Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι ισχύει με τα διαρκείας στην Τούμπα

Όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τη διάθεση των διαρκείας

Θωμάς Παπάς

Τι ισχύει με τα διαρκείας στην Τούμπα

Οι υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, σταμάτησαν προσωρινά με την ομάδα να έχει ξανά επίσημο παιχνίδι στις 16 Σεπτεμβρίου για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων. Στις 11 του ίδιου μήνα θα πραγματοποιηθεί λογικά κι η πρώτη σέντρα για τη Superleague ενώ σε λίγες ημέρες ολοκληρώνονται κι οι μεταγραφές.

Η χρονιά είναι έτοιμη να ξεκινήσει για τα καλά. Ένα άλλο θέμα που αυτές τις μέρες βαδίζει προς την ολοκλήρωσή του είναι αυτό των εισιτηρίων διαρκείας. Σύμφωνα με την πρώτη ανακοίνωση της ΠΑΕ στις 22 Ιουλίου, η 2η περίοδος διάθεσης τους ολοκληρώνεται στις 31 Αυγούστου.

Αναλυτικά:

1η περίοδος (26.07.2021 09:00 ως 10.08.2021 18:00)

Στην πρώτη περίοδο ως τις 10.08 μόνο οι κάτοχοι της σεζόν 2019-20 θα μπορούν να ανανεώσουν τη θέση τους και δεν θα πωλούνται νέα εισιτήρια διαρκείας.

2η περίοδος (16.08.2021 09:00 ως 31.08.2021 18:00)

Από τις 16.08.2021 09:00 και μετά όλες οι θέσεις που δεν ανανεώθηκαν, ελευθερώνονται και γίνονται διαθέσιμες προς πώληση στον κάθε ενδιαφερόμενο.

Να θυμίσουμε πως τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 περιλαμβάνουν:

  • Όλους τους εντός έδρας αγώνες Πρωταθλήματος Super League.
  • Όλους τους εντός έδρας αγώνες Κυπέλλου.
  • Όλους τους εντός έδρας φιλικούς αγώνες.
  • Όλους τους εντός έδρας προκριματικούς αγώνες UEFA
  • Όλους τους εντός έδρας αγώνες της φάσης των ομίλων UEFA Conference League σε περίπτωση συμμετοχής της ομάδας μας.
  • Όλους τους εντός έδρας αγώνες Play Οffs.

Όσον αφορά τις διαθέσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν πρόκειται να δοθεί κάποια παράταση στην κυκλοφορία. Όπως και να έχει είναι κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έκονγκ: «Ονειρευόμουν να είμαι επιθετικός»

Ο Νιγηριανός μίλησε για το πώς ξεκίνησε ως φορ αλλά κατέληξε στόπερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για το γεγονός ότι ξεκίνησε να αγωνίζεται ως επιθετικός, αλλά κατέληξε κεντρικός αμυντικός μίλησε σε συνέντευξή του ο Γουίλιαμ Τροστ - Έκονγκ.

Ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Όταν ήμουν μικρός έπαιζα πάντα επιθετικός, εκεί με τοποθετούσαν. Μου άρεσε να σκοράρω είναι κάτι ιδιαίτερο το να σκοράρεις γκολ και τα συναισθήματα που σου προκαλεί.

Ονειρευόμουν να είμαι επιθετικός. Όταν μεγάλωσα λόγω της δύναμης και του όγκου μου άρχισα να γίνομαι αμυντικός, αλλά νομίζω πως επειδή ξέρω πως σκέφτονται οι επιθετικοί αυτό μου δίνει ένα πλεονέκτημα.

Σκέφτομαι πάντα τι έκανα εγώ όταν ήμουν φορ. Είχα τρομερά είδωλα όπως ο Στίβεν Κέσι και ο Γιόσεφ Γιόμπο και αυτοί με έκαναν να γίνω στόπερ»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη Θεσσαλονίκη για Έκονγκ ο Γκίσο

Μια ξεχωριστή επίσκεψη για τον αμυντικό του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο πρόεδρος Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Νιγηρίας, Ιμπραϊμ Μούσα Γκίσο για να συναντηθεί με τον Γουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ.

Αντικείμενα της συζήτησης που είχαν, ήταν τόσο οι αγώνες με Νότια Αφρική και Δημοκρατία του Μπενίν, όσο και οι τραυματισμοί των Σιμόν και Σανούσι που φαντάζει αδύνατο να επανέλθουν σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς πριν τα Προκριματικά Κυπέλλου FIFA.

Όσον αφορά τον Έκονγκ, ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ δηλώνει αισιόδοξος ότι σύντομα θα επιστρέψει και θα είναι σε θέση να βοηθήσει την πατρίδα του.

«Έκανα την πρώτη μου προπόνηση στο γρασίδι με την μπάλα και είναι θέμα ημερών να επανέλθω στην ομάδα» είχε δηλώσει προ ολίγων ημερών, προσθέτοντας:

«Πλέον όλη μου η προσοχή είναι στο να επιστρέψω καλύτερος από ποτέ άλλοτε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Δεν είναι ώρα για λόγια και αναλύσεις…»

Το μήνυμα του ΠΑΟΚ ενόψει συνέχειας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Είναι ώρα για έργα, είναι ώρα για αντίδραση.

Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουν από πλευράς ΠΑΟΚ ενόψει της συνέχειας των playoffs της Stoiximan Super League.

Οι «ασπρόμαυροι» μετά την γκέλα στη Λαμία καλούνται να δώσουν απαντήσεις αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Το μήνυμα που στέλνει ο ΠΑΟΚ μέσω του σημερινού training report:

«Δεν είναι ώρα για λόγια κι αναλύσεις. Είναι ώρα για έργα. Ώρα για αντίδραση στον αγωνιστικό χώρο κι άπαντες στο αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου το γνωρίζουν.

Η ισοπαλία στη Λαμία έχεις φέρει την ομάδα σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, αλλά όλοι είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι το φινάλε».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ