Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υπάρχουν και αυτές οι εκκρεμότητες!

Δεν είναι μόνο το θέμα της ενίσχυσης του ρόστερ που πρέπει να διεκπεραιώσει ο ΠΑΟΚ!

Στέργιος Αναστασιάδης

Υπάρχουν και αυτές οι εκκρεμότητες!

Όπως είναι λογικό, το θέμα της ενίσχυσης του ρόστερ είναι αυτή τη στιγμή το νούμερο 1 που απασχολεί τον ΠΑΟΚ, από τη στιγμή που οι ελλείψεις και πολλές είναι και πάρα πολύ σημαντικές και ο χρόνος έχει πάψει να αποτελεί “σύμμαχο” των “ασπρόμαυρων”.

Ο Δικέφαλος, έχοντας καθυστερήσει χαρακτηριστικά, καλείται να κάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές σε ότι αφορά την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας, της απόκτησης ενός αριστερού εξτρέμ, της προσθήκης ενός επιτελικού μέσου εφόσον ο Σεμπαστιαν Τζιοβίνκο παραμείνει στην Αλ Χιλάλ αλλά και ενός επιθετικού εάν προκύψει πως ο Νέλσον Ολιβέιρα θα απουσιάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, όμως παράλληλα υπάρχουν και άλλα ζητήματα που χρίζουν λύσης!

Μεταξύ αυτών, είναι τα συμβόλαια του Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Στέφαν Σβαμπ και Ίνγκι Ίνγκασον που μπήκαν στον τελευταίο χρόνο τους, τη στιγμή που κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τα συμβόλαια των Αντελίνο Βιεϊρίνια, Φερνάντο Βαρέλα, Άνχελ Κρέσπο, Αλέξανδρου Πασχαλάκη, Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, Ροντρίγκο, Σίντζι Καγκάβα, Χάρη Τσιγγάρα, Λευτέρη Λύρατζη, Μάριου Τσαούση,  Ζήση Χατζηστραβού και Αντώνη Γαϊτανίδη.

Την ίδια στιγμή, έχοντας και την επιλογή του ΠΑΟΚ Β, ο Δικέφαλος καλείται να βρει τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τους ποδοσφαιριστές που δεν φαίνεται να βρίσκονται στο “κάδρο” των επιλογών του Ράζβαν Λουτσέσκου, όπως οι Λάζαρος Λάμπρου, Νίλσεν Περέιρα, Νίκα Νινούα και Γιώργος Βρακάς, δηλαδή το αν θα τους δανείσει και που ή ακόμα και το που θα τους παραχωρήσει και με ποιο αντίτιμο, ενώ υπάρχει και η περίπτωση του Αμρ Ουάρντα, του οποίου επίσης το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022 και οι “ασπρόμαυροι” αναζητούν μία… οριστική λύση!

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλμέϊδα: «Μου αρέσει το στυλ παιχνιδιού του ΠΑΟΚ»

Στη νοοτροπία των παικτών του Λουτσέσκου στάθηκε ο προπονητής της ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Επανεκκίνηση στα πλέι-οφ της Stoiximan Super League με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται την Κυριακή στις 19:30 στην Τούμπα την ΑΕΚ.

Ο προπονητής της Ένωσης, Ματίας Αλμέιδα, μίλησε στην κάμερα της NOVA για το ματς κόντρα στους «ασπρόμαυρους», για το αν υπάρχει πίεση στην ομάδα του, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι «κιτρινόμαυροι».

Ο προπονητής της ΑΕΚ μιλώντας για τον ΠΑΟΚ τόνισε πως είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και πως την Κυριακή θα αναμετρηθούν δύο ομάδες με παρόμοιο στυλ παιχνιδιού, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά πως οι «ασπρόμαυροι» καταθέτουν την ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο σε κάθε ματς.

Συγκεκριμένα, είπε:

«Θα κοντραριστούν δύο ομάδες που έχουν ένα αρκετά παρόμοιο στυλ παιχνιδιού. Ο ΠΑΟΚ είναι από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.

Εμένα προσωπικά μου αρέσει το σύστημα ποδοσφαίρου που παίζει. Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ καταθέτουν την ψυχή τους.

Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα γνωρίζοντας πώς πρέπει να παίξουμε απέναντι τους».

Ο Ματίας Αλμέιδα σε ερώτηση για το αν υπάρχει πίεση στην ΑΕΚ μετά τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα ενόψει του αγώνα της Τούμπας τόνισε μεταξύ άλλων:

«Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλεύουμε για να κερδίζουμε. Το τελευταίο διάστημα είχα λίγο χρόνο και διάβασα αρκετά την ιστορία των ομάδων στην Ελλάδα, είδα πως η ΑΕΚ τα τελευταία 20 χρόνια έχει πάρει λίγες φορές το πρωτάθλημα. Εμείς θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Προσωπικά δεν σκέφτομαι με την πίεση. Είμαστε δεύτεροι, όποιος θέλει να δει κάτι άλλο είναι ΟΚ, αλλά έχει να κάνει με στρατηγική. Ξέρω την ομάδα μου, έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και επίσης ξέρω πως η αλλαγή της νοοτροπίας θα πρέπει να είναι γενική».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σοκ! Ο Άρης θέλει παίκτη του Ολυμπιακού

Πρώτη φορά που ξανασυμβαίνει…

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η συνήθεια που έγινε λατρεία. Ο Άρης «ψάχνεται» για την ενίσχυσή του και τι πιο σύνηθες από το να στραφεί προς... Πειραιά μεριά για να δει τις επιλογές του.

Στόχος λοιπόν του Καρυπίδη είναι να φέρει στη Θεσσαλονίκη έναν Έλληνα ποδοσφαιριστή, ο οποίος -ω του θαύματος- ανήκει στον Ολυμπιακό!

Έτσι, οι κίτρινοι εξετάζουν την περίπτωση του Βασίλη Σουρλή, κεντρικό χαφ και διεθνή με την Εθνική Ελπίδων.

Ο νεαρός παραχωρήθηκε δανεικός στη Φορτούνα Σιτάρντ, χωρίς όμως η παρουσία του εκεί να μακροημερεύσει με αποτέλεσμα να πάρει το δρόμο της επιστροφής.

Μπορεί στο Λιμάνι να μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον Σουρλή, όμως θεωρούν ότι ο Άρης θα του... ταίριαζε περισσότερο και δεν αποκλείεται να γίνει και αυτός ένας ακόμα ποδοσφαιριστής στη μακρά λίστα που έχουν γίνει το δρομολόγιο Πειραιάς - Χαριλάου και το αντίστροφο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όσα έγιναν στο Αλκαζάρ (vid)

Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις από την αναμέτρηση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι με πολλά γκολ, έντονα συναισθήματα, πάθος, ένταση, δύναμη κι έντονες εναλλαγές συναισθημάτων, η ΑΕΛ επικράτησε του ΠΑΟΚ Β με 3-2 στο Αλκαζάρ για την 17η αγωνιστική της Betsson Super League 2.

Πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ο Ογκμπόε με το χατ τρικ που πέτυχε, ενώ τα γκολ του Δικεφάλου σκόραρε ο Μπράντονιτς που συνεχίζει να αποτελεί σταθερή αξία για το σύνολο του Γκαρσία τη φετινή σεζόν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Trending