Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΟ: Οι αλλαγές στο κείμενο της ολιστικής μελέτης

«Πέρασε» η κεντρική διαχείριση για τα τηλεοπτικά της Super League

PAOK24

ΕΠΟ: Οι αλλαγές στο κείμενο της ολιστικής μελέτης

Σχεδόν όλες οι προβλέψεις που περιέχονταν στο προηγούμενο κείμενο του καταστατικού και βασίζονταν στην ολιστική μελέτη άλλαξαν από την ΕΕ της ΕΠΟ, οι αποφάσεις της οποίας, θα τεθούν προς έγκριση στη ΓΣ της ομοσπονδίας στις 19/7.

Συγκεκριμένα:

Στην Εκτελεστική Επιτροπή η ύπαρξη γυναίκας – μέλους προβλέπεται από τις επόμενες εκλογές και όχι σε περίπτωση παραίτησης ή έκπτωσης μέλους της σημερινής ΕΕ. Δεν προβλέπεται η ύπαρξη διαιτητή, παρά μόνο χωρίς δικαίωμα ψήφου.

Στη Γενική Συνέλευση όλες οι νέες Ενώσεις, προπονητών, ποδοσφαιριστών, γυναικείου ποδοσφαίρου θα έχουν από μία ψήφο και όχι από δύο. Απαλείφεται η δημιουργία Ένωσης Διαιτητών. Η SL2 θα έχει μία ψήφο αντί για έξι.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου θα αποφασίζει μόνο για “αγωνιστικά θέματα”. Για θέματα κανονισμών, αναδιάρθρωσης, προβιβασμού/υποβιβασμού η τελική απόφαση θα εξακολουθήσει να ανήκει στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Ο ΠΣΑΠ αντί για δύο θα έχει μία ψήφο.

Οι αρμόδιότητες της Εκτελεστικής Επιτροπής αυξάνονται σε σχέση με αυτές του Εκτελεστικού Διευθυντή, όσον αφορά το αρχικό κείμενο. Ειδικότερα όλες οι αποφάσεις του Εκτελεστικού Διευθυντή θα εγκρίνονται από τη Ε.Ε.

Ο κανονισμός διαιτησίας θα εγκρίνεται από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, ενώ μέχρι τώρα δεν εγκρινόταν.

Επίσης προστέθηκε, ως πρόβλεψη της ολιστικής μελέτης παρότι δεν υπήρχε στο προηγούμενο κείμενο, η κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Super League.

H μόνη πρόβλεψη που πέρασε ως είχε είναι η σύσταση της Επιτροπής Ελέγχου και Συμμόρφωσης που θα ελέγχει τη νομιμότητα των αποφάσεων της ΕΕ.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Βγάζει» ενδεκάδα ο Λουτσέσκου!

Αρχίζει και… τελειώνει η προετοιμασία για τον πρώτο εκ των πέντε “τελικών” που έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πρωινό είναι το σημερινό ραντεβού των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ με τον Ράζβαν Λουτσέσκου, στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Ουσιαστικά, η σημερινή προπόνηση θα σηματοδοτήσει την έναρξη και την... λήξη της προετοιμασίας των "ασπρόμαυρων" για το αυριανό παιχνίδι με τη Λαμία στο ΔΑΚ "Αθανάσιος Διάκος", καθώς όσοι αγωνίστηκαν βασικοί την Κυριακή στο "Γ. Καραϊσκάκης", ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης.

Κατά τη διάρκειά της δε, ο Ρουμάνος προπονητής θα εξωτερικεύσει τις σκέψεις του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, έχοντας ξανά στη διάθεσή του τον Γιάννη Κωνσταντέλια και μην υπολογίζοντας στον Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Μετά το τέλος της προπόνησης, θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα μεταβεί στη Λαμία, με όλους στον Δικέφαλο να γνωρίζουν πως τα περιθώριά τους για απώλεια νέων βαθμών, έχουν απλά... τελειώσει!

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΣ Γιάννινα: Παρελθόν και επίσημα ο Γρηγορίου!

Η ανακοίνωση των Ηπειρωτών και ο αντικαταστάτης του Έλληνα προπονητή!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Aνακοίνωση με την οποία γνωστοποίησε και επίσημα τη λύση της συνεργασίας της με τον Μιχάλη Γρηγορίου, εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

«Μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανσερραϊκό, ο τεχνικός της ομάδας μας, Μιχάλης Γρηγορίου, υπέβαλλε την παραίτηση του η οποία έγινε αποδεκτή.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 θα ήθελε να ευχαριστήσει τόσο τον ίδιο όσο και το επιτελείο του και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Για τα επόμενα δύο εναπομείνοντα παιχνίδια της σεζόν την τεχνική ηγεσία αναλαμβάνει ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος με συνεργάτες τους Τάσο Ανθυμιάδη και Δημήτρη Χαρίση (γυμναστής), ενώ στο προπονητικό τιμ θα παραμείνει ο Κωνσταντίνος Παγανιάς ως προπονητής τερματοφυλάκων.

Παράλληλα, ήδη, ξεκίνησε η αναζήτηση του επόμενου προπονητή όπως και ο σχεδιασμός ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς» ανέφερε η ανακοίνωση των Ηπειρωτών!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Κουτσιαύτης για τις αποφάσεις στο Καραϊσκάκης! (vid)

Πως σχολίασε ο πρώην διαιτητής τις επίμαχες φάσεις στο ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Tα "σφυρίγματα" που "σήκωσαν" κουβέντα στα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan  Super League, σχολίασε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης, στο Action 24.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πως σχολίασε τις αποφάσεις του Πορτογάλου Μιγκέλ Νογκέιρα στο "Γ. Καραϊσκάκης", στο ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ