Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δούκας: «Ο ΠΑΟΚ μιλάει και με τα δύο συνδρομητικά κανάλια»

Τα δεδομένα για τα τηλεοπτικά και η ανταπόκριση για τα διαρκείας

PAOK24

Δούκας: «Ο ΠΑΟΚ μιλάει και με τα δύο συνδρομητικά κανάλια»

Για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί γύρω από το τηλεοπτικό σκηνικό και τις ομάδες της Super League, αλλά και τις διαπραγματεύσεις που βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, μίλησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Λευτέρης Δούκας.

«Τα ίδια κάθε χρόνο. Για να μην συμβαίνει, ο μόνος δρόμος είναι η κεντρική διαχείριση. Όταν υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια, οι ομάδες έκαναν τον προγραμματισμό τους και δεν βρισκόμασταν σε αδιέξοδο. Τώρα, που έσπασε η κεντρική διαχείριση, έχουμε ομάδες που μπλοκάρουν τη διαδικασία.

Σε μια κεντρική διαχείριση, οι μεγάλες ομάδες κάτι θα χάσουν. Το πιο σημαντικό είναι τουλάχιστον να μπορεί να γίνει ο προγραμματισμός τους. Από τις μεγάλες ομάδες μόνο ο ΠΑΟΚ στηρίζει τις υπόλοιπες. Ο Ολυμπιακός βγάζει ένα μίσος, μια αντιπάθεια για το ποδόσφαιρο. Κάτι που είναι ανεξήγητο. Θυμάμαι για παράδειγμα που έλεγε πέρυσι σε μία συνεδρίαση της Λίγκας ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού ότι δεν ήθελε να είναι σε κεντρική διαχείριση με ομάδες όπως ο Βόλος, ο Παναιτωλικός ή η Ξάνθη. Για φέτος δεν υπήρχε η προοπτική της κεντρικής διαχείρισης γιατί ούτως ή άλλως υπήρχαν ομάδες με ενεργά συμβόλαια. Οι κινήσεις γίνονται για να μπούνε οι βάσεις για τα επόμενα χρόνια».

Σχετικά με την… καταγγελία του Ολυμπιακού ότι ο ΠΑΟΚ «έσπασε» πρώτος την κεντρική διαχείριση, σχολίασε:

«Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε κάποια στιγμή όταν δεν αντιμετωπιζόταν με βάση την δυναμική του. Είναι άλλος ο ΠΑΟΚ επί ημερών Σαββίδη και άλλος σε εποχές Γούμενου για παράδειγμα που είχε προβλήματα με την συμμετοχή του στην Ευρώπη λόγω οικονομικών προβλημάτων».

Για τις συζητήσεις γύρω από την τηλεοπτική στέγη του Δικεφάλου:

«Θα βρεθεί λύση και για τον ΠΑΟΚ σύντομα, αφού δεν αργεί άλλωστε και η έναρξη του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ συζητά και με τα δυο συνδρομητικά κανάλια. Μέχρι εκεί μπορούμε να πούμε».

Τέλος, για τα εισιτήρια διαρκείας:

«Είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση αυτό που ζούμε. Ο ΠΑΟΚ είναι κατά του διαχωρισμού των οπαδών και φρόντισε να το δείξει με την στάση του (σ.σ. απόφαση να μην δοθούν εισιτήρια διαρκείας για τις θύρες 4 και 4Α, στηρίζοντας την πολιτική των συνδέσμων). Είναι απόφαση του κράτους και θα πρέπει όλοι να προσαρμοστούμε σε αυτό. Έχουμε ξεπεράσει τα 2.000 διαρκείας. Είναι θεσμός αυτό το θέμα για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ».

Πηγή: Metropolis95,5FM

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περιμένουν τον Φαμπιάνο στον Άρη

Ανέβασε ρυθμούς στη σημερινή προπόνηση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ την Κυριακή στο «Κλ. Βικελίδης» με τον Άκη Μάντζιο να βλέπει σήμερα τον Φαμπιάνο Λέισμαν να βγάζει κομμάτι της προπόνησης.

Η συμμετοχή του Βραζιλιάνου αμυντικού, ο οποίος έλειψε από το παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας της «OPAP Arena», θα κριθεί αύριο, ενώ Σουλεϊμάνοφ, Βέλεθ και Φεράρι συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα, οπότε είναι αρκετά δύσκολο να είναι διαθέσιμοι την Κυριακή…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

ΠΑΟΚ: «Μαζί μέχρι το τέλος» (pic)

Το μήνυμα για τη συνέχεια μετά τον αποκλεισμό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω social media, στην επόμενη μέρα από την ήττα με 0-2 από την Κλαμπ Μπριζ και τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά του Europa Conference League.

«Ένα μακρύ, γεμάτο συγκινήσεις, ευρωπαϊκό ταξίδι, έφτασε στο τέλος του!

Περήφανοι για την ομάδα μας!

Συνεχίζουμε! Μαζί μέχρι το τέλος!» αναφέρει η ομάδα, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Απρόοπτο με λεωφορείο των Βέλγων

Τι συνέβη πριν τη σέντρα στην Τούμπα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πρόβλημα κατά την άφιξη μιας μερίδας φιλάθλων της Κλαμπ Μπριζ στο γήπεδο χθες, προέκυψε πριν τη σέντρα, καθώς λεωφορείο που τους μετέφερε, προσέκρουσε στύλο και υπέστη υλικές ζημιές.

Ο οδηγός στην προσπάθεια του να προσεγγίσει το γήπεδο, χτύπησε στύλο με το πίσω μέρος του οχήματος, με αποτέλεσμα να σπάσει το τζάμι, χωρίς όμως να υπάρχει κάποιος τραυματίας.

Έστω και με καθυστέρηση, οι φίλοι της Μπριζ που μετέβαιναν στο συγκεκριμένο λεωφορείο, παρακολούθησαν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ από τη θύρα των φιλοξενούμενων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ