Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έκρυβαν 10 μήνες και την πώληση του Μπακούτση στον Ολυμπιακό – Έπαιζε δανεικός στον Άρη!

Πήγαν για… κουκούλωμα, αλλά ήταν ήδη αργά

PAOK24

Έκρυβαν 10 μήνες και την πώληση του Μπακούτση στον Ολυμπιακό – Έπαιζε δανεικός στον Άρη!

Άλλη μια υπόθεση που είναι 100% επιβεβαιωμένη και αποκρύφτηκε προφανώς για να μην ενισχυθεί η ήδη δεδομένη πεποίθηση των Ελλήνων φιλάθλων για τη σχέση Ολυμπιακού-Άρη.  Χθες το PAOK24 έριξε φως σε αυτή την περίεργη ιστορία και σήμερα, η ιστοσελίδα SDNA παρουσιάζει τον φάκελο…

Μια σχέση που αποτελεί υποχρέωση πλέον των ελεγκτικών αρχών να ξεψαχνίσουν καθώς ένα Μέσο Ενημέρωσης μόνο του έχει ήδη καταφέρει σε λίγες μέρες δημοσιογραφικής έρευνας, να βρει δυο μεταγραφικές μετακινήσεις επαγγελματιών ποδοσφαιριστών που προκαλούν το κοινό αίσθημα με την αποσιώπηση των ανακοινώσεων τους και τις εν κρυπτώ οικονομικές συναλλαγές που προκύπτουν.

Η περίπτωση λοιπόν του Λίντσεϊ Ρόουζ ο οποίος τελικά πωλήθηκε από τους Πειραιώτες στη Λέγκια Βαρσοβίας κι όχι απο την ομάδα της Θεσσαλονίκης, χωρίς βεβαίως να ανακοινωθεί ποτέ αυτό από τις δύο ομάδες, δεν είναι η μοναδική.

Συνεχίζοντας το ρεπορτάζ των μεταξύ τους μεταγραφικών συναλλαγών, αποκαλύπτουμε ότι μία ακόμη περίπτωση… κρυφής μεταγραφής ανάμεσα στους δύο συλλόγους, αφορά στον νεαρό Πέτρο Μπακούτση, ο οποίος προ ημερών κατέληξε στον Αλμωπό Αριδαίας.

O 20χρονος μέσος θεωρούνταν ένα από τα κορυφαία πρότζεκτ της ακαδημίας του Άρη, εξ ου και είχε προωθηθεί στην πρώτη ομάδα, αφού προηγουμένως είχε βγάλει… μάτια στην Κ19 του συλλόγου, μετρώντας 40 συμμετοχές και 15 γκολ. Κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς, της τελευταίας του συμβολαίου του με τους “κίτρινους”, ο Άρης αποφασίζει να πουλήσει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή. Σε ποιον; Στον Ολυμπιακό! Κάτι βέβαια που δεν γνωστοποιήθηκε ποτέ από καμία εμπλεκόμενη πλευρά.

Συγκεκριμένα η μεταγραφή από τους Θεσσαλονικείς στους “ερυθρόλευκους” έγινε στις 5 Οκτωβρίου 2020 και μόλις δέκα ημέρες μετά, στις 15 Οκτωβρίου, ο Μπακούτσης… επιστρέφεται στον Άρη, αυτή τη φορά με τη μορφή δανεισμού! Παρά ταύτα στη διάρκεια της σεζόν ο νεαρός χαφ έπαιξε όλα κι όλα σε δύο παιχνίδια με την πρώτη ομάδα του Άρη, ένα στο πρωτάθλημα και ένα στο Κύπελλο, αφού κατά τα φαινόμενα δεν έπεισε τον Άκη Μάντζιο να του δώσει περισσότερες ευκαιρίες. Επιπλέον μέτρησε κι επτά συμμετοχές στην Κ19 (3 γκολ, 1 ασίστ).

Κάπως έτσι κύλησε η σεζόν για τον ποδοσφαιριστή, μέχρι να φτάσουμε στο φινάλε της και να… διαβάσουμε από τα ρεπορτάζ ιστοσελίδων που ασχολούνται με τον Άρη, ότι ο Μπακούτσης, μαζί με τον έτερο φερέλπιδα Πέτρο Μπαγκαλιάνη, «δεν βρίσκονται στα πλάνα του Μάντζιου».

Μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη, ήρθαν τα… ψιλά γράμματα των ρεπορτάζ του Ολυμπιακού για να αποκαλύψουν ότι οι δύο νεαροί παίκτες επρόκειτο να καταλήξουν στο Λιμάνι. Κάτι που φαίνεται πράγματι να έγινε, αν και δεν υπήρξε ποτέ επίσημη ενημέρωση από τον πειραϊκό σύλλογο.

Ο Αλμωπός άλλαξε το «δανεισμός στον Άρη» στην ανακοίνωση!

Εκείνο ωστόσο που προκαλεί εντύπωση, είναι η μετέπειτα πορεία του Μπακούτση. Κι αυτό γιατί δεν πέρασε παρά μόλις ένα δίμηνο, για να αφεθεί τελικά ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και να υπογράψει στον Αλμωπό όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ομάδας της Αριδαίας! Ακόμη ένα ενδιαφέρον στοιχείο όμως είναι ότι ο Αλμωπός άλλαξε την αρχική του ανακοίνωση που ανέφερε τα περί δανεισμού στον Άρη!

Στην πρώτη ανακοίνωση λοιπόν, στις 25 Αυγούστου, διαβάζαμε ότι: «Η ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας / Λουτρά Πόζαρ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον μέσο Πέτρο Μπακουτσή.

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής προέρχεται από την ομάδα του Άρη όπου αποτελεί γέννημα θρέμμα αυτής. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο το καλοκαίρι του 2018 και από τότε προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα του Άρη.

Έπειτα αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό και δόθηκε δανεικός στον Άρη. Το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα έγινε πέρυσι τον Δεκέμβρη, σε αναμέτρηση με τον Βόλο, αγωνιζόμενος ως δεξί μπακ, παρά μέσος (που είναι η κανονική του θέση)…».

Λίγο αργότερα η ανακοίνωση διαφοροποιήθηκε και… αφαιρέθηκαν τα περί Άρη! Πιο αναλυτικά έγραφε:

«Η ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας | Λουτρά Πόζαρ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον μέσο Πέτρο Μπακουτσή.

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής προέρχεται από την ομάδα του Άρη όπου αποτελεί γέννημα θρέμμα αυτής. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο το καλοκαίρι του 2018 και από τότε προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα του Άρη. Το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα έγινε πέρυσι τον Δεκέμβρη, σε αναμέτρηση με τον Βόλο, αγωνιζόμενος ως δεξί μπακ, παρά μέσος (που είναι η κανονική του θέση). Έπειτα αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό όπου έμεινε ελεύθερος πριν φορέσει τα κυανόλευκα».

Κατ’ αυτόν τον τρόπο λοιπόν συμπληρώθηκε το παζλ ενός ακόμα… μυστικού πάρε-δώσε μεταξύ Ολυμπιακού και Άρη, για έναν παίκτη που, όπως υποστήριζαν οι “κίτρινοι” ανήκε στη… nouvelle vague τους, αλλά μετά από έναν χρόνο έφτασε να μένει ελεύθερος και να ψάχνει την τύχη του σε μία από τις “μικρές” ομάδες της νέας Superleague 2.

Πλήρωσε τον Άρη, τον υπέγραψε για 2 χρόνια και τον άφησε ελεύθερο!

Ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο της υπόθεσης, είναι ότι ο Ολυμπιακός υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον Μπακούτση πέρυσι τον Οκτώβριο, συγκεκριμένα ως το 2022, καταβάλλοντας ένα σημαντικό ποσό το οποίο κατέληξε στα ταμεία του Άρη. Παρά ταύτα, ο νεαρός χαφ όχι απλά έμεινε τελικά ελεύθερος το περασμένο καλοκαίρι, αλλά δεν πρόλαβε να αγωνιστεί ούτε λεπτό με τους Πειραιώτες κι αυτό μάλιστα παρότι προοριζόταν για τη Β’ ομάδα, όπου οι απαιτήσεις θα ήταν σαφώς μικρότερες.

Πηγή: SDNA

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τάισον σε κόσμο του ΠΑΟΚ: «Εσείς κάνετε την ομάδα τόσο σπουδαία!»

Το ξεχωριστό μήνυμα του Βραζιλιάνου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Τάισον ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που «λύγισε» μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό του Δικεφάλου από την Κλαμπ Μπριζ.

Ο Βραζιλιάνος έστειλε ένα ξεχωριστό μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας με αφορμή το φινάλε του ευρωπαϊκού ταξιδιού.

Συγκεκριμένα αναφέρει σε ανάρτησή του:

«Ευχαριστώ τον Θεό για την ευκαιρία να ζήσω ξανά την εμπειρία αυτή! Είναι κάτι που μας πληγώνει, αλλά η ζωή συνεχίζεται.

Ευχαριστώ όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ για αυτό το όμορφο ταξίδι που κάναμε στην Conference League. Συνεχίζουμε μαζί!

Εσείς είστε αυτοί που κάνετε την ομάδα τόσο σπουδαία και αξιοσέβαστη.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άμεση ανασύνταξη

Έπιασε δουλειά ο ΠΑΟΚ για το ματς με τον Ολυμπιακό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η αυλαία του ευρωπαϊκού ταξιδιού του ΠΑΟΚ έπεσε το βράδυ της Πέμπτης στην Τούμπα μετά τη δεύτερη ήττα με την Κλαμπ Μπριζ.

Μπορεί η πορεία του Δικεφάλου να συνοδεύτηκε από μεγάλες συγκινήσεις, αλλά δεν είναι ώρα για ανασκόπηση, όπως τονίζουν στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ.

Άλλωστε, στο προσκήνιο για τους «ασπρόμαυρους» έρχεται ξανά το πρωτάθλημα και ο στόχος της επιστροφής στην κορυφή.

Μια μέρα μετά την σκληρή αναμέτρηση κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ στο γήπεδο της Τούμπας, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου βρέθηκε στη Νέα Μεσημβρία και ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον αγώνα στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό την Κυριακή στις 20:30.

Οι παίκτες που ήταν στο αρχικό σχήμα κόντρα στους Βέλγους ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης, στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο για ένα πρόγραμμα υψηλής έντασης, με παιχνίδια κι ασκήσεις, πάνω στην ανάπτυξη και την κυκλοφορία της μπάλας.

Ο Ίβαν Νάσμπεργκ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία και τρέξιμο.

Το Σάββατο (20.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η επικρατέστερη ημερομηνία για το ΠΑΟΚ – ΟΣΦΠ

Αλλάζει ο προγραμματισμός σε πρωτάθλημα και κύπελλο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Αλλαγές στο πρόγραμμα των playoffs της Stoiximan Super League φέρνει η πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Europa Conference League.

Η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ απέναντι στους «ερυθρόλευκους» που είχε ήδη αναβληθεί για την Πρωτομαγιά, θα μετατεθεί ξανά χρονικά, αφού οι Πειραιώτες στις 2/5 δίνουν τον πρώτο τους αγώνα απέναντι στην Άστον Βίλα.

Με τα χρονικά περιθώρια να πιέζουν, όλα δείχνουν ότι το πρωτάθλημα θα πάει... πίσω.

Έτσι, το παιχνίδι μεταξύ ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού αναμένεται να γίνει την Κυριακή στις 12/5,

Αυτό σημαίνει ότι οι δύο τελευταίες αγωνιστικές των playoffs μετατίθενται για τις 15 και 19 Μαΐου, ενώ υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ μέχρι τις 21/5 πρέπει να παραδώσει το γήπεδό της για τις ετοιμασίες ενόψει του τελικού του Conference League.

Όλα τα παραπάνω επηρεάζουν και τον τελικό κυπέλλου μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη, που φαίνεται και αυτός να πηγαίνει για μία εβδομάδα αργότερα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ