Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έτσι έρχεται στο δρόμο του ΠΑΟΚ (vids)

Τα γκολ των Ιρλανδών που έδωσαν την πρόκριση

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Έτσι έρχεται στο δρόμο του ΠΑΟΚ (vids)

Η Μποέμιανς θα είναι η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League με το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων να είναι προγραμματισμένο την Τρίτη 3/8 στο Δουβλίνο.

Οι Ιρλανδοί επικράτησαν με 3-0 της Ντουντελάνζ στον αγώνα ρεβάνς των δύο ομάδων και σε συνδυασμό με τη νίκη με 1-0 στο Λουξεμβούργο πήρε την πρόκριση και θα βρεθεί στο δρόμο του Δικεφάλου στη νεοσύστατη ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Το 1-0 για την Μποέμιανς έκανε ο Κόρνγουελ στο 35ο λεπτό.

Τα γκολ του Τζόρτζ Κέλι στο 69′ και στο 73′ έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Μποέμιανς που με 3-0 έφτασε στη νίκη πρόκριση.
ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με προστατευτική μάσκα ο Σπίλερς στην Τούμπα

Προπονήθηκε κανονικά ο αμυντικός της Μπριζ.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Γιόρνε Σπίλερς συμμετείχε κανονικά στην τελευταία προπόνηση των Βέλγων στο γήπεδο της Τούμπας, ωστόσο αποτελεί ερωτηματικό εάν θα συμμετέχει στο αυριανό παιχνίδι.

Ο κεντρικός αμυντικός της βελγικής ομάδας ωστόσο ήρθε στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα προπονείται με ειδική μάσκα, εξαιτίας της διάσεισης που αποκόμισε από το πρώτο παιχνίδι κόντρα στους «ασπρόμαυρους» και συγκεκριμένα μία σύγκρουση με τον Αλί Σαμάτα. Η συμμετοχή του ή μη στο παιχνίδι θα κριθεί την τελευταία στιγμή και πιο συγκεκριμένα μετά το τέλος της προπόνησης που διεξάγεται στο γήπεδο της Τούμπας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λήξη συναγερμού: Δεν υπάρχει θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή στην Εθνική!

Δεν υπάρχει κρούσμα ντόπινγκ στην Εθνική Ομάδα.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Διαψεύδεται η πληροφορία πως προέκυψε κρούσμα ντόπινγκ στην Εθνική ομάδα από τον αγώνα με την Γεωργία στην Τιφλίδα. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που υπάρχουν από την UEFA δεν υπάρχει κάποιο θετικό δείγμα από το συγκεκριμένο παιχνίδι όπως αρχικά είχε διαρρεύσει,

Συγκεκριμένα, η UEFA έχει ενημερώσει επίσημα την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία πως δεν υπάρχει κάποιο κρούσμα ντόπινγκ ποδοσφαιριστή στις τάξεις της Εθνικής ομάδας από τον «τελικό» πρόκρισης στο Euro 2024, που έγινε στα τέλη Μαρτίου. Νωρίτερα, η ίδια η ΕΠΟ είχε ανακοινώσει πως δεν έχει λάβει καμία ενημέρωση από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία για θετικό δείγμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η πιθανή ενδεκάδα της Κλαμπ Μπριζ για την ρεβάνς της Τούμπας

Οι «εκλεκτοί» του Νίκι Χάγιεν για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Κλαμπ Μπριζ προπονείται αυτή την ώρα στο γήπεδο της Τούμπας για το παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ο Νίκι Χάγιεν έχει ήδη καταστρώσει τα πλάνα του για την αναμέτρηση με τον Δικέφαλο με φόντο την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Βέλγοι στο ματς της Τούμπας κάτω από τα γκολπόστ θα βρεθεί ο Γιάκερς. με τους Μέγιερ, Σάμπε, Ορντονιέζ να είναι δεδομένο πως θα αποτελέσουν τους τρεις από τους τέσσερις στην άμυνα. Θέση στην αμυντική γραμμή διεκδικούν και οι Σπίλερς-Μπογιάτα, με τον πρώτο να προπονείται με ειδική μάσκα και παραμένει ερωτηματικό εάν είναι σε θέση να πάρε φανέλα βασικού.

Ο Ονιεντίκα θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα, όπως και ο Φεντλέσεν, ενώ στις βασικές επιλογές απ' ότι φαίνεται θα βρεθεί και ο Φανάκεν. Οι Νούσα, Σκόρας και Γιούντλα θα αποτελέσουν τη γραμμή κρούσης της Κλαμπ Μπριζ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ