Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαρκείας… εξπρές και εισιτήρια

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ ανυπομονεί για την επιστροφή στην Τούμπα

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Διαρκείας… εξπρές και εισιτήρια

Αντίστροφα μετράει ο κόσμος του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι της Πέμπτης με την Μποέμιαν που θα σημάνει την επιστροφή του στις εξέδρες της Τούμπας μετά από περίπου 1,5 χρόνο.

Οι φίλοι του Δικεφάλου που ήταν κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας τη σεζόν 2019-2020 σπεύδουν ήδη κατά χιλιάδες να ανανεώσουν τη θέση τους για τη νέα αγωνιστική χρονιά στο γήπεδο της Τούμπας.

Μάλιστα, όπως έκανε γνωστό η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την έγκαιρη εξυπηρέτηση των φιλάθλων που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Πέμπτης, όσοι αγοράσουν ηλεκτρονικά εισιτήριο διαρκείας θα μπορούν να το παραλάβουν μόνο από τα εκδοτήρια της Τούμπας και όχι με παράδοση κούριερ, λόγω έλλειψης επαρκούς χρόνου παράδοσης. Για τυχόν αλλαγή στο σύστημα παραλαβής, οι άνθρωποι του Δικεφάλου θα ενημερώσουν εκ νέου.

Παράλληλα, έχει δοθεί η διαβεβαίωση ότι όσοι έχουν αγοράσει και παραγγείλει τις προηγούμενες μέρες το διαρκείας τους να τους παραδοθεί με κούριερ θα το λάβουν κανονικά μέχρι τη μέρα του αγώνα.

Για τους φίλους του ΠΑΟΚ που δεν μπορούν ακόμη να αγοράσουν διαρκείας μιας και η διαδικασία για εκείνους θα ανοίξει από τις 16/8 και έπειτα, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναμένεται να θέσει σε κυκλοφορία, ίσως και από τη Δευτέρα, εισιτήρια για την αναμέτρηση με την Μποέμιαν την Πέμπτη.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγες εβδομάδες, δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο έχουν αποκλειστικά οι πλήρως εμβολιασμένοι φίλαθλοι ή όσοι έχουν νοσήσει το τελευταίο εξάμηνο και έως 5% του μέγιστου επιτρεπτού αριθμού φιλάθλων για μη εμβολιασμένους ανήλικους έως 15 ετών.

Οι ανήλικοι 12 έως 15 ετών για την είσοδο τους στο γήπεδο προσκομίζουν PCR test που έχει γίνει εντός 72 ωρών ή rapid test που έχει διενεργηθεί εντός 48 ωρών, πριν την διεξαγωγή του αγώνα.

Οι ανήλικοι έως 12 ετών επιτρέπεται να εισέρχονται στο γήπεδο και με αρνητικό self test το οποίο έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Το ανώτατο όριο προσέλευσης ισούται με το 85% της χωρητικότητας του γηπέδου.

Υπενθυμίζεται ότι οι Θύρες 4 και 4Α θα παραμείνουν κλειστές και όσοι κάτοχοι ανανεώσουν το εισιτήριο διαρκείας στις θύρες 4-4Α θα εισέρχονται από τη Θύρα 8.

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Μπριζ: Η νέα βαθμολογία και η απόσταση απ’ την κορυφή

Πως διαμορφώνεται η κατάσταση και οι κρίσιμες μάχες των Βέλγων πριν τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Europa Conference League, Κλαμπ Μπριζ, ξεκινά τώρα την διαδικασία των Play-Off στο βελγικό πρωτάθλημα.

Με την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας, πραγματοποιείται αναδιαμόρφωση της βαθμολογίας, με τις ομάδες να βλέπουν του βαθμούς που συνέλεξαν να διαιρούνται δια του δυο.

Έτσι, η διαφορά της Μπριζ από την πρώτη Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ «ψαλιδίστηκε» κατά 10 βαθμούς. Από τους 19 που είχαν στην κανονική διάρκεια, μπαίνουν με 9 στα Play-Off. Γεγονός που προσφέρει στην αντίπαλο του Δικεφάλου την ευκαιρία να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από την τέταρτη θέση.

Με τα νέα δεδομένα, η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ έχει 35 βαθμούς, η Άντερλεχτ ακολουθεί με 32 και στη συνέχεια είναι οι Άντβερπ και Κλαμπ Μπριζ με 26. Από 24 έχουν οι Σερλκ Μπριζ και Γκενκ.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ φιλοξενείται από την Σερκλ Μπριζ στην πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος (1/4) και στη συνέχεια υποδέχεται την Άντερλεχτ (7/4), τέσσερις μέρες πριν το πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Στο ενδιάμεσο από τα προημιτελικά παίζει και πάλι στην έδρα της με την Άντβερπ και αμέσως μετά τους «ασπρόμαυρους» πάει στην έδρα της Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ.

Επομένως, είναι πολύ πιθανό μαζί με τα ευρωπαϊκά της παιχνίδια να φανεί σε μεγάλο βαθμό και το κατά πόσο θα καταφέρει -ή όχι- να διεκδικήσει κάτι καλύτερο η Μπριζ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξεκαθαρίζει του Ράχμαν Μπάμπα

Ο Γκανέζος αριστερός μπακ και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, στη Λεωφόρο, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής των Play-Off του πρωταθλήματος.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου βλέπει σε όλο το διάστημα των εθνικών ομάδων τον Ράχμαν Μπάμπα να μην προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα και ο Γκανέζος μπακ παραμένει ερωτηματικό για το παιχνίδι της Κυριακής.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής έχει συμπληρώσει 3 εβδομάδες εκτός δράσης, με την τελευταία του παρουσία να είναι στην επική πρόκριση επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, για τους "16" του Europa Conference League.

Έκτοτε δεν έχει λάβει μέρος σε καμία από τις προπονήσεις με το υπόλοιπο σύνολο του Λουτσέσκου, πραγματοποιώντας όλον αυτόν τον καιρόν ατομικό πρόγραμμα. Απομένουν δυο προπονήσεις, για να ανακοινώσει ο ΠΑΟΚ την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα, και σε αυτές θα φανεί το κατά πόσο θα είναι διαθέσιμος ο Μπάμπα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Πρωινός και πλήρης στην προπόνηση

Ο Λουτσέσκου συνεχίζει την προετοιμασία για Παναθηναϊκό, έχοντας όλο το γκρουπ του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται στο «Απόστολος Νικολαΐδης» από τον Παναθηναϊκό (31/3, 18:00), στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής των Play-Off, στην Stoiximan Super League.

Παιχνίδι το οποίο, σε συνδυασμό και με το ΑΕΚ - Ολυμπιακός, μπορεί να διαμορφώσει νέες συνθήκες στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη, προκειμένου να «σβήσει» την ήττα της πρεμιέρας από τον Άρη.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου συνεχίζει την προετοιμασία της ομάδας του για το εν λόγω παιχνίδι, έχοντας πλέον τη δυνατότητα να υπολογίζει σε όλους τους διεθνείς που απουσίασαν τις προηγούμενες μέρες με τις εθνικές τους ομάδες.

Η προπόνηση της Παρασκευής θα γίνει στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας και είναι προγραμματισμένη για τις 11:00.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ