Ο 27χρονος Έλληνας μέσος, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο, ενώ η μεταγραφή του στοίχισε 500.000 Ευρώ. Ο Ατρόμητος κράτησε και ένα ποσοστό μεταπώλησης ύψους 15%.
Ο Χαρίσης έμεινε τρία χρόνια στον Ατρόμητο, στον οποίο βρέθηκε το καλοκαίρι του 2019, με μεταγραφή από τον ΠΑΟΚ. Στον Ατρόμητο ο Χαρίσης μέτρησε 84 συμμετοχές με ένα γκολ και τρεις ασίστ.
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Προφορική συμφωνία με Μπερνάρ
Κοντά στην απόκτηση του Βραζιλιάνου οι «πράσινοι»

Αρνητική ήταν η απάντηση του Παναθηναϊκού στην προσέγγιση που δέχθηκε το Σάββατο (14/8) από την ιταλική Βερόνα, για την πώληση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου, αντί 3 εκατ. ευρώ. Οι «πράσινοι» ξεκαθάρισαν εξαρχής προς τη διοίκηση του ιταλικού συλλόγου πως δεν προτίθενται να πουλήσουν σε αυτούς τους αριθμούς έναν από τους πλέον υποσχόμενους παίκτες της ομάδας, στον οποίο θέλουν να επενδύσουν ακόμη περισσότερο τα επόμενα χρόνια.
Για να μπει ο Παναθηναϊκός σε διαδικασία οποιασδήποτε συζήτησης γύρω από τον «Αλεξανδρό» (ο οποίος έχει συμβόλαιο με το «τριφύλλι» έως το 2024), θα πρέπει η πρόταση που θα έρθει να είναι πολύ, πολύ υψηλότερη και βεβαίως να περιλαμβάνει και ποσοστό μεταπώλησης.
Από εκεί και πέρα, προχωράει σε πολύ σταθερές βάσεις το θέμα της μεταγραφής του Μπερνάρ Ντουάρτε στον Παναθηναϊκό. Οι συζητήσεις ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την πλευρά του 30χρονου μεσοεπιθετικού είναι πλέον σε πολύ προχωρημένο στάδιο, ενώ αντίστοιχα προχωράει ο «απεγκλωβισμός» του από τη Σαρίγια των Η.Α.Ε. με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2023.
Ουσιαστικά ο Παναθηναϊκός κι ο Βραζιλιάνος άσος έχουν συμφωνήσει προφορικά επί των βασικών οικονομικών όρων κι απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για το τελικό deal, όσον αφορά το διετές συμβόλαιο που του έχουν προτείνει οι «πράσινοι», το οποίο θα «αγγίξει» σε ετήσια βάση τα 2 εκατ. ευρώ.
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ14-04-2021, 12:38
Άφησε τον ΠΑΟΚ για τη Φέγενορντ
-
ΔΙΑΦΟΡΑ20-07-2021, 23:05
Τώρα ο Σαββίδης έγινε καλός…
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ08-06-2021, 16:00
Η ανάρτηση του… σιωπηλού Γκαρσία (pic)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ23-03-2021, 16:08
Με την ουρά στα σκέλια η Μαρούπα
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ02-09-2021, 14:42
«Μην κάνετε υποδείξεις τον Σαββίδη»
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ13-10-2021, 11:09
Γίνεται “Σβαρόφσκι” πολλών καρατίων (vids)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ14-07-2021, 15:00
Οι απαντήσεις του Βιεϊρίνια για Ουάρντα, Γκαρσία!
-
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ25-07-2021, 01:07
Οι Άραβες αποχαιρετούν τον Τζιοβίνκο!