Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συνελήφθη για ξέπλυμα και υπεξαίρεση ο πρόεδρος της Μπενφίκα!

Εξέλιξη σοκ στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο

PAOK24

Συνελήφθη για ξέπλυμα και υπεξαίρεση ο πρόεδρος της Μπενφίκα!

Πρωτοφανές σκάνδαλο στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο, καθώς ο πρόεδρος της Μπενφίκα, Λουίς Φελίπε Βιέιρα συνελήφθη ως κατηγορούμενος για πληθώρα οικονομικών σκανδάλων!

Ο άνθρωπος που βρίσκεται στον προεδρικό θώκο των Λουζιτανών από το 2003 συνελήφθη πριν από λίγο στην οικεία του και κατηγορείται για πληθώρα οικονομικών αδικημάτων όπως υπεξαίρεση, ξέπλυμα μαύρου χρήματος και φοροδιαφυγή.

Ο 72χρονος παράγοντας είναι ένας από τους τέσσερις ισχυρούς οικονομικούς παράγοντες της Πορτογαλίας που συνελήφθησαν σε μία άκρως οργανωμένη επιχείρηση της δίωξης οικονομικού εγκλήματος.

Αυτή τη στιγμή διεξάγονται έρευνες σε δεκάδες σημεία της χώρας (ανάμεσα στα οποία και τα γραφεία της Μπενφίκα) με τις διωκτικές αρχές να ψάχνουν για επιπλέον στοιχεία που θα «δέσουν» την υπόθεση.

Ανάμεσα στους βασικούς υπόπτους είναι και ο γιος του προέδρου της Μπενφίκα, ενώ μαζί με τον Βιείρα έχει συλληφθεί και ο επονομαζόμενος “βασιλιάς των κοτόπουλων” στην Πορτογαλία, Ζοσέ Αντόνιο ντος Σάντος.

Οι συλληφθέντες πήραν 48ωρη προθεσμία για να απολογηθούν, ενώ οι αρχές μιλούν για πολύ σοβαρή και “δεμένη¨ υπόθεση που είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό και την Μπενφίκα.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ο γνωστός ατζέντης Μπρούνο Μασέδο, ο άνθρωπος που μεσολάβησε ώστε να επιστρέψει στην Μπενφίκα ο Ζόρζε Ζεσούς και να γίνει πράξη η μεταγραφή του από την Φλαμένγκο.

Προς το παρόν οι κατηγορίες βαραίνουν προσωπικά τον Λουίς Φιλίπε Βιέιρα και όχι την Μπενφίκα, ωστόσο οι Λουζιτανοί συγκαλούν έκτκατο Δ.Σ. για να συζητήσουν τι μέλλει γενέσθαι μετά από αυτή την αιφνιδιαστική εξέλιξη.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπέος για τελικό Κυπέλλου και εισιτήρια

Ο αριθμός που ανέφερε ο δήμαρχος Βόλου και η διαφωνία Αλαφούζου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Αχιλλέας Μπέος βρέθηκε στη σημερινή σύσκεψη στα γραφεία της ΕΠΟ, με αφορμή τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού το Πανθεσσαλικό, βρίσκεται στη προκήρυξη της διοργάνωσης, από τη στιγμή που συμμετέχουν μία ομάδα από τη Βόρεια Ελλάδα και μία από τη Νότια.

Ο δήμαρχος Βόλου, ανέφερε βγαίνοντας από την αίθουσα… «Παραμένω στην ίδια προσέγγιση, αλλά με γνώμονα την ιστορία των δύο ομάδων, ότι στο παρελθόν δεν είχαν την ίδια αντιπαλότητα όπως Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός ή Άρης-ΠΑΟΚ, είπαμε κάτω από προϋποθέσεις να έρθει ο κόσμος στον Βόλο. Και για τον Βόλο, την πόλη και για το ποδόσφαιρο, να υπάρξουν στο Πανθεσσαλικό 15.000 φίλαθλοι. Ο κ. Αλαφούζος ήταν αρνητικός γιατί ήταν λίγοι οι φίλαθλοι, ήθελε περισσότερα εισιτήρια. Τις αποφάσεις αυτές θα τις πάρει η ΕΠΟ με τις ομάδες».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κεντρικό πρόσωπο ο Γιώργος Σαββίδης (pics)

Χαμόγελα ξανά για όλη την οικογένεια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μία ημέρα μετά τα γενέθλια του Ιβάν Σαββίδη, ο γιος του, Γιώργος είναι αυτός που βρίσκεται στο επίκεντρο.

Ο Γιώργος Σαββίδης γιορτάζει τα δικά του γενέθλια σήμερα και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε τις δικές της ευχές, μέσα από τα social media της, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται στον Γιώργο Σαββίδη υγεία, χαρές, ευτυχία και στιγμές μεγάλης υπερηφάνειας με τον ΠΑΟΚ!".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν αλλάζει… στέγη ο Κουλιεράκης

Σημαντική στιγμή για τον νεαρό στόπερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Διανύει μία γεμάτη σεζόν σε όλα τα επίπεδα και συνεχώς, βλέπει όλο και περισσότερα βλέμματα να στρέφονται επάνω του.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης από τη δική του μεριά, έχει στραμμένη την προσοχή του στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και την ίδια στιγμή, έδωσε τα χέρια με το μανατζερικό γραφείο που τον εκπροσωπεί, με φόντο την ανανέωση της συνεργασίας τους.

"Με μεγάλη χαρά και βαθιά αίσθηση ευθύνης, ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Έλληνα διεθνή κεντρικό αμυντικό του @paok_fc , Κωνσταντίνο Κουλιεράκη @konstantinos_koulierakis.

Ο Κωνσταντίνος δεν ξεχωρίζει μόνο για το μοναδικό του ταλέντο, αλλά για το ήθος και την προσωπικότητά του, που τον καθιστούν πραγματικό παράδειγμα προς μίμηση.

Εμείς, στην PROSPORT, είμαστε περήφανοι που θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό του, υποστηρίζοντας κάθε του βήμα και προσφέροντας τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι και ανυπομονούμε να χαράξουμε μαζί μια λαμπρή πορεία στο μέλλον", αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Prosport Ltd. (@prosport_gr)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ