Connect with us

Preseason

«Τέιλορ μην τα παρατάς!»

Τι συνέβη με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή και η ατάκα του Λουτσέσκου

PAOK24

«Τέιλορ μην τα παρατάς!»

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Τετ-α-τετ κατά τη διάρκεια της απογευματινής προπόνησης της Παρασκευής είχαν ο Ράζβαν Λουτσέσκου με τον Λούκας Τέιλορ.

Κατά τη διάρκεια μιας άσκησης οι παίκτες του ΠΑΟΚ ήταν χωρισμένοι σε δύο ομάδες, με τη μία να απαριθμεί δέκα άτομα που δούλευαν στην ανάπτυξη και την άλλη εννιά, που στόχο είχαν να κλέψουν τη μπάλα και εν συνεχεία να σκοράρουν σε μικρή εστία.

Μετά από ένα γκολ που δέχτηκε η ομάδα των «10» τα μέλη της… έπεσαν για κάμψεις. Ο Τέιλορ νωρίτερα είχε χτυπήσει στον ώμο και ζήτησε τη βοήθεια του γιατρού.

Σε εκείνο το σημείο ο Λουτσέσκου παρενέβη ζητώντας από τον γιατρό της ομάδας να φύγει και με συμβουλευτικό τρόπο μίλησε στον ποδοσφαιριστή του, τονίζοντας ότι δεν πρέπει ποτέ να τα παρατάει, δείχνοντας έτσι ότι είναι διαρκώς δίπλα στους παίκτες του και θέλει από εκείνους να παλεύουν συνεχώς!

ΣΧΟΛΙΑ

Preseason

«Ήταν τιμή μου» λέει ο πιο «τρελός» Ολλανδός ΠΑΟΚτσής

Ο (γνωστός σε όλους) Ίβο ευχαριστεί τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Ίβο Γκρίπσεν, από την Ολλανδία, δεν έχει κρύψει όλα αυτά τα χρόνια την τεράστια αγάπη που έχει για τον ΠΑΟΚ και σε κάθε ευκαιρία είναι δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα.

Από το 2004 που είδε για πρώτη φορά τον ΠΑΟΚ, ήταν ένας έρωτας με την πρώτη ματιά, όπως λέει και ο ίδιος.

Οι «ασπρόμαυροι» πολλές φορές τα προηγούμενα χρόνια επέλεγαν την Ολλανδία για την προετοιμασία τους και αυτή ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για τον Ίβο να βρεθεί δίπλα στους «ασπρόμαυρους».

Ο Ίβο έδωσε και φέτος το παρών στο Άπελντοορν εκεί όπου έμεινε για 10 ημέρες και μάλιστα όπως σημειώνει ο ίδιος σε ανάρτησή του, ο ΠΑΟΚ του έδωσε τη δυνατότητα να προσφέρει κάποια βοήθεια στην «ασπρόμαυρη» προετοιμασία.

Ο «τρελός» Ολλανδός ΠΑΟΚτσής δηλώνει πως ήταν τιμή του που βοήθησε τον ΠΑΟΚ να οργανώσει ακόμα καλύτερα τον ήδη άψογο προγραμματισμό της προετοιμασίας του Δικεφάλου.

Γι' αυτό το λόγο και ευχαρίστησε τους ανθρώπους του συλλόγου για την ευκαιρία που του έδωσαν και εύχεται στην οικογένεια Σαββίδη και όλο το επιτελείο του ΠΑΟΚ μια εντυπωσιακή σεζόν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Preseason

Κάλεντ, πώς ήταν η πρώτη σου μέρα στον ΠΑΟΚ; (vid)

Σε πρώτο πλάνο ο Γερμανός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ημέρα, Κάλεντ Νάρεϊ στον ΠΑΟΚ, με τον Γερμανό να δίνει το παρών στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας και να πραγματοποιεί την πρώτη του προπόνηση με τον Δικέφαλο.

Ο Νάρεϊ είχε την ευκαιρία να γνωριστεί με τον Ράζβαν Λουτσέσκου και τους νέους του συμπαίκτες, ενώ όπως ήταν φυσικό πέρασε και από το «τούνελ» της υποδοχής.

Ο Γερμανός έπιασε δουλειά με τους «ασπρόμαυρους» ώστε το επόμενο διάστημα να είναι σε θέση να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ.

Άλλωστε, το γεγονός ότι έχει ήδη κάνει προετοιμασία με την Φορτούνα, του δίνει μια σημαντική βάση ετοιμότητας ενόψει της νέας σεζόν.

https://www.youtube.com/watch?v=D51yp1W7PS0

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Preseason

Τετ-α-τετ με το «καλημέρα»

Τα είπαν Λουτσέσκου – Νάρεϊ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Την πρώτη του προπόνηση με τα ασπρόμαυρα πραγματοποίησε το πρωί της Κυριακής ο Κάλεντ Νάρεϊ που βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Λίγες ώρες μετά την άφιξη του στη Θεσσαλονίκη ο Νάρεϊ υπέγραψε το συμβόλαιο 4ετούς διάρκειας με τον ΠΑΟΚ, ενώ παρουσιάστηκε και από τον Δικέφαλο.

Ο Νάρεϊ είχε την πρώτη του γνωριμία με τον Ράζβαν Λουτσέσκου, τους συνεργάτες του, αλλά και φυσικά τους συμπαίκτες του.

Όπως φαίνεται και από τα φωτογραφικά στιγμιότυπα, ο Ρουμάνος τεχνικός είχε το πρώτο του τετ-α-τετ με τον Νάρεϊ, καλωσορίζοντάς τον, αλλά και αρχίζοντας να τον βάζει στο κλίμα και στο τι θέλει από αυτόν μέσα στο γήπεδο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Trending