Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ιστορία της ρίγας (pics)

Οι αλλαγές στη φανέλα τα τελευταία χρόνια

Αντώνης Τσακαλέας

Η ιστορία της ρίγας (pics)

Η άσπρη και η μαύρη ρίγα υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει στη φανέλα του ΠΑΟΚ. Τα τελευταία χρόνια, οι αλλαγές είναι συνεχείς και το παιχνίδι ανάμεσα στο πάχος και των αριθμό τους.

2014-15

Τρεις χοντρές ρίγες από τη Nike για την πρώτη φανέλα, ολόλευκη η δεύτερη, «ουρανί» η τρίτη

2015-16

Φανέλα με δυο ρίγες η πρώτη, ολόλευκη και πάλι η δεύτερη και η τρίτη ήταν φανέλα παραλλαγής

2016-17

Επιστροφή στις τρεις ρίγες για την πρώτη φανέλα, λευκή αλλά με ριγωτά μανίκια η δεύτερη, και βαθύ μπλε που ξεθώριαζε η τρίτη εμφάνιση.

2017-18

Πέντε μαύρες και πέντε άσπρες ρίγες η πρώτη φανέλα, ολόμαυρη η δεύτερη, πορτοκαλί η τρίτη και μπλε «βεραμάν» η τέταρτη

2018-19

Χοντρές ρίγες στην πρώτη φανέλα και γκρι η δεύτερη

2019-20

Λίγο πιο λεπτή ρίγα από την προηγούμενη σεζόν για την πρώτη φανέλα, σκούρες μεγάλες ρίγες για την δεύτερη φανέλα

2020-21

Λεπτέ ρίγες για την πρώτη φανέλα, λευκή με πολύ λεπτές ρίγες η δεύτερη και ολόμαυρη η τρίτη φανέλα

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Η Ευρωπαία Τούμπα φέτος… άλλαξε (vids)

Παρά το χθεσινό αποκλεισμό από την Κλαμπ Μπριζ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το χθεσινό 0-2 από την Κλαμπ Μπριζ και ο αποκλεισμός από τα ημιτελικά του Europa Conference League, ήταν στοιχεία που επιβεβαίωσαν την ανωτερότητα των Βέλγων έναντι του ΠΑΟΚ, παράλληλα όμως αυτή, ήταν και η πρώτη του εντός έδρας ήττα στην Ευρώπη φέτος.

Γενικά, η φετινή πορεία, άλλαξε την εικόνα που είχε δημιουργηθεί για την Τούμπα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, με τον ΠΑΟΚ να πανηγυρίζει τρεις προκρίσεις στο γήπεδό του. Αρχικά, στον τρίτο προκριματικό γύρο, με το 3-0 επί της Χάιντουκ, στη ρεβάνς του 0-0 της Κροατίας.

Στη συνέχεια, με το εμφατικό 4-0 επί της Χαρτς στα πλέι οφ, έπειτα από τη νίκη με 1-2 στη Σκωτία. Ακολούθησε η μεγάλη νίκη επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης στον όμιλο (2-1), το 2-2 με την Αμπερντίν και το 4-2 επί της Ελσίνκι στην τελευταία αγωνιστική.

Φυσικά, highlight παραμένει η επική ανατροπή με το 5-1 επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με τη φετινή ευρωπαϊκή εντός έδρας συγκομιδή του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, να είναι πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και μόλις μία ήττα.

Πριν από τη φετινή σεζόν, είχε προηγηθεί ο οδυνηρός αποκλεισμός από τη Λέφσκι Σόφιας στην Τούμπα πέρσι, ενώ πρόπερσι, η Μαρσέιγ είχε πανηγυρίσει την πρόκριση στα ημιτελικά του Europa Conference League, επίσης στο γήπεδο του ΠΑΟΚ.

Τελευταία φορά που είχε πανηγυρίσει η ομάδα μία μεγάλη ευρωπαϊκή νίκη-πρόκριση στην Τούμπα, ήταν με τη Μίντιλαντ στη φάση των 16 του Europa Conference League, που είχε περάσει με 5-3 στα πέναλτι.

Ανεξαρτήτως του τι συνέβη στο χθεσινό παιχνίδι, η Τούμπα αποτέλεσε ξανά φέτος, σημαντικό κομμάτι της ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Sold out το Λαμία – Παναθηναϊκός

H ανακοίνωση της ομάδας από την Φθιώτιδα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Λαμία ανακοίνωσε την εξάντληση των εισιτηρίων για το ερχόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής των Play-Off στην Stoiximan Super League. Αυτή θα είναι και η πρώτη φορά, κατά την εφετινή περίοδο, που το ΔΑΚ Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος» θα είναι sold out.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 ανακοινώνει ότι όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για την 6η αγωνιστική των Palyoffs της Stoiximan Super League, την Κυριακή 21.04.2024 στις 17:00 στο ΔΑΚ Λαμία “Αθ. Διάκος” έχουν εξαντληθεί.

Σας ευχαριστούμε για το πρώτο φετινό SOLD OUT και σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 3 μ.μ. και λόγω των αυστηρών ελέγχων που θα διενεργηθούν, οι φίλαθλοι κάτοχοι εισιτηρίων της συγκεκριμένης αναμέτρησης, καλούνται να προσέλθουν έγκαιρα, προκειμένου να αποφευχθεί συνωστισμός, ταλαιπωρία και καθυστέρηση της πρόσβασης τους στις κερκίδες, συμβάλλοντας έτσι στην ομαλότητα.

Όλοι μαζί πρέπει να προσαρμοστούμε και να προστατεύσουμε την ομάδα και το γήπεδό μας.

ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ότι όλοι όσοι προσέρχονται στο γήπεδο οφείλουν ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να έχουν μαζί τους ταυτότητα ή διαβατήριο ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο ταυτοποίησης. Ο νόμος υποχρεώνει άπαντες σε έλεγχο και οποιαδήποτε άρνηση αποκλείει την είσοδο στο γήπεδο.

Με το νέο αυστηρότατο νομικό πλαίσιο όποιος φίλαθλος δεν διαθέτει ονομαστικό εισιτήριο όχι απλά δεν μπορεί να μπει στο γήπεδο, αλλά του επιβάλλεται και πρόστιμο 500 ευρώ από την Αστυνομία. Στον έλεγχο ταυτοπροσωπίας σε περίπτωση που βρεθεί φίλαθλος με εισιτήριο σε άλλο όνομα, τόσο ο κάτοχος, όσο κι ο δικαιούχος θα τιμωρούνται με πρόστιμο δεκαπλάσιο της αξίας του εκάστοτε εισιτηρίου, θα επιβάλλεται ποινή αποκλεισμού από τα γήπεδα, ενώ η ΠΑΕ θα τιμωρείται με κλείσιμο της θύρας, όπου έγινε η παράβαση.

Κάθε καπνογόνο, φωτοβολίδα, κροτίδα, μπουκάλι, κάθε αντικείμενο που μπορεί να πέσει στον αγωνιστικό χώρο, σημαίνει κλείσιμο του γηπέδου! Οι ποινές είναι διοικητικές και έρχονται πλέον απευθείας από την πολιτεία. Συν τις όποιες επιπρόσθετες προκύπτουν από τα πειθαρχικά όργανα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Δυνατά συναισθήματα στην Τούμπα (photostory)

Όσα κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός μετά το τέλος το ματς

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Europa Conference League από την Κλαμπ Μπριζ και μετά το φινάλε του επαναληπτικού, ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε έντονα συναισθήματα στην Τούμπα.

Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου φανερά απογοητευμένοι, με τον Τάισον να λυγίζει και να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα του. Μια μεγάλη ευκαιρία για ιστορική πρόκριση και διαδρομή στα ευρωπαϊκά σαλόνια, χαμένη.

Μαζί με την αποχώρηση των παικτών από τον αγωνιστικό χώρο, πρέπει να μείνουν στην άκρη και αυτά τα συναισθήματα, με τον ΠΑΟΚ να έχει μπροστά του 6 τελικούς στη μάχη του πρωταθλήματος, του μόνου στόχου που του απέμεινε στην σεζόν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ