Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Μην κάνετε υποδείξεις τον Σαββίδη»

Η απάντηση των «ασπρόμαυρων» στις αναφορές Σιμόπουλου

PAOK24

«Μην κάνετε υποδείξεις τον Σαββίδη»

Την απάντηση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ προκάλεσαν οι τοποθετήσεις του κ. Σιμόπουλου οι οποίοι και ανέφεραν τα εξής: «Ο κυβερνητικός βουλευτής Θεσσαλονίκης κ. Σιμόπουλος, καλά θα κάνει να μην επιδιώκει δημόσιες υποδείξεις και εκτιμήσεις για την επιχειρηματική εμβέλεια και τα σχέδια του κ. Σαββίδη, πράγματα αντίθετα με αυτά που βλέπει και αναγνωρίζει και ο τελευταίος κάτοικος της Β. Ελλάδας. Διότι προφανώς είναι και ανενημέρωτος. Όπως πιθανόν ήταν και πέρυσι όταν ομάδα της πόλης στην οποία εκλέγεται βρέθηκε στο στόχαστρο ομόσταβλού του κι εκείνος απλά…σιώπησε».

Τα όσα είπε ο κ. Σιμόπουλος:

«Με αφορμή τη χθεσινή επίσκεψη του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη και την προγραμματισμένη ή μη συνάντησή του με εκπροσώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με θέμα τη «Νέα Τούμπα», διαβάσαμε στον τύπο διαρροές ότι κάποιο κώλυμα των ανθρώπων της ΠΑΕ δεν τους επέτρεψε να είναι παρόντες στη συνάντηση. Ανταπάντησε πάλι με διαρροές ο ΠΑΟΚ ότι δεν προσήλθε στη συνάντηση επειδή περιμένει πράξεις στο θέμα του Προεδρικού Διατάγματος, του Καυτανζογλείου και του Ταμείου Ανάκαμψης. Ερωτώ, επιθυμώντας ξεκάθαρες απαντήσεις από τα εμπλεκόμενα μέρη, αν:

1. Υπήρχε προγραμματισμένη συνάντηση ναι ή όχι;

2. Υπάρχει οποιοσδήποτε προβληματισμός από την πλευρά του ΠΑΟΚ για την βούληση της κυβέρνησης να προχωρήσει η Νέα Τούμπα; Απ’ ότι γνωρίζω η συνεργασία των δύο πλευρών ήταν συνεχής και άψογη. Ένα Προεδρικό Διάταγμα απαιτεί μια συγκεκριμένη διαδικασία. Το αντίστοιχο για το στρατόπεδο του Παύλου Μελά, υπεγράφη πριν λίγες μέρες, όταν η διαδικασία κατάρτισης του χωρικού σχεδίου του ξεκίνησε πριν την έναρξη εκπόνησης του αντίστοιχου για τη «Νέα Τούμπα».

3. Ανεξάρτητα του πότε θα χρησιμοποιηθεί το Καυτανζόγλειο ως έδρα του ΠΑΟΚ γιατί δε λύνεται από τώρα το ζήτημα της μίσθωσης του, ώστε να μη δηλητηριάζεται η ατμόσφαιρα με φήμες περί έλλειψης συνεργασίας των δύο πλευρών;

4. Τι περιμένει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από το Ταμείο Ανάκαμψης; Υπάρχει κάποιας μορφής επίσημη ή ανεπίσημη συμφωνία με την κυβέρνηση;

5. Γιατί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν διατρανώνει τη βούληση να προχωρήσει με την κατασκευή του γηπέδου; Υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις γι’ αυτό τις οποίες δεν γνωρίζουμε και αν ναι ποιες είναι;

6. Πως απαντά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε διάφορα δημοσιεύματα που φέρνουν τον Ιβάν Σαββίδη για λόγους που έχουν να κάνουν με τη διεθνή οικονομική συγκυρία να αναβάλει όλες τις επενδύσεις του για ένα διάστημα;

Καθαρές κουβέντες απαιτούνται, λοιπόν, κυρίως για την ενημέρωση των εκατοντάδων χιλιάδων φιλάθλων του ΠΑΟΚ που παρακολουθούν «σαστισμένοι» ένα γαϊτανάκι φημών, πολλές από τις οποίες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα»

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Και επίσημα «Λατσιάλι» ο Τούντορ!

Ανακοινώθηκε από τη Λάτσιο η συνεργασία με τον 45χρονο προπονητή!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Και επίσημα προπονητής της Λάτσιο, με συμβόλαιο μέχρι το 2025 και οψιόν για ανανέωσή του μέχρι το 2026, είναι πλέον ο Ίγκορ Τούντορ.

Ο 45χρονος Κροάτης, το απόγευμα έφτασε στη Ρώμη και φωτογραφήθηκε με το κασκόλ των "Λατσιάλι", με τη σκυτάλη να παίρνει πριν από λίγο η διοίκηση του συλλόγου της Ρώμης ανακοινώνοντας την πρόσληψή του!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

«Ρωμαίος» ο Ίγκορ Τούντορ!

Ο Κροάτης προπονητής προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Ρώμης και υπογράφει συμβόλαιο με τη Λάτσιο!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στη Ρώμη βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Ίγκορ Τούντορ! Ο Κροάτης προπονητής "προσγειώθηκε" στην "Αιώνια Πόλη" και τις επόμενες ώρες θα υπογράψει συμβόλαιο με τη Λάτσιο, έχοντας ήδη συμφωνήσει για συνεργασία μέχρι το καλοκαίρι του 2025, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Μαουρίτσιο Σάρι που παραιτήθηκε λόγω διαφωνιών με τη διοίκηση των "Λατσιάλι"!

Τον 45χρονο προπονητή υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο άνθρωποι της Λάτσιο και ο ίδιος "πόζαρε" με κασκόλ της νέας του ομάδα, ενώ όπως προκύπτει, στη συμφωνία του με τη Λάτσιο - η οποία τον καλωσόρισε με ανάρτηση στον λογαριασμό της στο "Χ" -  περιλαμβάνεται και οψιόν για προέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2026!

Ως ποδοσφαιριστής, ο Τούντορ συνέδεσε το όνομά του με τη Γιουβέντους ενώ τόσο πριν όσο και μετά τη θητεία του στη "Μεγάλη Κυρία" αγωνίστηκε στη Χάιντουκ Σπλιτ, ενώ ως προπονητής ξεκίνησε την καριέρα του στη Χάιντουκ, εργάστηκε στον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2015-16 και στη συνέχεια κάθισε στους πάγκους των Καραμπουκσπορ, Γαλατασαραϊ, Ουντινέζε, ξανά Χάιντουκ Σπλιτ, Ελλάς Βερόνα και Μαρσέιγ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έκανε το three peat ο Κίριλ Ντεσπόντοφ!

Ένα ακόμα σπουδαίο βραβείο για τον 27χρονο επιθετικό του ΠΑΟΚ!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Την περασμένη Πέμπτη, πανηγύρισε την πρόκριση στους "8" του Europa Conference League, όντας καθοριστικός προερχόμενος από τον πάγκο. Από σήμερα, μπορεί να υπερηφανεύεται πως για το 2023, είναι ο κορυφαίος Βούλγαρος ποδοσφαιριστής!

Ο λόγος φυσικά για τον Κίριλ Ντεσπόντοφ, ο οποίος κέρδισε το συγκεκριμένο βραβείο για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και για τέταρτη στην καριέρα του, συγκεντρώνοντας 317 βαθμούς στην ψηφοφορία που πήραν μέρος δημοσιογράφοι, ξεπερνώντας τον Ίλια Γκοέφ της Λιντς που συγκέντρωσε 106 πόντους και τον Ιβάιλο Τσότσεφ της Λουντογκόρετς που συγκέντρωσε 87 βαθμούς, όπως δηλαδή συνέβη και πέρσι!

Κάπως έτσι, ο Ντεσπόντοφ ξεπέρασε τους Ιβελίν Ποπόφ και Χρίστο Μπόνεφ οι οποίοι στην καριέρα τους κέρδισαν τρεις φορές το βραβείο του καλύτερου Βούλγαρου ποδοσφαιριστή, με τον 27χρονο επιθετικό του ΠΑΟΚ και αρχηγό της Εθνικής Βουλγαρίας να βάζει πλέον...πλώρη για να "πιάσει" τον τεράστιο Χρίστο Στόιτσκοφ στις 5 κατακτήσεις και να πλησιάσει τον Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ που σταμάτησε στις επτά!

"Είναι τεράστια τιμή για μένα να κερδίζω αυτό το βραβείο. Παράλληλα, είναι και με μεγάλη ευθύνη γιατί με υποχρεώνει να συνεχίσω να δουλεύω και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Το κέρδισα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει μια άνοδος στην απόδοσή μου.

Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, την οικογένεια μου και την αρραβωνιαστικιά μου που με στηρίζουν σε καλές και κακές στιγμές, ενώ θέλω να πω πως όποιος από τους τρεις μας κέρδιζε το βραβείο, θα το άξιζε" σημείωσε ο "Κύριλλος" του ΠΑΟΚ κατά την παραλαβή του βραβείου του!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ