Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

FORZA με μεταγραφικές αποκαλύψεις!

Στα περίπτερα και στο διαδίκτυο η κορυφαία και πληρέστερη εφημερίδα της Βόρειας Ελλάδας!

PAOK24

FORZA με μεταγραφικές αποκαλύψεις!

Η FORZA κυκλοφορεί σήμερα (και όλο το Σαββατοκύριακο) με ειδήσεις, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για τον ΠΑΟΚ και τις τελευταίες εξελίξεις, αθλητικό παρασκήνιο, ειδήσεις για όλα τα τμήματα του Δικεφάλου και ειδικό ένθετο για το στοίχημα με τις καλύτερες υπογραφές

Η FORZA πρωτοπορεί με σεβασμό στους αναγνώστες της και προσφορές που δεν αντιγράφονται

Η κορυφαία σε πωλήσεις και αναγνωσιμότητα εφημερίδα στη Βόρεια Ελλάδα, αλλάζει το επίπεδο της ενημέρωσης και της αντίληψης που υπάρχει για τον αθλητικό Τύπο

Η επιθυμία σας για online ανάγνωση της FORZA και της FORZA Plus, έγινε πραγματικότητα. Οι φίλοι αναγνώστες που δεν έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε σημεία πώλησης εφημερίδων, έχουν την δυνατότητα πρόσβασης στην ύλη της εφημερίδας, ηλεκτρονικά μέσα από το www.forzaonline.gr

Δρομολογήθηκαν οι εξελίξεις στο μεταγραφικό μέτωπο του ΠΑΟΚ

Άμεσες κινήσεις για να κλείσουν επιτέλους οι… πληγές της ομάδας

Μιτριτα, Σιντκλεϊ και φορ! Ποιοι είναι ο 26χρονος Ρουμάνος και ο 28χρονος Βραζιλιάνος που αποτελούν προτεραιότητα για τον Δικέφαλο!

Ασφυκτική πίεση από τον Ράζβαν Λουτσέσκου για την οχύρωση του ρόστερ σε τουλάχιστον 4 θέσεις

Τρέχοντας τον Αύγουστο: Μεταγραφές στο… παρά πέντε

Φάκελος Μεταγραφές: Ότι έγινε μέχρι τώρα στο… παζάρι

Αρθρογραφούν στη FORZA: Κώστας Βασιλόπουλος, Γιώργος Κουβεντίδης, Σταύρος Κόλκας, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, Κλεάνθης Βαλαρούτσος, Σωτήρης Μήλιος, Γιάννης Λαγογιάννης, Βαγγέλης Βούλγαρης, Σταύρος Σουντουλίδης, Θόδωρος Χαστάς

Inside Stories: H Αρένα του Σαββίδη, τα ίχνη του… Χακόμπο, ο γνωστός του Κούρτιτς στη Ριέκα, οι διακοπές του Ουάρντα, η οργάνωση των Νορβηγών, το κρυφό ταλέντο του Ομάρ, τι έψαχναν στις εφημερίδες οι Κροάτες, το μυστικό του Λουτσέσκου…

Ταξίδι στη Ριέκα: Τι περιμένει τον ΠΑΟΚ στη Δαλματία

Το παρελθόν στην Κροατία

ΘΕΜΑ: Ψάχνοντας πρόκριση στη ρεβάνς

Ούτε στον… εχθρό σου: Οι τραυματισμοί που πλήγωσαν τον ΠΑΟΚ

Τηλεοπτικά της… ντροπής – Το παρασκήνιο που έφερε την αναβολή και η λύση στον ορίζοντα

Ανακοινώνει τηλεοπτική συμφωνία η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Απεργίες, φωτιές, αποχές και… πρεμιέρες: Ο θαυμαστός κόσμος του ελληνικού ποδοσφαίρου

Ρετρό Ιστορίες: Οι επενδύσεις του 2013, το αντίο δύο μεγάλων κι η περιπέτεια της Ευρώπης

Ο Σαρανταλήθειας βρήκε την άκρη με τις λίστες και τον υπεύθυνο για την καθυστέρηση των μεταγραφών, το Στραγάλι έχει καυτό ρεπορτάζ διαιτησίας κι ο Αδιάκριτος γύρισε ανανεωμένος από τις διακοπές και με πολλά… νέα.

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Εθνικές, γεμάτες ΠΑΟΚ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Έτσι θα χτιστεί ο νέος ΠΑΟΚ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η ώρα της μεγάλης πρόκλησης κι ο τελικός με Βαλερένγκα

Τετ-α-τετ με τον Βασίλη Γιορανίδη: “Είμαστε ΠΑΟΚ, δε φοβόμαστε…”

Διαβάστε στην FORZA, ρεπορτάζ, παρασκήνιο και αναλύσεις για όλα τμήματα του Α.Σ. ΠΑΟΚ, αφιερώματα στις ασπρόμαυρες ακαδημίες, θέματα που θα φωτίσουν άγνωστες πτυχές του ρεπορτάζ

Η κορυφαία εφημερίδα της Βόρειας Ελλάδας παρουσιάζει παρασκηνιακές αποκαλύψεις, προτάσεις διασκέδασης, ρεπορτάζ για το αυτοκίνητο και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και θέματα της Super League και της ΕΠΟ με την υπογραφή του Κώστα Πλιάτσικα

Μάθετε όσα θέλετε να ξέρετε για τον χώρο των MEDIA

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έκονγκ: «Ονειρευόμουν να είμαι επιθετικός»

Ο Νιγηριανός μίλησε για το πώς ξεκίνησε ως φορ αλλά κατέληξε στόπερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για το γεγονός ότι ξεκίνησε να αγωνίζεται ως επιθετικός, αλλά κατέληξε κεντρικός αμυντικός μίλησε σε συνέντευξή του ο Γουίλιαμ Τροστ - Έκονγκ.

Ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Όταν ήμουν μικρός έπαιζα πάντα επιθετικός, εκεί με τοποθετούσαν. Μου άρεσε να σκοράρω είναι κάτι ιδιαίτερο το να σκοράρεις γκολ και τα συναισθήματα που σου προκαλεί.

Ονειρευόμουν να είμαι επιθετικός. Όταν μεγάλωσα λόγω της δύναμης και του όγκου μου άρχισα να γίνομαι αμυντικός, αλλά νομίζω πως επειδή ξέρω πως σκέφτονται οι επιθετικοί αυτό μου δίνει ένα πλεονέκτημα.

Σκέφτομαι πάντα τι έκανα εγώ όταν ήμουν φορ. Είχα τρομερά είδωλα όπως ο Στίβεν Κέσι και ο Γιόσεφ Γιόμπο και αυτοί με έκαναν να γίνω στόπερ»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη Θεσσαλονίκη για Έκονγκ ο Γκίσο

Μια ξεχωριστή επίσκεψη για τον αμυντικό του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο πρόεδρος Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Νιγηρίας, Ιμπραϊμ Μούσα Γκίσο για να συναντηθεί με τον Γουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ.

Αντικείμενα της συζήτησης που είχαν, ήταν τόσο οι αγώνες με Νότια Αφρική και Δημοκρατία του Μπενίν, όσο και οι τραυματισμοί των Σιμόν και Σανούσι που φαντάζει αδύνατο να επανέλθουν σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς πριν τα Προκριματικά Κυπέλλου FIFA.

Όσον αφορά τον Έκονγκ, ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ δηλώνει αισιόδοξος ότι σύντομα θα επιστρέψει και θα είναι σε θέση να βοηθήσει την πατρίδα του.

«Έκανα την πρώτη μου προπόνηση στο γρασίδι με την μπάλα και είναι θέμα ημερών να επανέλθω στην ομάδα» είχε δηλώσει προ ολίγων ημερών, προσθέτοντας:

«Πλέον όλη μου η προσοχή είναι στο να επιστρέψω καλύτερος από ποτέ άλλοτε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Δεν είναι ώρα για λόγια και αναλύσεις…»

Το μήνυμα του ΠΑΟΚ ενόψει συνέχειας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Είναι ώρα για έργα, είναι ώρα για αντίδραση.

Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουν από πλευράς ΠΑΟΚ ενόψει της συνέχειας των playoffs της Stoiximan Super League.

Οι «ασπρόμαυροι» μετά την γκέλα στη Λαμία καλούνται να δώσουν απαντήσεις αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Το μήνυμα που στέλνει ο ΠΑΟΚ μέσω του σημερινού training report:

«Δεν είναι ώρα για λόγια κι αναλύσεις. Είναι ώρα για έργα. Ώρα για αντίδραση στον αγωνιστικό χώρο κι άπαντες στο αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου το γνωρίζουν.

Η ισοπαλία στη Λαμία έχεις φέρει την ομάδα σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, αλλά όλοι είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι το φινάλε».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ