Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το σχόλιο της ημέρας

Η εμφάνιση Σαββίδη, η τελευταία μεταγραφή…

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Το σχόλιο της ημέρας

Έχουμε μπει στο τελευταίο μεταγραφικό 24ώρο και ο ΠΑΟΚ (όπως είθισται) έχει κάποια ανοικτά μέτωπα. Αυτό είναι ένα θέμα που τώρα αντιμετωπίζεται με σχετική ψυχραιμία. Ε ρε και να μην είχε προκριθεί η ομάδα στους ομίλους…

Διαφωνώ με αυτή τη… λογική. Το πρόβλημα είναι πρόβλημα, είτε ο ΠΑΟΚ μπήκε σε ομίλους, είτε αποκλείονταν. Δεν μπορούν να επηρεάζονται όλες οι κρίσεις από ένα ή δύο αποτελέσματα. Δεν είναι όλα καλά τώρα, δεν θα ήταν όλα στραβά και ανάποδα αν ο ΠΑΟΚ έμενε εκτός. Πάμε παρακάτω…

Οι μεταγραφές τελειώνουν αύριο, η ευρωπαϊκή λίστα δηλώνεται την Πέμπτη και ΔΕΝ χωράει αλλαγή μετέπειτα, ενώ οι ελεύθεροι θα έχουν και άλλα περιθώρια μέσα στον Σεπτέμβριο.

Ο Μιτρίτσα λογικά θα ανακοινωθεί αύριο αφού υπάρχει μόνο γραφειοκρατικό πρόβλημα που εκτιμούν ότι δεν θα αργήσει και άλλο την ανακοίνωση. Αλίμονο…

Μετά τον Ρουμάνο είναι γνωστό ότι ο ΠΑΟΚ θέλει και έναν ακόμη μεσοεπιθετικό. Είναι μία «ανάγκη» την οποία δημιούργησε ο… Τζιοβίνκο. Είναι ο δεύτερος επιθετικός που θέλει ο προπονητής, ο παίκτης που θα κινείται καλά ανάμεσα στις γραμμές, είναι μία υπέρβαση μεταγραφική, είναι αυτό το κάτι ξεχωριστό που θα σήμαινε η απόκτηση του Ιταλού που δρομολογείται για διάστημα άνω των 2 μηνών. Αριθμητικά ο ΠΑΟΚ «βγαίνει» στη θέση και γενικά στους μεσοεπιθετικούς, αλλά θέλει και αυτό το κάτι παραπάνω. Ο προπονητής το θέλει, το είπε και όλοι έχουν συμφωνήσει.

Θα προλάβει να κάνει μεταγραφή μέσα στο 24ώρο; Δεν είναι καθόλου βέβαιο. Αν δεν τα καταφέρει, θα συνεχίσει την προσπάθεια και με τους ελεύθερους.

Ο Λιάγιτς είναι βασικός στόχος. Η υπόθεση είναι σύνθετη, όχι γιατί υπάρχει μεγάλο πρόβλημα μεταξύ ΠΑΟΚ και Μπεσίκτας. Ο παίκτης και οι εκπρόσωποί του ψάχνουν άλλες λύσεις και… μια αναφέρονται σε ενδιαφέρον της Σαμπντόρια, μια σε ομάδα από τα Εμιράτα. Αύριο μπορεί να βρουν κάτι άλλο…

Ούτε ο Λούκας Πέρεθ ήταν πολύ ζεστός στην πρώτη κρούση, ενώ και με τον Τζιοβίνγκο υπάρχει μια… παγωμάρα.

Ο Λουτσέσκου που θέλει παίκτη και το ευχήθηκε δημοσίως, εμφανίστηκε σήμερα σε ένα βίντεο να μιλάει με τον Ιβάν Σαββίδη και τι τόνισε: «Οι τρεις που φέραμε έκαναν σαν τρελοί να παίξουν στον ΠΑΟΚ». Το τόνισε γιατί είναι και αυτή μια παράμετρος, γνωρίζοντας ότι κάποιοι άλλοι δεν… δείχνουν την ίδια διάθεση, έχοντας βέβαια και μεγαλύτερες οικονομικές απαιτήσεις από τα χρήματα (μέχρι 1,5 εκ. ευρώ) που δίνει ο ΠΑΟΚ. Γιατί και αυτό παίζει ρόλο για παίκτες που αμείβονταν με περισσότερα από 2.5 εκ ευρώ.

Αυτή είναι η κατάσταση, η προσπάθεια για τον Λιάγιτς θα συνεχιστεί αφού πιέζει και η Μπεσίκτας και θα δούμε αύριο αν επιτευχθεί συμφωνία ή αν θα υπάρξει η παράταση των ελεύθερων. Όπως και να το κάνουμε ο προπονητής ζήτησε παίκτη, όλος ο ΠΑΟΚ θέλει παίκτη και αν τελικά δεν αποκτηθεί αυτός ο ποιοτικός μεσοεπιθετικός θα σημειωθεί αποτυχία.

Σε κάθε περίπτωση το γεγονός της ημέρας ήταν η εμφάνιση του Ιβάν Σαββίδη στο βίντεο με τον Λουτσέσκου. Κρατάμε την επιμονή του σε θέμα υγείας και κορονοϊού με όλες τις προτροπές προς την ομάδα, κρατάμε βέβαια και την ατάκα για το ότι πάμε και φέτος όπως τότε να πάρουμε όλα τα μάτς στο πρωτάθλημα, κάτι που σημαίνει εγρήγορση στο 100%  από όλο τον Οργανισμό. Κάτι που σημαίνει ότι ξημερώνοντας κάθε Δευτέρα, όλος ο Οργανισμός θα ασχολείται και θα προετοιμάζεται για  κάθε λεπτομέρεια του αγώνα που έρχεται την Κυριακή…

Για να δούμε…

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πως καθορίζονται οι τιμές των νεαρών παικτών! (vid)

To Football Factory αρχίζει να βρίσκει… ρυθμό και το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στον αέρα του δiαδικτύου βρίσκεται η 3η εκπομπή Foοtball Factory, παραγωγής Σταύρου Κόλκα, στην οποία συμμετέχει ο ίδιος, ο Ζήσης Βρύζας, ο αναλυτής Γιάννης Βλάχος και οι Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, Αλέξης Σαββόπουλος.

Στη σημερινή εκπομπή, ο Ζήσης Βρύζας αναλύει το πως προσδιορίζει η αγορά την τιμή των ποδοσφαιριστών και κυρίως των Ελλήνων.

Ο Γιάννης Βλάχος αναλύει τις φάσεις που έκριναν τα χθεσινά παιχνίδια σε Νέα Φιλαδέλφεια, Λεωφόρο αλλά και τα ευρωπαϊκά της περασμένης Πέμπτης.

Οι συντελεστές της εκπομπής, αναλύουν επίσης την περίπτωση Φερνάντο Σάντος για την Εθνική, το ενδεχόμενο να αλλάξουν μοτίβο τα playoffs και αρκετά ακόμα θέματα που ενδιαφέρουν την ποδοσφαιρική κοινή γνώμη.

Παρακολουθήστε την εκπομπή παρακάτω:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Επιστολή του Αγγελούδη στον Τσέφεριν!

Οι καταγγελίες, η δέσμευση και η απαίτηση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Επιστολή στον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, απέστειλε σήμερα το απόγευμα ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν στην Μπριζ με υπεύθυνη την Αστυνομία του Βελγίου!

Στην επιστολή του ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης καυτηριάζει και καταγγέλει τη στάση των βελγικών αρχών, οι οποίες, όπως αναφέρει, "επιτέθηκαν σε οικογενειάρχες, μέλη του ελληνικού κοινοβουλίου, αλλά και του δημοτικού συμβουλίου, συλλαμβάνοντας και αφήνοντας εκτός αγώνα ανθρώπους που είχαν νόμιμο δικαίωμα.

"Για εμάς στον Δήμο Θεσσαλονίκης, η ασφάλεια των οπαδών της Club Brugge που θα επισκεφθούν αυτές τις μέρες την πόλη μας, είναι η απόλυτη προτεραιότητα. Μέλημά μας είναι να εκτονώνουμε και να επιλύουμε προβλήματα, αντί να δημιουργούμε μεγαλύτερα.
Θα θέλαμε ωστόσο να σας εφιστήσουμε την προσοχή, να ζητήσετε και να αξιολογήσετε προσεκτικά τις καταγγελίες των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, γιατί το ποδόσφαιρο είναι ευκαιρία γιορτής και ανταλλαγής εμπειριών και όχι οι φίλαθλοι εκ προοιμίου εγκληματίες. Θεωρούμε αυτονόητο πως θα πράξετε τα δέοντα προκειμένου να αποδοθούν ΕΥΘΥΝΕΣ, για όσα διαδραματίστηκαν στο Βέλγιο, εις βάρος των φιλάθλων του ΠΑΟΚ", καταλήγει η επιστολή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ως ένα για την πρόκριση» (pics)

Το μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενόψει του “τελικού” της Πέμπτης!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μία φωτογραφία των Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Στέφαν Σβαμπ "ανέβασε" η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, με το σχόλιο "ως ένα", θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να καταδείξει την ανάγκη για απόλυτη ομοψυχία το βράδυ της ερχόμενης Πέμπτης, προκειμένου το τέλος της ρεβάνς με την Κλαμπ Μπριζ στην Τούμπα, να βρει τον Δικέφαλο στους "4" του Europa Conference League.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ