Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τόμιτς: “Φαβορί ο ΠΑΟΚ, αλλά τα φαβορί δεν κερδίζουν πάντα”

Όσα είπε ενόψει της ρεβάνς ο τεχνικός των Κροατών

Θωμάς Παπάς

Τόμιτς: “Φαβορί ο ΠΑΟΚ, αλλά τα φαβορί δεν κερδίζουν πάντα”

Η Ριέκα έκανε την ανατροπή κι επικράτησε με 2-1 της Σίμπενικ για το πρωτάθλημα της Κροατίας. Η ομάδα του Τόμιτς, πέρασε το εμπόδιο πριν τον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ χωρίς να χάσει βαθμούς. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση της.

Ωστόσο στα σημαντικά συγκαταλέγεται η επιστροφή του Ντρμιτς, που γύρισε από τραυματισμό και σκόραρε και με πέναλτι. Ο τεχνικός της ομάδας, έχρισε φαβορί τον ΠΑΟΚ. Παρόλα αυτά τόνισε πως δεν προκρίνεται πάντα το φαβοί.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πήραμε αυτό που θέλαμε. Κάναμε ροτέισον και νικήσαμε. Ωστόσο, αν δούμε το παιχνίδι μεμονωμένα, δεν αξίζαμε τη νίκη. Η εντύπωση όμως, δεν είναι το πιο σημαντικό. Το σημαντικό είναι να παίρνουμε τους πόντους, έχοντας μπροστά μας την Ευρώπη. Αυτή η ενδεκάδα, έπαιξε μαζί για πρώτη φορά στον αγώνα, ούτε προπόνηση δεν είχαν κάνει όλοι μαζί. Τώρα, στρεφόμαστε στον ΠΑΟΚ, που είναι το φαβορί για τη ρεβάνς, αλλά τα φαβορί δεν κερδίζουν πάντα».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κεντρικό πρόσωπο ο Γιώργος Σαββίδης (pics)

Χαμόγελα ξανά για όλη την οικογένεια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μία ημέρα μετά τα γενέθλια του Ιβάν Σαββίδη, ο γιος του, Γιώργος είναι αυτός που βρίσκεται στο επίκεντρο.

Ο Γιώργος Σαββίδης γιορτάζει τα δικά του γενέθλια σήμερα και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε τις δικές της ευχές, μέσα από τα social media της, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται στον Γιώργο Σαββίδη υγεία, χαρές, ευτυχία και στιγμές μεγάλης υπερηφάνειας με τον ΠΑΟΚ!".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν αλλάζει… στέγη ο Κουλιεράκης

Σημαντική στιγμή για τον νεαρό στόπερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Διανύει μία γεμάτη σεζόν σε όλα τα επίπεδα και συνεχώς, βλέπει όλο και περισσότερα βλέμματα να στρέφονται επάνω του.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης από τη δική του μεριά, έχει στραμμένη την προσοχή του στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και την ίδια στιγμή, έδωσε τα χέρια με το μανατζερικό γραφείο που τον εκπροσωπεί, με φόντο την ανανέωση της συνεργασίας τους.

"Με μεγάλη χαρά και βαθιά αίσθηση ευθύνης, ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Έλληνα διεθνή κεντρικό αμυντικό του @paok_fc , Κωνσταντίνο Κουλιεράκη @konstantinos_koulierakis.

Ο Κωνσταντίνος δεν ξεχωρίζει μόνο για το μοναδικό του ταλέντο, αλλά για το ήθος και την προσωπικότητά του, που τον καθιστούν πραγματικό παράδειγμα προς μίμηση.

Εμείς, στην PROSPORT, είμαστε περήφανοι που θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό του, υποστηρίζοντας κάθε του βήμα και προσφέροντας τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι και ανυπομονούμε να χαράξουμε μαζί μια λαμπρή πορεία στο μέλλον", αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Prosport Ltd. (@prosport_gr)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Επιστροφές ενόψει ΠΑΟΚ

Παίρνει τις αποφάσεις του ο Φατίχ Τερίμ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Όπως ο ΠΑΟΚ, έτσι και ο Παναθηναϊκός ανεβάζει στροφές με φόντο το ντέρμπι της Κυριακής (18:00).

Πλέον, ο Φατίχ Τερίμ έχει στη διάθεσή τους και τους διεθνείς, που επέστρεψαν στην Αθήνα και ξεκίνησαν τη δουλειά.

Χθες, ακολούθησαν αποθεραπεία οι Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Ζέκα, Ακαϊντίν, ενώ οι Μάγκνουσον και Πάλμερ – Μπράουν έκαναν το δικό τους πρόγραμμα, καθώς αμφώτεροι παραμένουν στα... pits.

Σήμερα αναμένεται να μπουν στο πρόγραμμα και οι Σπόραρ, Τσέριν και Βέρμπιτς, με τον Τερίμ να καταλήγει στις τελικές του επιλογές ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ